Įkraunama...
Įkraunama...

Degančių kelionių paieškos tęsiasi

http://grupinis.lt/l...kas-iskaiciuota
Atsakyti
Yra bilietų į vieną pusę 10 26 Tenerifė Vilnius tiesioginiai , kainuoja berods apie 430 ltl. Reikia tik į priekį susirasti. Taip pat yra rugsėjui gerų kainų į Kos , Mitsis blue domes, Mitsis Norida, Maljorkoje - Iberostar viešbučiuose.
Papildyta:
QUOTE(aggree @ 2012 08 03, 15:49)

Pasiūlymas tikrai geras, bet ar viskas gerai su organizatoriumi... Nes lenkijos rinkoje dabar yra šiokių tokų problemų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 04 rugpjūčio 2012 - 07:26
gal kas uzmatet i Kopenhaga pigu skrydi rolleyes.gif
Atsakyti
Udriau, o čia apie pigius skrydžius ar apie pigius viešbučių pasiūlymus eina kalba? Ieškau į Kosą pigaus skrydzio, bet nelabai randu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibis @ 2012 08 05, 20:41)
Udriau, o čia apie pigius skrydžius ar apie pigius viešbučių pasiūlymus eina kalba? Ieškau į Kosą pigaus skrydzio, bet nelabai randu  ax.gif

tai viešbučius patys rasite, radau jai ir jungtį - spalio 18 d. Vilnius - Lutonas - tenerifė , bilieto kaina 381 ltl , tad jei grįžimas apie 430 ltl, kaina tikrai nebloga gaunasi. Apartamentaus ten galite rasti už 1000 ltl savaitei , gal ir mažiau smile.gif Žodžiu galvokite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 08 03, 13:49)

ar kas domejotes siuo pasiulymu? gal yra kokiu uzsleptu mokesciu ar dar ko?smile.gif siaip tai labai gundantis pasiulymas ir nezinom ka daryt:)
Atsakyti
QUOTE(gembird123 @ 2012 08 05, 22:47)
ar kas domejotes siuo pasiulymu? gal yra kokiu uzsleptu mokesciu ar dar ko?smile.gif siaip tai labai gundantis pasiulymas ir nezinom ka daryt:)

atsakyta dviem postais aukščiau.
Atsakyti
Aš tai visada savarankiškai stengiuosi keliauti, todėl man nėra nepamainomo tinklalapio kaip www.urkistravel.lt. Čia pateikiami pigiausi bilietai, pigiausios kelionės bei visada yra apžvelgiamos visos kelionių akcijos.
Atsakyti
QUOTE(urgzo @ 2012 08 06, 00:25)
Aš tai visada savarankiškai stengiuosi keliauti, todėl man nėra nepamainomo tinklalapio kaip www.urkistravel.lt. Čia pateikiami pigiausi bilietai, pigiausios kelionės bei visada yra apžvelgiamos visos kelionių akcijos.

bigsmile.gif ZIAURIAI GERAS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(urgzo @ 2012 08 06, 01:25)

Na jau na jau - nesuprantu kokiu kvailiu reikia būti, kad tikėti tokia reklama - pigiausi bilietai yra Ryanair / Wizzair puslapyje. Jei netuyrite kur dėti pinigų galite pirkti ir iš čia, bet realiai permokate ne mažiau nei 50 ltl už bilietą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 08 06, 08:14)
Na jau na jau - nesuprantu kokiu kvailiu reikia būti, kad tikėti tokia reklama - pigiausi bilietai yra Ryanair / Wizzair puslapyje. Jei netuyrite kur dėti pinigų galite pirkti ir iš čia, bet realiai permokate ne mažiau nei 50 ltl už bilietą smile.gif

Vat būtent, kad čia nėra kelionių agentūra ir čia skelbiamos skrydžių kainos, tokios, kokios yra Ryanair ar Wizzair tinklalapyje. O kas liečia Ryanair tai dar parašoma kaina kiek kainuoja bilietas su mastercard prepaid kortele smile.gif čia viską užsisakai pats savarankiškai - lėktuvo bilietus - iš oficialių avialinijų tinklalapių, viešbučius iš įvairių rezervavimo sistemų smile.gif tiesiog išrenkama, kas yra pigiausia. Bet aisku, siuloma pasinaudoti ir tarpiniku paslaugomis - taciau tokiu atveju mokesi daugiau. Cia jau tavo teise rinktis, kaip noresi susiroganizuoti kelione smile.gif
Atsakyti
QUOTE(urgzo @ 2012 08 06, 16:02)
Vat būtent, kad čia nėra kelionių agentūra ir čia skelbiamos skrydžių kainos, tokios, kokios yra Ryanair ar Wizzair tinklalapyje. O kas liečia Ryanair tai dar parašoma kaina kiek kainuoja bilietas su mastercard prepaid kortele smile.gif čia viską užsisakai pats savarankiškai - lėktuvo bilietus - iš oficialių avialinijų tinklalapių, viešbučius iš įvairių rezervavimo sistemų smile.gif tiesiog išrenkama, kas yra pigiausia. Bet aisku, siuloma pasinaudoti ir tarpiniku paslaugomis - taciau tokiu atveju mokesi daugiau. Cia jau tavo teise rinktis, kaip noresi susiroganizuoti kelione smile.gif

Vat būtent kad atsidarai skyrelį aviabilietai ir ten oplia - kainos brangiau nei oficialiai , ir neaišku kas juos parduoda ir kaip parduoda....
Atsakyti