Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(tiutik @ 2011 03 05, 20:09)
Nedarė jokių tyrimų schmoll.gif  pradžioj išvis galvojo reik ar ne antibijotikų, poto nusprendė,kad reik, liepė savaitę pagert ir tada ateit,kai nuėjau pasakė,kad dar dvi savaites gert tuos pačius antibijotikus rolleyes.gif
Jau pastebėjau,kad duac'as labai sausina odą, bet aš iwostiną nakčiai tepu riebiau,tai jis kiek padrėkina, o,jei matau, kad labai sausa oda, tepu biodermą su cinku rolleyes.gif  Esu naudojus ir aš biodermos prausiklį, galvoju,gal pabaigus iwostiną reiks kartot biodermą ax.gif

Hmm, o iš kur ta dermatologė? Dar reiktų jogurto bakterijų pagert šalia antibiotikų.
Man "Iwostin" naktinis neypatingai drėkino. Bet ar tau dar papildomai odos nenusausins "Biodermos" prausiklis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 03 05, 20:14)
Hmm, o iš kur ta dermatologė? Dar reiktų jogurto bakterijų pagert šalia antibiotikų.
Man "Iwostin" naktinis neypatingai drėkino. Bet ar tau dar papildomai odos nenusausins "Biodermos" prausiklis? g.gif

Poliklinikos, centro biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Aš galvoju,kad jogurto kapsules,po antibijotikų, nes dabar jos kaip ir neveiksmingos gaunasi mastau.gif
Tai ar iwostin ar bioderma, manau vienodai sausina g.gif ta, prasme, aš baigus iwostin, imčiau biodermą, nes du prausiklius vienu metu naudot nematau tikslo ax.gif
O, Biodermos kremukas su cinku, tai toks super drėkinantis, žandams super bigsmile.gif o, tas Iwostin naktinis, tai net nežinau, pakolkas drekina lyg g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutik @ 2011 03 05, 20:23)
Poliklinikos, centro biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Aš galvoju,kad jogurto kapsules,po antibijotikų, nes dabar jos kaip ir neveiksmingos gaunasi mastau.gif
Tai ar iwostin ar bioderma, manau vienodai sausina g.gif  ta, prasme, aš baigus iwostin, imčiau biodermą, nes du prausiklius vienu metu naudot nematau tikslo ax.gif
O, Biodermos kremukas su cinku, tai toks super drėkinantis, žandams super bigsmile.gif o, tas Iwostin naktinis, tai net nežinau, pakolkas drekina lyg g.gif

Aš pati nesusidūriau, negėriau, bet yra nuomonių, kad norint, jog atsistatytų gerųjų bakterijų balansas, reikia jogurto kapsules vartot ir per visą gėrimo kursą, t.y. kiekvienąkart kelias val. po antibiotikų.
Kiek bandžiau "Iwostin", tai man "Bioderma" labiau sausino. Aš rinkčiausi kažką švelnesnio, kai oda ir taip sausinama kt. priemonėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 05 kovo 2011 - 18:44
QUOTE(Victorious @ 2011 03 05, 20:30)
Aš pati nesusidūriau, negėriau, bet yra nuomonių, kad reiktų jogurto kapsules vartot ir visą antibiotikų gėrimo kursą, t.y. kelias val. po antibiotikų, kad atsistatytų gerųjų bakterijų balansas.
Kiek bandžiau "Iwostin", tai man "Bioderma" labiau sausino. Aš rinkčiausi kažką švelnesnio, kai oda ir taip sausinama kt. priemonėmis.

Aš aplamai niekad neesu tiek ilgai antibijotikų gėrus schmoll.gif max. savaitę,o čia visos trys gaunasi blink.gif tai galvoju,kad tas jogurto kapsulių gėrimas bus betikslis, kol vaistus gersiu g.gif
Pakolkas tai sočiai turiu Iwostino, nes ėmiau tą didelę pakuotę su dozatorium, o kai baiginėsis žiūrėsiu ką čia tokio nusipirkus, nes jei Bioderma dar labiau sausina g.gif doh.gif
Dar nusipirkau kažkokias drėkinančias servetėles veidui,grynai, kad dienos bėgyje veidą pavalyt, kad nekiltų spuogų g.gif bet, nežinau ar geros jos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutik @ 2011 03 05, 19:23)
Poliklinikos, centro biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tos poliklinikų dermatologės tik antibiotikais ir gydyt moka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 05, 22:24)
Tos poliklinikų dermatologės tik antibiotikais ir gydyt moka  schmoll.gif

