Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Povila$ @ 2011 01 05, 00:32)
Aš atėjau su tokiu klausimu: ar normalu vartoti rūgštines priemones su benzoilo peroksidu? Tarkim vakare nusiprausiu rūgštiniu prausikliu, tepu AcneBP5, kitą rytą vėl prausiklis ir Rasos kremas-gelis. Kol kas naudojau Sebamed putas, DUAC ir Rasos kremą-gelį, tai nė vieno spuogo neturėjau, ir manau, jog mane išgydė būtent antibiotikas, esantis DUAC'e, tačiau amžinai juk su antibiotikais nedraugausim... Pamaniau pertrauką reikia padaryti. O gal pertrauką reikia daryti ir su benzoilo peroksidu? smile.gif

O koki rūgštini prausikli naudoji? Randus kiek žinau rūgštinės priemonės naikina... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astuliux4 @ 2011 01 05, 11:50)
O koki rūgštini prausikli naudoji? Randus kiek žinau rūgštinės priemonės naikina...  4u.gif

Man rodos vien prausiklio neužtenka tam..pati naudoju rūgštinį prausiklį,daraus veido valymus su rūgštim pastoviai,bet neatsikratau tų dėmelių po spuogų.Kokį kremą gal reiktų naudot su rūgštim,bet kosmetologė vis rekomenduoja drėkinantį kremą,kuriame rūgščių nerasta g.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2011 01 05, 12:17)
Man rodos vien prausiklio neužtenka tam..pati naudoju rūgštinį prausiklį,daraus veido valymus su rūgštim pastoviai,bet neatsikratau tų dėmelių po spuogų.Kokį kremą gal reiktų  naudot su rūgštim,bet kosmetologė vis rekomenduoja drėkinantį kremą,kuriame rūgščių nerasta   g.gif

Sitas geras (alpha hydrox spot lightener),bet aisku,gali ir nepadeti, kiekvienam individualiai. Beje,tepti galima tik ant demeliu,kurios nera sviezios, jokiu budu ant sudirgusios odos nenaudoti.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maserati.: 05 sausio 2011 - 12:56
QUOTE(astuliux4 @ 2011 01 05, 12:50)
O koki rūgštini prausikli naudoji? Randus kiek žinau rūgštinės priemonės naikina...  4u.gif

Iš ZIRH, jis vyrams skirtas wink.gif
Atsakyti
Po rugstiniu valymu ilgo laiko tarpo reikia odai atsigaut ?
Papildyta:
QUOTE(Maserati. @ 2011 01 05, 12:55)
Sitas geras (alpha hydrox spot lightener),bet aisku,gali ir nepadeti, kiekvienam individualiai. Beje,tepti galima tik ant demeliu,kurios nera sviezios, jokiu budu ant sudirgusios odos nenaudoti.
user posted image

Brangus sitas malonumas ? Nes nuo demeliu specialiai pirkau DUAC lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(stalazass @ 2011 01 05, 13:53)
Po rugstiniu valymu ilgo laiko tarpo reikia odai atsigaut ?
Papildyta:
Brangus sitas malonumas ? Nes nuo demeliu specialiai pirkau DUAC  lotuliukas.gif

Uzsisakysiu per tarpininke cia tai laukiu, nesulaukiu, kada baigsis atostogos joms 4u.gif biggrin.gif Sake, apie 30 lt iseina thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kamius @ 2011 01 05, 12:17)
Man rodos vien prausiklio neužtenka tam..pati naudoju rūgštinį prausiklį,daraus veido valymus su rūgštim pastoviai,bet neatsikratau tų dėmelių po spuogų.Kokį kremą gal reiktų  naudot su rūgštim,bet kosmetologė vis rekomenduoja drėkinantį kremą,kuriame rūgščių nerasta  g.gif

Gal universiteto vaistineje ka patartu.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 01 05, 12:55)
user posted image

QUOTE(astuliux4 @ 2011 01 05, 14:12)
Uzsisakysiu per tarpininke cia tai laukiu, nesulaukiu,  kada baigsis atostogos joms  4u.gif  biggrin.gif  Sake, apie 30 lt iseina  thumbup.gif
Papildyta:

