Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(pilveliukas @ 2011 01 04, 11:34)
stalazass o kur rados sios firmos produkcijos

Rossmann firmos is Vokietijos.
Atsakyti
QUOTE(astuliux4 @ 2011 01 04, 15:40)

♥Po to nusprendžiau tam pinigų nebešvaistyti ir nusipirkau ACNE PB5 tai jis tikrai geras  ax.gif  Bet taip pat kol jį vartoji.

O didžiausia mano problema- randai palikti po jų cry.gif Nebežinau nei kuo, nei kaip gydytis... Mano veidas tragiškas, nors nėra nei vieno spuogelio...

O kaip tepdavot Acne B5, nejaugi visą veidą? unsure.gif Aš jį naudodavau tik vietiškai, ant pačio spuogo, tai jis man buvo tikrai super dalykas. Naudojau būtent spuogui nukenksminti ir po poros dienų jo nebelikdavo.
Beje, nežinau ar kas iš čia esat bandę erškėtrožių aliejų tepti, kad panaikintumėt randus likusius po spuogų? Aš tokių turiu, tai paskaičiau, kad šitas aliejus kaip tik tam labai tinka, kai gausiu, bandysiu tepliotis ir žiūrėt koks efektas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(stalazass @ 2011 01 04, 18:55)
Rossmann firmos is Vokietijos.

Berods tų prekių yra pirkti Droge mirksiukas.gif
Atsakyti
Ateinu su klausimu,gal kuri naudojot Proactiv Solution produktus?
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2011 01 04, 14:21)
Ateinu su klausimu,gal kuri naudojot Proactiv Solution produktus?

Nesu naudojus, bet žiūrint į sudėtis turi jie kelis labai gerus prduktus su benzoilo peorksidu, BHA, o likusi dauguma nelabai vykusi su keliom išimtim... Turi alkoholio, mentolio ar kitų dirgiklių. Tinkamus atsirinkus, manau, gali būti veiksmingi. Bet šiaip, galima ir pigesnių benzoilo peroksido ir BHA priemonių rasti.
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 01 04, 19:25)
O kaip tepdavot Acne B5, nejaugi visą veidą? unsure.gif Aš jį naudodavau tik vietiškai, ant pačio spuogo, tai jis man buvo tikrai super dalykas. Naudojau būtent spuogui nukenksminti ir po poros dienų jo nebelikdavo.
Beje, nežinau ar kas iš čia esat bandę erškėtrožių aliejų tepti, kad panaikintumėt randus likusius po spuogų? Aš tokių turiu, tai paskaičiau, kad šitas aliejus kaip tik tam labai tinka, kai gausiu, bandysiu tepliotis ir žiūrėt koks efektas rolleyes.gif
Papildyta:

Berods tų prekių yra pirkti Droge mirksiukas.gif

Taip, aš tepdavau visą veidą. Na aišku padėdavo, bet tik tam kartui. Dvi dienas netepk ir vėl žiūrėk- žandai spuogais nusėti... verysad.gif
Kokia kaina yra to aliejaus? Kur pirkai? Na jei pamatysi pagerėjimus, pasidalink ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astuliux4: 04 sausio 2011 - 21:50
QUOTE(himalaia @ 2011 01 04, 22:45)
Nesu naudojus, bet žiūrint į sudėtis turi jie kelis labai gerus prduktus su benzoilo peorksidu, BHA, o likusi dauguma nelabai vykusi su keliom išimtim... Turi alkoholio, mentolio ar kitų dirgiklių. Tinkamus atsirinkus, manau, gali būti veiksmingi. Bet šiaip, galima ir pigesnių benzoilo peroksido ir BHA priemonių rasti.

Aciu 4u.gif Dukterecios oda labai problematiska,kaskur paskaite kad beveik stebuklas ir labai uzsireike.
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2011 01 04, 14:52)
Aciu  4u.gif Dukterecios oda labai problematiska,kaskur  paskaite kad beveik stebuklas ir labai uzsireike.

