Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Thea! @ 2011 01 03, 01:50)
merginos gal patartumete koki prausikli  uz plius minus 30lt? g.gif  jau tris buteliukus sunaudojau octenisan prausiklio,tai dabar galvoju reiktu koki kitoki isbandyti,nes is sio nepastebejau jokiu pokyciu g.gif

Yra toks natura house riebiai odai skirtas prausiklis, gali ir paaugliai naudot. jei visa linija, tai skirta ypac riebiai, spuoguotai, uzterstai odai, o jei siaip mirsi ar pasispuogejo laikinai, super sitas prausiklis. Mano misri oda, tik nosis linkusi i riebuma, bet nesausina ir likusios veido dalies. Tai jau antra buteliuka naudoju, patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 03, 17:06)

Tiesiog uztepti ant sausos veido odos ir palaikyti kokiu 15min.
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2011 01 03, 16:24)
Tiesiog uztepti ant sausos veido odos ir palaikyti kokiu 15min.

O čia konkrečiai šis prausiklis taip skirtas naudoti ar bet kokie rūgštiniai kažin g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 03, 17:37)
O čia konkrečiai šis prausiklis taip skirtas naudoti ar bet kokie rūgštiniai kažin  g.gif

As tai surizikuociau ir su kitu rugstiniu pabandyti. Na, bet galit juk kosmotologes pasiklausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 03, 09:42)
Kas dienai tokį stiprų naudoji?

Taip mirksiukas.gif
Atsakyti
As labai daug visokiu priemoniu isbandziau, ir veido valyma darydavausi, taciau poveikis tik labai trumpalaikis buvo, vel iskarto po veido valymo spuogai iskildavo doh.gif net visa linija biodroga priemoniu spuoguotai odai naudojau ir niekas nepadejo sad.gif todel griebiausi naturaliu priemoniu.....dabar veida prausiuosi ir kauke deduosi su juoduoju Afrikos muilu ir po to tepuosi arbatmedzio aliejum (jis puikiai sausina oda) thumbup.gif thumbup.gif ir dabar esu super patenkinta, tikrai veido bukle pagerejo ir spuogu apmazejo, daug maziau iskyla dideliu pulingu spuogu mirksiukas.gif ....aisku buna juoduju dienu, kai jau niekas nepadeda....bet juodasis Afrikos muilas + atrbatmedzio aliejus man pats geriausias atrastas derinys thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, ar kas esat susidure su sitokiu produktu ? http://www.pinkmelon...aut_teaser1.jpg smile.gif
Atsakyti
stalazass o kur rados sios firmos produkcijos
Atsakyti
Sveikos, prašyčiau plačiau apie tą Afrikos muilą? Kas per daiktas, kur perkate, kiek mokate? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IntoTheWild @ 2011 01 04, 13:47)
Sveikos, prašyčiau plačiau apie tą Afrikos muilą? Kas per daiktas, kur perkate, kiek mokate? ax.gif

čia lyg būna siųstis.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 04, 12:57)
čia lyg būna siųstis.

Na kam taip toli ieskot biggrin.gif
Cia arciau mirksiukas.gif 4u.gif
ir dar daug LT puslapiu yra, kur parduoda smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Prisijungsiu prie jūsų ir papasakosiu savo istoriją.
♥Važiavau pas gydytojos ir man išrašė ACNE FUG- EL. Jis kainuoja virs 50lt. Pirkau kokius 3 buteliukus ir kol vartojau tikrai buvo pagerėjimas, bet tik jis pasibaigdavo- vėl kaip žirniai kokie ima dygti... doh.gif
♥Po to nusprendžiau tam pinigų nebešvaistyti ir nusipirkau ACNE PB5 tai jis tikrai geras ax.gif Bet taip pat kol jį vartoji.
♥Kiekvienai, kuri turi taip pat sausą oda, REKOMENDUOJU nusipirkti kremuką BORO PLUS žalią. Jis labai riebus, todėl tepu juo einant miegoti ir ryta veidas būna švelnus, matinis wub.gif Jis taip pat nuo spuogų, antiseptinis. Ir kainuoja tik 3 litus! thumbup.gif
♥Naudoju muilą MEDIMIX kuris taip pat 3 lt kainuoja ir tikrai laaabai puikus! Tik gaila sausiną veidą, bet prieš tai minėtas kremukas puikiai viską atstato mirksiukas.gif
♥Dar turiu cinko suplaktinę, kuri kažkiek tai pagerina veido būklę... g.gif
♥O kas geriausia, tai pradėjau vartoti kontraceptikus ir visos bėdos išsisprendė 4u.gif tik kai buvau metusi metams, ėmiausi vėl visko iš pradžių cry.gif Tai dabar vėl geriu ir vėl viskas super! smile.gif
O didžiausia mano problema- randai palikti po jų cry.gif Nebežinau nei kuo, nei kaip gydytis... Mano veidas tragiškas, nors nėra nei vieno spuogelio...
Mokėčiau- įkelčiau nuotrauką... Dabar iš tarpininkių užsisakysiu šią http://www.ulta.com/...t940007#details priemonę. Taip pat apie ją čia skaičiau... Tai tikiuosi su šituo mano kančios baigsis...
Atsakyti