QUOTE(Eleina @ 2011 03 04, 20:01)
nelabai tiesa del mieliu tableciu. persisotines vitaminu B, kurio daug yra mielese, organizmas reaguoja. reakcija ir pasireiskia berimu
tai ir nereikia persisotinti.
QUOTE(d-krall @ 2011 03 04, 23:34)
tai ir nereikia persisotinti.
jei beria nuo mieliu tableciu, tai jau ir reiskia, kad persisotino organizmas, o ne todel, kad oda valosi
QUOTE(Eleina @ 2011 03 05, 12:01)
jei beria nuo mieliu tableciu, tai jau ir reiskia, kad persisotino organizmas, o ne todel, kad oda valosi
Mano labai bloga patirtis su alaus mielių tabletėm Nuo jų ir prasidėjo visos odos bėdos , nors iki tol ji buvo be priekaištų. Kai kurie žmonės alergiški B grupės vitaminams.
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 19, 17:29)
šian užėjau į Eurovaistinę ir kaip tik stovėjo stalas su konsultante, kuri pasakojo apie Physiogel ir mėginukų turėjo
pasikalbėjom, davė Physiogel A.I. kremo mėginuką ir valiklio mėginuką. Prausiklio Physiogel sakė nėra išvis
pati konsultantė sakė turinti mišrią odą ir jai kremas tinka.
pasikalbėjom, davė Physiogel A.I. kremo mėginuką ir valiklio mėginuką. Prausiklio Physiogel sakė nėra išvis
pati konsultantė sakė turinti mišrią odą ir jai kremas tinka.
O įdomu, Vilniuj galima kur gaut "Physiogel" kremo mėginukų?
QUOTE(Victorious @ 2011 03 05, 14:14)
O įdomu, Vilniuj galima kur gaut "Physiogel" kremo mėginukų?
Eurovaistinėj dalino konsultantė
QUOTE(Vitulka @ 2011 03 05, 17:49)
Eurovaistinėj dalino konsultantė
Aha, jau radau jų puslapy kosmetikos pristatymų laiką
Pradėjau ir aš rimtesnį spuogelių gydymą dermatologė davė iwostin priemones pabandyt, dieninis kremas nepatiko, bet prausiklis ir naktinis kremuaks lyg nieko visai Tai nusipirkau abu, dar duac tepaliuką, aišku jau dabar matau,kaip oda nenormaliai išsausėjusi tampa, nes net pleiskanot pradeda ir be abejo prie visų šitų priemonių dar antibijotikai
QUOTE(tiutik @ 2011 03 05, 19:29)
Pradėjau ir aš rimtesnį spuogelių gydymą dermatologė davė iwostin priemones pabandyt, dieninis kremas nepatiko, bet prausiklis ir naktinis kremuaks lyg nieko visai Tai nusipirkau abu, dar duac tepaliuką, aišku jau dabar matau,kaip oda nenormaliai išsausėjusi tampa, nes net pleiskanot pradeda ir be abejo prie visų šitų priemonių dar antibijotikai
Geriami? Kokie, kiek laiko?
Man nei "Duac", nei "Iwostin" netiko
QUOTE(Victorious @ 2011 03 05, 19:45)
Geriami, doxyciclin, šiandien jau 9 diena jų gėrimo
Duac kaina tai sakyčiau labai didelė,kaip už tokią mažą tubelę,o ir kolkas poveikio nematau o Iwostin, man prausiklis visai patiko, bet dar trumpai jį naudoju o, naktinis kremas, tai svarbu padrėkintų bent kiek,nes oda mirtinai sausa jau pylingas iš Iwostin nepatiko, ieškosiuos gal kokio kitokio Dar bandau tvert nesidažius, pakolkas kol nėra jokių progų nieko, bet tikiuosi apgis greit veidelis
O,ką jūs naudojate, kokį prausiklį,pylingą?
QUOTE(tiutik @ 2011 03 05, 19:58)
Geriami, doxyciclin, šiandien jau 9 diena jų gėrimo
Duac kaina tai sakyčiau labai didelė,kaip už tokią mažą tubelę,o ir kolkas poveikio nematau o Iwostin, man prausiklis visai patiko, bet dar trumpai jį naudoju o, naktinis kremas, tai svarbu padrėkintų bent kiek,nes oda mirtinai sausa jau pylingas iš Iwostin nepatiko, ieškosiuos gal kokio kitokio Dar bandau tvert nesidažius, pakolkas kol nėra jokių progų nieko, bet tikiuosi apgis greit veidelis
O tau darė kokius tyrimus ar kaip nustatė, kad būtent (šitų) antibiotikų reikia? 14 dienų paskyrė?
"Duac" visai nedaug tereikia tepti, nes labai išsausins odą. Ir ta tūbelė skirta maždaug mėnesio naudojimui, po to pasensta (parašyta anotacijoj). Drėkinkint dar būtinai odą papildomai.
Naudoju "Bioderma" prausiklį. Geras riebiai, vidutinio riebumo odai, bet aš jau naujo dairaus.
QUOTE(Victorious @ 2011 03 05, 20:02)
O tau darė kokius tyrimus ar kaip nustatė, kad būtent (šitų) antibiotikų reikia?
"Duac" labai nedaug tereikia, nes labai išsausins odą. Ir ta tubelė skirta maždaug mėnesio naudojimui, po to pasensta (parašyta anotacijoj). Drėkinkint dar būtinai odą papildomai.
Naudoju "Bioderma" prausiklį. Geras riebiai, vidutinio riebumo odai, bet aš jau naujo dairaus.
"Duac" labai nedaug tereikia, nes labai išsausins odą. Ir ta tubelė skirta maždaug mėnesio naudojimui, po to pasensta (parašyta anotacijoj). Drėkinkint dar būtinai odą papildomai.
Nedarė jokių tyrimų pradžioj išvis galvojo reik ar ne antibijotikų, poto nusprendė,kad reik, liepė savaitę pagert ir tada ateit,kai nuėjau pasakė,kad dar dvi savaites gert tuos pačius antibijotikus
Jau pastebėjau,kad duac'as labai sausina odą, bet aš iwostiną nakčiai tepu riebiau,tai jis kiek padrėkina, o,jei matau, kad labai sausa oda, tepu biodermą su cinku Esu naudojus ir aš biodermos prausiklį, galvoju,gal pabaigus iwostiną reiks kartot biodermą