Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Tulpelyte @ 2011 03 11, 15:28)
Kazin ar ji neissaukia daugiau spuogeliu? Mieles juk taip daro biggrin.gif Man visos tos namudines kaukes nelabai :/ Oda visad sureaguoja neigiamai, bet labai noreciau pabandyti

Visokius naujus dalykus galima tik ant mažo odos ploto bandyti, jei baisu, kad išbers ir pan.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 03 11, 23:43)

Ponia Himalaja norėčiau paklausti,mano odą labai bera spuogais (tokiais su baltais pūlinukais) nosies srityje yra labai daug inkštirų ir ryškios poros,skruostai ir kakta normalūs,bet nosies sritis pleiskanoja jeigu nepatepi riebesniu kremu o patepus dar labiau kemšasi poros.Gal galit patart ką daryt kad sumažėtų spuogų ir inkštirų bet kartu taip nenusausint odos nes ji man pleiskanoja?
Naudojamos priemonės :
Margarita gaivinamasis tonikas
ryte prieš pudrą margarita maitinamasis kremas su augaliniais aliejais ir bičių vašku
pudra tepuos kiekvieną rytą maybellene superstay 24
vakare margarita drėkinamasis kremas su naturaliomis išrūgomis
prausiklis Rasa probleminiai veido odai
taip pat spuogam gydyt naudoju salicilio rūgštį (arbatmedis nepadėjo nors ir salicilis ne ką)
kartais odą pasitepu jojobos aliejum o dėmes likusias nuo spuogų ricinos aliejum.
Ką pasiūlytumėt pakeisti kad padėtis pagerėtų nors kiek? verysad.gif
Atsakyti
na, jeigu beria, tikrai maitinantis kremas nereikalingas, reiktu naudoti krema riebiai arba misriai odai, kuris pareguliuotu riebaliniu liauku veikla, poroms svarinti galima panaudot rugstini prausikli ar kosmetika.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 03 12, 19:58)
na, jeigu beria, tikrai maitinantis kremas nereikalingas, reiktu naudoti krema riebiai arba misriai odai, kuris pareguliuotu riebaliniu liauku veikla, poroms svarinti galima panaudot rugstini prausikli ar kosmetika.

Prisijungiu prie Jusu nuomuones drinks_cheers.gif :
Ryte / vakare prausyklis linkusiai i spuogus odai
Jokiu toniku
Jokiu maitinanciu kremu ir alieju, nes dar daugiau kemsa poras
Jei yra daug uzdaru komedonu ir inkstiru, tai reiketu nauditi specialu krema su regstelem, pvz. vakarais, tada rytais lieka butinai drekinantis , lengvos teksturos
Ant uzdegiminiu spuogu lokalus antibiotikai arba spec piestukai (pvz su siera ir Zn)
O GERAIUASIAI KREIPTIS PAS GYDYTOJA!!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutter @ 2011 03 12, 17:23)
Prisijungiu prie Jusu nuomuones  drinks_cheers.gif :
Ryte / vakare prausyklis  linkusiai i spuogus odai
Jokiu toniku
Jei yra daug uzdaru komedonu ir inkstiru, tai reiketu nauditi specialu krema su regstelem, pvz. vakarais, tada rytais lieka butinai drekinantis , lengvos teksturos
Ant uzdegiminiu spuogu lokalus antibiotikai arba spec piestukai (pvz su siera ir Zn)

o kodel jokiu toniku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 03 12, 18:58)

Pamiršau paminėt kad beria kaip ir tais paauglystės spuogais (16m) tai gal nelabai tiktų kremas riebiai odai jei linkus odą pleiskanot nosies srityje? unsure.gif o kitur tai normali nei sausa nei riebi,neblizga oda-matinė.
Papildyta:
QUOTE(Mutter @ 2011 03 12, 19:23)
Prisijungiu prie Jusu nuomuones  drinks_cheers.gif :
Ryte / vakare prausyklis  linkusiai i spuogus odai
Jokiu toniku