Reklamose viskas kaip stebuklas atrodo smile.gif
Jei ji užmatė tą 3 žingsnių sistemą (Proactiv.com), tai ji visai nebloga. Labiausiai verta dėmesio paskutinė benzoilo peroksido priemonė, tonikas irgi neblogas, su AHA, prausiklis visai nieko, bet su grūdeliais, tai reiktų atsargiai nenusigramdyt odos su juo.
Mačiau, kad LT tą sistemą už 200lt pardavinėja, tai neapsigaukit jei susigundysit, JAV ji 20-30$ kainuoja, tai per tarpininkes ar kitaip perkant žymiai pigiau būtų.
Atsakyti
Aš atėjau su tokiu klausimu: ar normalu vartoti rūgštines priemones su benzoilo peroksidu? Tarkim vakare nusiprausiu rūgštiniu prausikliu, tepu AcneBP5, kitą rytą vėl prausiklis ir Rasos kremas-gelis. Kol kas naudojau Sebamed putas, DUAC ir Rasos kremą-gelį, tai nė vieno spuogo neturėjau, ir manau, jog mane išgydė būtent antibiotikas, esantis DUAC'e, tačiau amžinai juk su antibiotikais nedraugausim... Pamaniau pertrauką reikia padaryti. O gal pertrauką reikia daryti ir su benzoilo peroksidu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astuliux4 @ 2011 01 04, 21:49)
Taip, aš tepdavau visą veidą. Na aišku padėdavo, bet tik tam kartui. Dvi dienas netepk ir vėl žiūrėk- žandai spuogais nusėti...  verysad.gif
Kokia kaina yra to aliejaus? Kur pirkai? Na jei pamatysi pagerėjimus, pasidalink  ax.gif

Ujujui, taigi jis sausina baisiai, nesiryžčiau jo tepti ant viso veido, tik ant spuogų... smile.gif Aliejus iš akomascincare 50ml apie 5 svarus, nu bus matyti, jeigu iki manęs daeis. Bet yra pirkti ir aromanatural.lt jei norėtųsi pačiai išbandyti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2011 01 04, 17:32)
Aš atėjau su tokiu klausimu: ar normalu vartoti rūgštines priemones su benzoilo peroksidu?
O gal pertrauką reikia daryti ir su benzoilo peroksidu? smile.gif

Normalu naudoti rūgšis ir benzoilą kartu, jei odai to reikia ir oda toleruoja. Tik, žinoma, reikia nepersistengti ir nepersausinti.
Pertraukos nuo benzoilo peroksido nereikia, jei jis veiksmingas.

QUOTE(mocha @ 2011 01 04, 18:17)
Ujujui, taigi jis sausina baisiai, nesiryžčiau jo tepti ant viso veido, tik ant spuogų... smile.gif

Na taip, benzoilas sausina, ypač didelės koncentracijos, tad geriau pradėti nuo 2.5%. Tepant tik ant spuogo, jis nunyks, bet nebus užkirstas kelias naujiems spuogams. Tad tik pavienius spuogus naikinant gana sunku atsikratyti problemos. Aišku, jei tik vienas kitas teišdygsta- tada nėra reikalo viso veido tepti, bet jei aknė paplitusi po visą veidą, kitos išeities nelabai yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 05 sausio 2011 - 02:08
Man toks klausimėlis iškilo g.gif
Jau vos ne visą savaitę turėjau skaudų ir nemažą giluminį (jei taip galima vadinti) spuogą ant smakro. Vakar perskaičiau žurnale "Ji", kad reikia užtepti ant spuogų bet kokių antibakterinių lašų akims ir jie sumažės. Tepliojau vakar gal kokius penkis kartus tuos lašus ir šiandien tikrai nebeliko spuogo, tik paraudimas blink.gif
Ar čia toks didelis sutapimas ar tikrai veiksminga priemonė? g.gif (O gal man čia kaip plecebas suveikė? biggrin.gif )
Atsakyti
Kazkas klause apie prausiklius - manau, kad prausiklis neturi dideles reiksmes, juk jis trumpai isbuna ant veido. As naudoju Rasos rozini, jis svelnus, nesausina ir atrodo kad mano odai tinka puikiai.
Siaip paskutiniu metu mano oda susitvarke, aisku inkstiru yra, bet spuogai nebelenda i akis, retkarciais iskyla vienas kitas. O ka pradejau daryt - tiksliau nustojau - tai rakinet veida blush2.gif Siaip nebenaudoju jokiu kremu, tik margarita ekologisku pateplioju thumbup.gif
Vasara naudojau BP5. Pradzioj atrode, kad padeda. bet paskui pastebejau, kad tepu guza kelias dienas, savaite, oda ant jo nusauseja, bet jis vis tiek lieka viduj, toks raudonas ir skaudamas. Dabar turiu nusipirkus visnevskio - palaikau uzklijuota nakciai, is ryto guzo nebelieka,tik raudona demele thumbup.gif
Atsakyti