Gal universiteto vaistineje ka patartu....  rolleyes.gif

dekui,reiks pasidomėt daugiau šiuo kremuku ir gal susigundysiu dar kai kaina nėra didelė ax.gif

gal ir patartų,tik va ne iš Vilniaus aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2011 01 05, 05:17)
Man rodos vien prausiklio neužtenka tam..pati naudoju rūgštinį prausiklį,daraus veido valymus su rūgštim pastoviai,bet neatsikratau tų dėmelių po spuogų.Kokį kremą gal reiktų  naudot su rūgštim,bet kosmetologė vis rekomenduoja drėkinantį kremą,kuriame rūgščių nerasta   g.gif

Norint dėmes/ randus išsinakint labai svarbu saugotis saulės žiemą vasarą. Turiu randus po avarijos ant rankų. Niekaip jie nepabalo man, nors pvz apendicito randas labai greitai susilygino su oda, nes visad po drabužiais jis. Randas po tos pačios avarijos ant smakro irgi labai greitai pabalo, nes visad apsaugines priemones ant veido naudoju. O rankos kaip raudonos taip... Pradėjau reguliariai naudoti rankų kremą su spf, tuoj pat su odos spalva randai susilygino.
UV spinduliai net ir žiemą žaloja odą, sukelia uždegimą. O pažeista oda nesugeba efektyviai savęs gydyti, dėl to ilgiau viskas trunka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 05 sausio 2011 - 19:23
QUOTE(himalaia @ 2011 01 05, 20:18)
Norint dėmes/ randus išsinakint labai svarbu saugotis saulės žiemą vasarą. Turiu randus po avarijos ant rankų. Niekaip jie nepabalo man, nors pvz apendicito randas labai greitai susilygino su oda, nes visad po drabužiais jis. Randas po tos pačios avarijos ant smakro irgi labai greitai pabalo, nes visad apsaugines priemones ant veido naudoju. O rankos kaip raudonos taip... Pradėjau reguliariai naudoti rankų kremą su spf, tuoj pat su odos spalva randai susilygino.
UV spinduliai net ir žiemą žaloja odą, sukelia uždegimą. O pažeista oda nesugeba efektyviai savęs gydyti, dėl to ilgiau viskas trunka.

o gal galetumet rekomenduoti koki krema su spf tinkanti ir i spuogus linkusiai odai?
Atsakyti
As vis pralaimiu kova su spuogais unsure.gif Gal kas galit dar kazka patarti arba pakomentuot ka darau ne taip blush2.gif
Veida prasusiu su la roche-posay effaclar prausikliu, kaip sveitikli naudoju Clean & clear exfoliating daily wash, nusiprausus karts nuo karto veida valau su neutrogena visibly clear triple action lotion. Kas dienai naudoju la roche-posay effaclar duo krema arba neutrogena visibly clear oil-free moisturiser, pacius spuogus tepu la roche-posay effaclar A.I. kremuku. Pudra is naturalios kosmetikos- Lavera. Geriu nakvisas. Bet nauji spuogeliai kaip kyla taip kyla, kartais giluminiai, kartais mazi pulingi. Gal kas galit dar kazka patarti arba gal zinot ka darau ne taip?
Atsakyti
QUOTE(chelsey @ 2011 01 05, 21:30)
As vis pralaimiu kova su spuogais  unsure.gif  Gal kas galit dar kazka patarti arba pakomentuot ka darau ne taip blush2.gif
Veida prasusiu su la roche-posay effaclar prausikliu, kaip sveitikli naudoju Clean & clear exfoliating daily wash, nusiprausus karts nuo karto veida valau su neutrogena visibly clear triple action lotion. Kas dienai naudoju la roche-posay effaclar duo krema arba neutrogena visibly clear oil-free moisturiser, pacius spuogus tepu la roche-posay effaclar A.I. kremuku. Pudra is naturalios kosmetikos- Lavera. Geriu nakvisas. Bet nauji spuogeliai kaip kyla taip kyla, kartais giluminiai, kartais mazi pulingi. Gal kas galit dar kazka patarti arba gal zinot ka darau ne taip?

Patariu pasirodyti dermatologei wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2011 01 05, 21:33)
Patariu pasirodyti dermatologei wink.gif

Siuo metu esu ne Lietuvoj, tai nebent grizus pavyks. Bet as nerimauju kad pataikysiu ant tokios kuri israsys ta suplaktine, koki duac ir paleis, nes kiek cia seku sita tema tai daugeliui taip ir buvo.
Atsakyti