Kreipiausiausi pas gydytoją bet išrašė tik kremuko Eucerin (tikslaus pavadinimo nepamenu) žo jis man visiškai nepadėjo nei lašo.
O ar tinka tas rasos prausiklis probleminiai odai jis ten su BHA ir Siera?
Aha man ir tas pats klausimas kodėl jokių tonikų?O pienelis tinka kosmetikai nusivalyt?ar po pienelio vėl prausti veidą prausikliu?
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2011 03 12, 15:03)
Ponia Himalaja norėčiau paklausti,mano odą labai bera spuogais  (tokiais su baltais pūlinukais) nosies srityje yra labai daug inkštirų ir ryškios poros,skruostai ir kakta normalūs,bet nosies sritis pleiskanoja jeigu nepatepi riebesniu kremu o patepus dar labiau kemšasi poros.Gal galit patart ką daryt kad sumažėtų spuogų ir inkštirų bet kartu taip nenusausint odos nes ji man pleiskanoja?
Naudojamos priemonės :
Margarita gaivinamasis tonikas
ryte prieš pudrą margarita maitinamasis kremas su augaliniais aliejais ir bičių vašku
pudra tepuos kiekvieną rytą maybellene superstay 24
vakare margarita drėkinamasis kremas su naturaliomis išrūgomis
prausiklis Rasa probleminiai veido odai
taip pat spuogam gydyt naudoju salicilio rūgštį (arbatmedis nepadėjo nors ir salicilis ne ką)
kartais odą pasitepu jojobos aliejum o dėmes likusias nuo spuogų ricinos aliejum.
Ką pasiūlytumėt pakeisti kad padėtis pagerėtų nors kiek? verysad.gif

man atrodo, kad jums aplink nosį beria, nes odai trūksta dregmės.
visų pirma margaritos maitinamąjį kremą mesčiau lauk. dėl to su išrūgom nieko negaliu pasakyt. Jei oda ant kaktos, skruostų ar kitų vietų nereikalauja drėkinimo išvis nieko netepkit, drėkinkit tik vietas, kurioms to reik.
gal jums siera netinka, dėl to spuogeliai kyla. Ir šiaip probleminiam veidui ieškokit gelio ar serumo, pamirškit kremą. Aliejumi odos taip pat netepčiau
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2011 03 12, 18:41)
Pamiršau paminėt kad beria kaip ir tais paauglystės spuogais (16m) tai gal nelabai tiktų kremas riebiai odai jei linkus odą pleiskanot nosies srityje? unsure.gif o kitur tai normali nei sausa nei riebi,neblizga oda-matinė.
Papildyta:

Kreipiausiausi pas gydytoją bet išrašė tik kremuko Eucerin (tikslaus pavadinimo nepamenu) žo jis man visiškai nepadėjo nei lašo.
O ar tinka tas rasos prausiklis probleminiai odai jis ten su BHA ir Siera?
Aha man ir tas pats klausimas kodėl jokių tonikų?O pienelis tinka kosmetikai nusivalyt?ar po pienelio vėl prausti veidą prausikliu?

kartais tie paaugliski berimai uzsitesia iki 30 metu.
jeigu pleiskanoja - tai gali pleiskanot del dregmes trukumo.
Tonikas gali buti, tik skirtas riebiai odai, linkusiai terstis odai. Prausti oda reikia ryte ir vakare su vandeniu ir pritaikytu pieneliu arba prausikliu.
Atsakyti

Prieš tą sieros prausiklį irgi spuogeliai kildavo,pastebėjimas tik toks kad vasarą spuogų nebūna visiškai-spėju kad saulės darbas,o vat žiemą ypač prieš mėnesines gausu.
Aha matinamąjį kremą mesiu lauk ir aliejum nustosiu tept.Tik va temoj apie natūralius aliejus perskaičiau kad ricinos aliejus naikina dėmeles atsiradusias po spuogų tipo jas šviesina,nu pabandžiau iš tiesų poveikis matosi,tai gal ricinos pasilikt galima tom dėmelėm?Gal galit kokį serumą ar gelį parekomenduot kad maždaug pagal sudėtį ten jis geras būtų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shelly: 12 kovo 2011 - 19:14
QUOTE(Shelly @ 2011 03 12, 17:03)
mano odą labai bera spuogais  (tokiais su baltais pūlinukais) nosies srityje yra labai daug inkštirų ir ryškios poros,skruostai ir kakta normalūs,bet nosies sritis pleiskanoja jeigu nepatepi riebesniu kremu o patepus dar labiau kemšasi poros.Gal galit patart ką daryt kad sumažėtų spuogų ir inkštirų bet kartu taip nenusausint odos nes ji man pleiskanoja?
Naudojamos priemonės :

Manau beria dėl netinkamos priežiūros wink.gif Mano nuomonė,kad priežiūra tikrai yra netinkama, tad nenorėkite,kad nebertų doh.gif Kam jums tie aliejai,kurie dar labiau užkemša poras? Toniko nereikia, nes gaunasi sviestas sviestuotas. Norint išsigydyt veidą,netepčiau tokios sunkios pudros. Kremo su aliejais taip pat atsisakyčiau, jei jau taip reik tada geriau gelis. Vakarui drėkinantį kremą rinkčiausi ,kuris tuo pačiu būtų ir gydantis nuo spuogų. Ir išvis jei tokiso didelės odos problemos yra kaip jūs aprašėte, tai ne mums jums patarti,mes per atstumą nematom tikrosios odos situacijos, tik medikai gali jums padėti.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti