QUOTE(Vitulka @ 2011 01 06, 00:22)
pavyksta, tiesa reik dviejų, o kai terminiu vandeniu užsipurškiu ir valau servetėle, ant servetėlės jokių pudrų likučių
galima aišku ir su makiažo valikliu, tik vėl reik eksperimentuot, o aš nežinau net į kurią pusę reik žiūrėt (neįsivaizduoju, kuris valiklis porų nekimš, o sudėčių nagrinėt nelabai moku, tik žinau, kad reik vengt emulsikliu, emulentų, detergentų, himalaia gal pataisys
)
tiesa, kokį prausiklį naudojat iš LRP? ir kokia jūsų oda?
Papildyta:
dar.
man Lavera savaiminio įdegio kremas kimšo poras. nebus taip, kad Laveros pudra jums netinka?
radau jūsų seną postą, jau džiaugetės gražia oda
O kurias butent serveteles naudojat? ar realiai nera jokio skirtumo? bijau kad gali kas nuo serveteliu kimsti, jei imanoma taip is vis
is LRP naudoju Effaclar purifying foaming gel for oily sensitive skin. Labai patinka man jis, nors ir pries tai turetas Anna Lotan irgi labai patiko
O oda mano riebi, bet butent La roche-posay kremas ir prausiklis labiausiai padejo sureguliuot ta riebuma.
Va tas turbut ir skaudziausia, kad jau maniau jog issprendziau visas problemas, ir vel is naujo viskas...
Gal jei Himalaia apsilankys, gales pakomentuoti Lavera pudros sudeti, ar yra kas gali kimsti ar kazkaip kitaip dirginti oda?
Ingredients: INCI/CFTA
Water (Aqua), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Alcohol*, Myristyl Myristate, Carthamus Tinctorius (Saffl Ower) Seed Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Cetyl Alcohol, Silica, Tricaprylin, Glyceryl Stearate Citrate, Glucose Glutamate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Theobroma Cacao (Cocoa) Butter*, Hydrogenated Lecithin, Dehydroxanthan Gum, Microcrystalline Cellulose, Hydrogenated Palm Glycerides, Algin, Xanthan Gum, Argania Spinosa Kernel Oil*, Camelina Sativa Seed Oil, Vegetable Oil (Olus Oil) , HippopHae Rhamnoides Fruit Extract*, Glycyrrhiza Glabra (Liquorice) Root Extract*, Lecithin, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Lysolecithin, TocopHerol, Algae, Cichorium Intybus (Chicory) Root Extract, Magnesium Gluconate, Maltose, Tilia Cordata Flower Extract*, Rosa Centifolia Flower Extract*, Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract*, Helianthus Annuus Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Fragrance (Parfum)**, Citral**, Citronellol**, Geraniol**, Limonene**, Linalool**, [+/- Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77492), Iron Oxides (Ci 77491), Iron Oxides (Ci 77499)]
* Ingredients from Certified Organic Agriculture
** Natural Essential Oils
Lietuvoj buvau puikiai pudra prisitaikiusi, bet cia tokia neprekiauja