Ji man aiškino,kad poto man reiks veido valymo su pieno rūgštimi, bet tik poto, po ko aišku nežinia mastau.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif iš tikro, bijau suvaryt skrandį su tais antibijotikais, tokį ilgą laiką geriant doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutik @ 2011 03 05, 21:37)
Ji man aiškino,kad poto man reiks veido valymo su pieno rūgštimi, bet tik poto, po ko aišku nežinia mastau.gif biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  iš tikro, bijau suvaryt skrandį su tais antibijotikais, tokį ilgą laiką geriant doh.gif

Hm, tai kodėl negalima daryt dabar valymų g.gif
Aš esu vaikščiojus pas Kauno gatvės dermatologę, tai gėriau antibiotikus brangiausius, visą laiką išrašydavo tepamus, poveikis buvo, bet ne toks, kokio norėjau. Buvo lyg nurimę bėrimai didelių tų spuogų, bet visas veidas toks nelygus buvo, inkštirai, poodiniai spuogeliai, kurių antibiotikai nepaveikdavo, tik veido valymai padėjo.
Atsakyti
esant aktyviam uzdegiminiam procesui rugstiniu valymu daryt negalima
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 05, 22:39)
Hm, tai kodėl negalima daryt dabar valymų  g.gif
Aš esu vaikščiojus pas Kauno gatvės dermatologę, tai gėriau antibiotikus brangiausius, visą laiką išrašydavo tepamus, poveikis buvo, bet ne toks, kokio norėjau. Buvo lyg nurimę bėrimai didelių tų spuogų, bet visas veidas toks nelygus buvo, inkštirai, poodiniai spuogeliai, kurių antibiotikai nepaveikdavo, tik veido valymai padėjo.

Aš vaikštau Pylimo.g, bet dar du kartus buvau tik rolleyes.gif Antibijotikai nebrangūs, tik tas tepaliukas (Duac) nepigus schmoll.gif nei prausiklio, nei šveitiklio,nei kremo pirkt neliepė, bet rasos kažkodėl irgi naudot neleido g.gif nusipirkau Iwostiną, nes kaina labai patiko smile.gif

QUOTE(NIDCKA @ 2011 03 05, 22:50)
esant aktyviam uzdegiminiam procesui rugstiniu valymu daryt negalima

Greičiausiai dėl to ir pasakė,kad vėliau tik pasakys kur darytis valymą, nes dabar negalima rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės. Nuo paauglytės kankinausi su problematiška veido oda. Išbandžiau visus įmanomus vaistus, dariausi daugybę tyrimų. Pagaliau pavyko atrasti savo kosmetiką, kuri padėjo išspręsti didžiąją problemą, tik gaila, kad šios kosmetikos nėra Lietuvoje, tai tenka, kartas nuo karto atsisiųsti iš USA. Tačiau tikrai verta, nes kartą metuose užsiperku ir naudoju visus metus. Esu išbandžiusi daug produktų, šiai dienai negaliu gyventi be prausiklio, toniko dieninio bei naktinio kremo. Aš čia taip giriu Murad kosmetiką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutka_mamka @ 2011 03 06, 14:56)
Sveikutės. Nuo paauglytės kankinausi su problematiška veido oda. Išbandžiau visus įmanomus vaistus, dariausi daugybę tyrimų. Pagaliau pavyko atrasti savo kosmetiką, kuri padėjo išspręsti didžiąją problemą, tik gaila, kad šios kosmetikos nėra Lietuvoje, tai tenka, kartas nuo karto atsisiųsti iš USA. Tačiau tikrai verta, nes kartą metuose užsiperku ir naudoju visus metus. Esu išbandžiusi daug produktų, šiai dienai negaliu gyventi be prausiklio, toniko dieninio bei naktinio kremo. Aš čia taip giriu Murad kosmetiką smile.gif

parasykit butent ka naudojat is murad 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 05, 20:39)
Hm, tai kodėl negalima daryt dabar valymų  g.gif

Panasi situacija buvo ir pas mane, kad geriau antibiotikus, o veido valymu dermatologe patare nedaryti. Sake kad kai baigsiu visa antibiotiku kursa tada galesiu pamegint pasidaryt mechanini. Nes anot jos jei yra uzdegiminiu mazgeliu tai valymais galima tik dar pablogint situacija.
Na man dar liko vienas antibiotiku kursas (3 savaites po 1 tablete), bet niekaip neprisiruosiu pradet. Kai ji baigsiu manau bandysiu veido valyma pasidaryt g.gif
Atsakyti