Įkraunama...
Įkraunama...

Degančių kelionių paieškos tęsiasi

QUOTE(jolita.martyna @ 2011 12 11, 18:10)
(gerai,kad nors pati pasitaisei,kad info pasenusi)

mastau.gif Aš suprantu, kad tada, kai buvo diskutuojama apie bilietus, nebuvo pilnaties, o dabar yra. Betgi ar dabar jau po visas temas iš paskos lakstysi ir ieškosi, ką Noa kur prieš pusę metų negerai pasakė? mastau.gif

Siūlau verčiau atskirą temą tam atidaryt ir ten išsisakyt 4u.gif

Kad visai nenukrypti, neseniai mačiau, kaip Makalius kažkur aplamai apie 600 Lt į Egiptą buvo radęs - visai neseniai. Dabar neberandu, bet pamačius pagalvojau, kad gal tie egiptėnai jau visai europiečius išgąsdino su savo isterijom mastau.gif

Arba tiesiog nebe sezonas mastau.gif Ten kažkada sausį gi smėlio audros prasideda mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2011 12 11, 18:00)
mastau.gif Aš suprantu, kad tada, kai buvo diskutuojama apie bilietus, nebuvo pilnaties, o dabar yra. Betgi ar dabar jau po visas temas iš paskos lakstysi ir ieškosi, ką Noa kur prieš pusę metų negerai pasakė? mastau.gif

Siūlau verčiau atskirą temą tam atidaryt ir ten išsisakyt 4u.gif

Kad visai nenukrypti, neseniai mačiau, kaip Makalius kažkur aplamai apie 600 Lt į Egiptą buvo radęs - visai neseniai. Dabar neberandu, bet pamačius pagalvojau, kad gal tie egiptėnai jau visai europiečius išgąsdino su savo isterijom mastau.gif

Arba tiesiog nebe sezonas mastau.gif Ten kažkada sausį gi smėlio audros prasideda mastau.gif

buvo pries kelias dienas tokiu kainu 4u.gif sunus su drauge irgi nusipirko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2011 12 11, 19:09)
buvo pries kelias dienas tokiu kainu  4u.gif sunus su drauge irgi nusipirko  smile.gif

Oi kaip gaila kas aš nenusipirkau dry.gif Taip ir būna, kai ir nori, ir piktų babajų baisu, tai pirksiu, tai nepirksiu, ir lieki be nieko lotuliukas.gif doh.gif
Nors tiek paguodos, kad tas Egiptas neužsidaro, jau kiek tūkstančių metų kaip stovi biggrin.gif
Atsakyti
norintiems i Tenerife,maciau neblogu kainu,skrydziui 2011.12.16 kainos nuo 775LT,kaina tikrai superine!!!
Atsakyti
Tai kad ten salta...
Atsakyti
[quote=Dajan,2011 12 14, 18:02]
Tai kad ten salta...
[/quot

Ten visada šilta ax.gif
Atsakyti
ten amzinas pavasaris....tikrai silciau nei Lietuvoje ziema:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aureelka: 14 gruodžio 2011 - 16:45
QUOTE(Dajan @ 2011 12 14, 15:02)
Tai kad ten salta...

is kur zinot biggrin.gif
ten istisus metus silta tongue.gif
pries rasant pasidomekite doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 14 gruodžio 2011 - 21:45
o per kur čia tie pigūs skrydžiai į Tenerifę? planuojamės keolionę su lėliuku ir šešiamete dukra. išskridimo data labai ribota sausio 9-sausio 19, reik kelias dienas max savaitę ištarpuoti tarp šios datos. gavosi viskas ekspormtu, tai dabar neapsisprendžiam Paryžius, Barselona ar kažkur Kanarų salos. aš labiausiai už Kanarų salas, bet kad kainos kandžiojasi, o kai kūdikis namie nėra kada ieškotis savarankiškai su persėdimasi skristi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2011 12 15, 11:35)
o per kur čia tie pigūs skrydžiai į Tenerifę? planuojamės keolionę su lėliuku ir šešiamete dukra. išskridimo data labai ribota sausio 9-sausio 19, reik kelias dienas max savaitę ištarpuoti tarp šios datos. gavosi viskas ekspormtu, tai dabar neapsisprendžiam Paryžius, Barselona ar kažkur Kanarų salos. aš labiausiai už Kanarų salas, bet kad kainos kandžiojasi, o kai kūdikis namie nėra kada ieškotis savarankiškai su persėdimasi skristi doh.gif

Ten paskutine minute buvo,dabar ziuriu jau nebera vietu ir kiek maciau sausio menesiui ir labai mazai datu belike kada skrydziai yra.Jusu norimom datom nesigauna maciau varinata tik 2012.01.16 skrydziui bet 11 dienu.na siaip rinkites kitokia tada krypti,jei labai riboja isskridimo data:manau visur bus idomu,kur bepasirinktumete....aisku Kanaru salose bus tuo metu maloniai silta :)Paryzius ir Barcelona tikrai tokia siluma nedziugins sausio menesi:)
Atsakyti
Sveiki, aš kažkaip nieko gero nerandu iš pasiūlymų tolimesniems kraštams (Kuba, Sri Lanka, Filipinai, Kenija, Jamaika, pan.)
Būtų šaunu, jei pasidalintumėte.
Atsakyti
QUOTE(org @ 2011 12 15, 13:44)
Sveiki, aš kažkaip nieko gero nerandu iš pasiūlymų tolimesniems kraštams (Kuba, Sri Lanka, Filipinai, Kenija, Jamaika, pan.)
Būtų šaunu, jei pasidalintumėte.

Is LT geru variantu nezinau, bet jei pavyktu susiderinti ir nuskristi i UK, tai is ten pabandykit paieskoti http://www.charterflights.co.uk/ Per sita puslapi gavom puikias kainas i Jamaika 4u.gif

tiesa, cia ne keliones, o pigesni paskutines minutes skrydziai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indica: 15 gruodžio 2011 - 15:58