Cia anksciau minejote nakvisu ir mieliu tabletes. Gal galite placiau apie jas? Nebuna jokio salutinio poveikio?
Aš vartoju nakvišų aliejaus kapsules, tai tikrai galiu pasakyti, kad gerai veikia odą, o taip pat ir nagus bei plaukus. Spuogai dažnai kyla ir dėl hormonų disbalanso, o nakvišos padeda sureguliuoti hormonus šalutinio poveikio tikrai nėra, nes tai ne vaistai, o tiesiog aliejus. Panašiai kaip žuvų taukai taip pat jei norit pagražinti savo odą, labai svarbu gerti daug vandens. Bet jis turi būti švarus, geriausia turbūt pirkti paprastą negazuotą vandenį. Vanduo valo odą. Man tai patarė kosmetologė. Paauglystėj turėjau didelių problemų dėl spuogų, tai žinau, kad tai padeda. Dar aišku neprošal apsilankyti pas kosmetologę ar dermatologę
QUOTE(raimute89 @ 2011 03 03, 16:33)
Cia anksciau minejote nakvisu ir mieliu tabletes. Gal galite placiau apie jas? Nebuna jokio salutinio poveikio?
na sako, jog nakvisu aliejus padeda sureguliuot hormonus, ir del sios priezasties turetu pamazet spuogu (jei jie del hormonu sutrikimo). mano asmenine patirtis to nepatvirtino. ir apskritai kaip kazkoks nakvisos aliejus gali normaliai hormonus sureguliuot? mieles padeda tuom, jog jei zmogui truksta vitamino b, veide apmazeja spuogu, taciau po tam tikro laiko pavartojus. jei vitamino b jums netruksta, bus priesingas rezultatas- busit dar labiau spuoguota. man asmeniskai mieles siek tiek sutvarke veida, na bet amzinai juk ju nevartosi. ir gal kas galetu apsviest kiek isvis galima laiko tas mieles gerti? nes organizmas po kurio laiko juk prisipildo to vitamino b
Apsvieskit dar mane jei beria tarkim ne tik veida, bet jei beria kartu ir krutine su nugara, tai cia jau skiriasi priezastis? ta prasme jei beria tik veida, tai reiskia kad tai nera del hormonu ar riebalu liauku darbo?
QUOTE(Grasse @ 2011 03 03, 21:31)
Apsvieskit dar mane jei beria tarkim ne tik veida, bet jei beria kartu ir krutine su nugara, tai cia jau skiriasi priezastis? ta prasme jei beria tik veida, tai reiskia kad tai nera del hormonu ar riebalu liauku darbo?
Aš tarkim pati nesuvokiu. Mano plaukai greitai riebaluojasi (plaunu kas dieną), krūtinę, nugarą retai, bet paberia, tai galima sakyti, kad hormonai kalti. Nu bet kodėl tada valymai padeda?
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 03, 21:38)
Aš tarkim pati nesuvokiu. Mano plaukai greitai riebaluojasi (plaunu kas dieną), krūtinę, nugarą retai, bet paberia, tai galima sakyti, kad hormonai kalti. Nu bet kodėl tada valymai padeda?
nu cia jau mistika matyt tas musu organizmas
QUOTE(Grasse @ 2011 03 03, 21:56)
ir gal kas galetu apsviest kiek isvis galima laiko tas mieles gerti? nes organizmas po kurio laiko juk prisipildo to vitamino b
Tuos pacius papildus rekomenduoja vartoti iki 3 men, tada daryti pertrauka arba keisti i kitus (pvz.: geri mieles, po ju nakvisu alieju, o tada dar ka nors kita)
QUOTE(raimute89 @ 2011 03 03, 17:33)
Man liepė gerti nakvišų aliejų dėl mestopatijos ir spuogų sumažėjo tikrai. Mielių tabletės kaip ir natūralūs aliejai, vartojami išoriškai, iš pradžių gali pradėti kelti spuogus - tai rodo, kad oda valosi. Reikia iškęsti tą periodą.
labas
isbandziau ir as taip jusu isgirta Rasos prausikli probleminei odai. tikrai nenusivyliau.rezultatai tikrai matosi
isbandziau ir as taip jusu isgirta Rasos prausikli probleminei odai. tikrai nenusivyliau.rezultatai tikrai matosi
QUOTE(d-krall @ 2011 03 04, 15:08)
Man liepė gerti nakvišų aliejų dėl mestopatijos ir spuogų sumažėjo tikrai. Mielių tabletės kaip ir natūralūs aliejai, vartojami išoriškai, iš pradžių gali pradėti kelti spuogus - tai rodo, kad oda valosi. Reikia iškęsti tą periodą.
nelabai tiesa del mieliu tableciu. persisotines vitaminu B, kurio daug yra mielese, organizmas reaguoja. reakcija ir pasireiskia berimu
QUOTE(Eleina @ 2011 03 04, 19:01)
nelabai tiesa del mieliu tableciu. persisotines vitaminu B, kurio daug yra mielese, organizmas reaguoja. reakcija ir pasireiskia berimu
del plauku slinkimo ir slipnumo pradejau gerti biotina nemazais kiekiais, tai dabar reik tiketis spuogu ataku, i kuriuos ir seip polinki turiu ?