Klausykit, o kas nors aplamai ant svieto žino, kiek Ryanairo bilietas kainuoja finale perkant? Jei, tarkim, jo kaina 100 Lt pirmyn ir tiek pat atgal, ir aš jį pirksiu - kiek sumokėsiu?
Nes jie ten tiek visko prikabina, kad fig poimioš.
Kartą aš pirkau pigius bilietus sau, o paskui draugei - jos buvo kiek brangesnis. Tai atsisėdau ir žiūrėjau į tuos mokesčius, bet taip ir neįsikirtau, kokia sistema
QUOTE(Noa @ 2012 08 06, 17:25)
Klausykit, o kas nors aplamai ant svieto žino, kiek Ryanairo bilietas kainuoja finale perkant? Jei, tarkim, jo kaina 100 Lt pirmyn ir tiek pat atgal, ir aš jį pirksiu - kiek sumokėsiu?
Kartą aš pirkau pigius bilietus sau, o paskui draugei - jos buvo kiek brangesnis. Tai atsisėdau ir žiūrėjau į tuos mokesčius, bet taip ir neįsikirtau, kokia sistema
Reikia pridėti 45 ltl kortelės mokestį (perkant į vieną pusę 22,50 ltl) ir be abejo nuimti reikiamoje vietoje varnelę dėl valiutos kurso pakeitimo...
Beje, yra 3 bilietai rugsėjo 6 d Vilnius - Kosas į vieną pusę uz 159 ltl + agentūros mokestis.
Sveiki, siemet gerokai kainos pakilusios kelioniu agenturose.
gal kas gali pasiulyti kelione i Egipta arba Graikija 2 suauge, 2 vaikai (nors galim ir be vaiku) AI, keliautume po savaiteles
i az
gal kas gali pasiulyti kelione i Egipta arba Graikija 2 suauge, 2 vaikai (nors galim ir be vaiku) AI, keliautume po savaiteles
i az
QUOTE(Udrius @ 2012 08 06, 16:09)
Vat būtent kad atsidarai skyrelį aviabilietai ir ten oplia - kainos brangiau nei oficialiai , ir neaišku kas juos parduoda ir kaip parduoda....
Tai reikia pirkti tiesiogiai, niekas neliepia atsidarius pirkti per tarpininkus. Visada yra pasirinkimo teisė. Be to nenorėk šiais laikais visko gauti už dyką, visiems reikia gyventi, ir kaip kas sugalvoja uzsidirbti taip tas ir dirba Bet kas be ko, pirkti tiesiogiai geriausia, aš pati taip darau;)
Papildyta:
QUOTE(armeda @ 2012 08 06, 18:06)
Sveiki, siemet gerokai kainos pakilusios kelioniu agenturose.
i az
i az
Jeigu kalbi NE apie keliones su Ryanair ar Wizzair, tai kainos pakilusios kelioniu agenturose, nes jas pakele kelioniu organizatoriai, kadangi agenturos tik tarpininkai, pardavinejantys organizatoriu keliones. Ir kelionių kainos, kas liecia TezTour ar Novatura, visose agenturose tos pačios, nebent pati agentura pritaikius nuolaida is savo komiso
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2012 08 06, 16:25)
Šiuo metu Ryanair padarius taip, kad galutinę kainą matai tame žingsnyje, kai renkiesi skrydžio datas. Tik jei neturesi Master Card Prepaid kortelės prisidės kortelės administravimo mokestis 22,80 Lt skrydžiui į vieną pusę arba 45,60 Lt į abi puses. Kaina didės jeigu užsisakinėsi papildomų paslaugų, kurios neprivalomos (draudimas, sms patvirtinimas, registruotas bagažas, pirmenybinis įlaipinimas ir pn.)
QUOTE(urgzo @ 2012 08 06, 22:21)
Šiuo metu Ryanair padarius taip, kad galutinę kainą matai tame žingsnyje, kai renkiesi skrydžio datas. Tik jei neturesi Master Card Prepaid kortelės prisidės kortelės administravimo mokestis 22,80 Lt skrydžiui į vieną pusę arba 45,60 Lt į abi puses.
Aišku!
Pagaliau
Tyla kokia
http://www.toptravel...e_vos_uz_999_Lt
sveiki, ar vertas dėmesio šis pasiūlymas?
Nerandu temos apie Rodo sąlą...
Gal buvot? Ar čia siūloma kaina gera?
QUOTE(Zylute1 @ 2013 01 06, 12:10)
http://www.toptravel...e_vos_uz_999_Lt
pagal tai, kad viskas įskaičiuota ir penkios žvaigždutės, tai atrodo gundančiai.
Bet Rodo saloje teko būti tik vieną dieną iš turkijos marmario kurorto,tai daugiau nieko negaliu pasakyti
patarkit kur pirkt geriau kelioe i TR birzelio men? ar naudotis isankstiniu pirkimu ar laukt paskutines min? Gal kur per lenkus pigiau? Keliaujam jaunimas,reik kuo pigesnio AI ir centro
kur važiuoti balandį[? norėjom į kosą/rodą, bet pasiskaitinėjau, kad šalta ir niekas dar neveikia. kokie dar variantai?
ačiū iš anksto
ačiū iš anksto
QUOTE(yuki @ 2013 01 18, 11:14)
kur važiuoti balandį[? norėjom į kosą/rodą, bet pasiskaitinėjau, kad šalta ir niekas dar neveikia. kokie dar variantai?
ačiū iš anksto
ačiū iš anksto
Kanaru salos
QUOTE(racke @ 2013 01 18, 12:08)
Kanaru salos
į jas dabar ir žvalgomės, gal dar kas nors pasiūlys?