Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

o man kosmetologe probleminem vietom(ne visam veidui) pasiule kaukyte tokia pasidaryt kazkiek tormentilio tepalo sumaisyti su kamparo milteliais(irgi nedaug )ir uzteot ant robleminiu vietu,sake abalina demeles ir apmaizna spuogelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 03 04, 20:01)
nelabai tiesa del mieliu tableciu. persisotines vitaminu B, kurio daug yra mielese, organizmas reaguoja. reakcija ir pasireiskia berimu  4u.gif

tai ir nereikia persisotinti.
Atsakyti
QUOTE(d-krall @ 2011 03 04, 23:34)
tai ir nereikia persisotinti.

jei beria nuo mieliu tableciu, tai jau ir reiskia, kad persisotino organizmas, o ne todel, kad oda valosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 03 05, 12:01)
jei beria nuo mieliu tableciu, tai jau ir reiskia, kad persisotino organizmas, o ne todel, kad oda valosi  4u.gif

Mano labai bloga patirtis su alaus mielių tabletėm doh.gif Nuo jų ir prasidėjo visos odos bėdos doh.gif , nors iki tol ji buvo be priekaištų. Kai kurie žmonės alergiški B grupės vitaminams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 05 kovo 2011 - 13:53
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 19, 17:29)
šian užėjau į Eurovaistinę ir kaip tik stovėjo stalas su konsultante, kuri pasakojo apie Physiogel ir mėginukų turėjo  bigsmile.gif
pasikalbėjom, davė Physiogel A.I. kremo mėginuką ir valiklio mėginuką. Prausiklio Physiogel sakė nėra išvis  schmoll.gif
pati konsultantė sakė turinti mišrią odą ir jai kremas tinka.

O įdomu, Vilniuj galima kur gaut "Physiogel" kremo mėginukų? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 05 kovo 2011 - 14:14
QUOTE(Victorious @ 2011 03 05, 14:14)
O įdomu, Vilniuj galima kur gaut "Physiogel" kremo mėginukų? bigsmile.gif

Eurovaistinėj dalino konsultantė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 03 05, 17:49)
Eurovaistinėj dalino konsultantė  ax.gif

Aha, jau radau jų puslapy kosmetikos pristatymų laiką ax.gif
Atsakyti
Pradėjau ir aš rimtesnį spuogelių gydymą unsure.gif dermatologė davė iwostin priemones pabandyt, dieninis kremas nepatiko, bet prausiklis ir naktinis kremuaks lyg nieko visai g.gif Tai nusipirkau abu, dar duac tepaliuką, aišku jau dabar matau,kaip oda nenormaliai išsausėjusi tampa, nes net pleiskanot pradeda doh.gif ir be abejo prie visų šitų priemonių dar antibijotikai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutik @ 2011 03 05, 19:29)
Pradėjau ir aš rimtesnį spuogelių gydymą unsure.gif  dermatologė davė iwostin priemones pabandyt, dieninis kremas nepatiko, bet prausiklis ir naktinis kremuaks lyg nieko visai g.gif  Tai nusipirkau abu, dar duac tepaliuką, aišku jau dabar matau,kaip oda nenormaliai išsausėjusi tampa, nes net pleiskanot pradeda doh.gif  ir be abejo prie visų šitų priemonių dar antibijotikai unsure.gif

Geriami? Kokie, kiek laiko?
Man nei "Duac", nei "Iwostin" netiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 03 05, 19:45)
Geriami? Kokie, kiek laiko?
Man nei "Duac", nei "Iwostin" netiko schmoll.gif

Geriami, doxyciclin, šiandien jau 9 diena jų gėrimo unsure.gif
Duac kaina tai sakyčiau labai didelė,kaip už tokią mažą tubelę,o ir kolkas poveikio nematau o schmoll.gif Iwostin, man prausiklis visai patiko, bet dar trumpai jį naudoju rolleyes.gif o, naktinis kremas, tai svarbu padrėkintų bent kiek,nes oda mirtinai sausa jau doh.gif pylingas iš Iwostin nepatiko, ieškosiuos gal kokio kitokio g.gif Dar bandau tvert nesidažius, pakolkas kol nėra jokių progų nieko, bet tikiuosi apgis greit veidelis unsure.gif
O,ką jūs naudojate, kokį prausiklį,pylingą?
Atsakyti
QUOTE(tiutik @ 2011 03 05, 19:58)
Geriami, doxyciclin, šiandien jau 9 diena jų gėrimo unsure.gif
Duac kaina tai sakyčiau labai didelė,kaip už tokią mažą tubelę,o ir kolkas poveikio nematau o schmoll.gif  Iwostin, man prausiklis visai patiko, bet dar trumpai jį naudoju rolleyes.gif  o, naktinis kremas, tai svarbu padrėkintų bent kiek,nes oda mirtinai sausa jau doh.gif pylingas iš Iwostin nepatiko, ieškosiuos gal kokio kitokio g.gif  Dar bandau tvert nesidažius, pakolkas kol nėra jokių progų nieko, bet tikiuosi apgis greit veidelis unsure.gif
O,ką jūs naudojate, kokį prausiklį,pylingą?

O tau darė kokius tyrimus ar kaip nustatė, kad būtent (šitų) antibiotikų reikia? 14 dienų paskyrė?
"Duac" visai nedaug tereikia tepti, nes labai išsausins odą. Ir ta tūbelė skirta maždaug mėnesio naudojimui, po to pasensta (parašyta anotacijoj). Drėkinkint dar būtinai odą papildomai.
Naudoju "Bioderma" prausiklį. Geras riebiai, vidutinio riebumo odai, bet aš jau naujo dairaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 05 kovo 2011 - 18:08
QUOTE(Victorious @ 2011 03 05, 20:02)
O tau darė kokius tyrimus ar kaip nustatė, kad būtent (šitų) antibiotikų reikia?
"Duac" labai nedaug tereikia, nes labai išsausins odą. Ir ta tubelė skirta maždaug mėnesio naudojimui, po to pasensta (parašyta anotacijoj). Drėkinkint dar būtinai odą papildomai.
Naudoju "Bioderma" prausiklį. Geras riebiai, vidutinio riebumo odai, bet aš jau naujo dairaus.

Nedarė jokių tyrimų schmoll.gif pradžioj išvis galvojo reik ar ne antibijotikų, poto nusprendė,kad reik, liepė savaitę pagert ir tada ateit,kai nuėjau pasakė,kad dar dvi savaites gert tuos pačius antibijotikus rolleyes.gif
Jau pastebėjau,kad duac'as labai sausina odą, bet aš iwostiną nakčiai tepu riebiau,tai jis kiek padrėkina, o,jei matau, kad labai sausa oda, tepu biodermą su cinku rolleyes.gif Esu naudojus ir aš biodermos prausiklį, galvoju,gal pabaigus iwostiną reiks kartot biodermą ax.gif
Atsakyti