merginos, tikriausiai kartojuosi, kaip jus naikinate po spuogu likusius paraudimus ir randelius? kaip saugote oda nuo saules po rugstiniu proceduru ar kosmetikos su rugstimi?
galvoju nusipirkti kosmetikos su rugstimis, bet ar nebus blogiau, kai dabar saule vis aktyvesne ir aktyvesne?
galvoju nusipirkti kosmetikos su rugstimis, bet ar nebus blogiau, kai dabar saule vis aktyvesne ir aktyvesne?
QUOTE(Grasse @ 2011 03 01, 10:14)
o man nepadejo veido valymas.... ir net kai pirma kart ejau jo darytis kosmetologe net neprasidejus procedurai iskart paprase parodyt krutine su su nugara- kai pamate jog tenais yra isberta, pasake, jog cia jau gilesne problema ir kad daug nesitikeciau is veido valymu. ir ji buvo teisi mano atveju...
as irgi esu girdejusi, kad spuogai daznai buna tik pasekme/ padarinys kazkokiu kitokiu problemu. Ir pirmiausiai reikia susitvarkyti su kitomis problemomis del kuriu atsiranda spuogai. Dazniausiai jei spuogai atsiranda ant skruostu - reiketu pasitikrinti virskinimo sistema, o jei jie buna ant smakro - tai jau del hormonu sutrikimo
QUOTE(raimute89 @ 2011 03 01, 17:08)
as irgi esu girdejusi, kad spuogai daznai buna tik pasekme/ padarinys kazkokiu kitokiu problemu. Ir pirmiausiai reikia susitvarkyti su kitomis problemomis del kuriu atsiranda spuogai. Dazniausiai jei spuogai atsiranda ant skruostu - reiketu pasitikrinti virskinimo sistema, o jei jie buna ant smakro - tai jau del hormonu sutrikimo
Visiškai teisingai
Papildyta:
QUOTE(d-krall @ 2011 03 01, 14:26)
Jei dėl hormonų, tai gali padėti dar vienas gimdymas Nakvišos ir mielių tabletės tikrai padeda. Agurklės - taip pat. O kontraceptikai... Na, yra atsikra apie juos. Paklauskit savo šeimos gydytojos, ką ji mano apie kontraceptikų vartojimą.
Aš dar negimdžius, bet kiek esu susidūrus, tai laabai mažai kas atsikratė šios probelmos po gimdyo. Nuo nakvišų aliejaus poveikio nepajutau, o mielės odai padeda tik tuo atveju, jei organizmui trūksta vitamino B, mielės man padėjo truputėlį, bet gi vargina tas vaartojimas kas dieną, o beto ir negalima pernelyg ilgą laiką vartot, o nevartojant vėl spuogai suaktyvės kaip anksčiau. O kas liečia kontraceptikus, tai ir aš esu prieš juos apskritai Ir beto kokia nauda ir iš jų, daug kas čia yra minėję, jog nutraukus jų vartojimą spuogai netik, kad grizta, bet ir didesniu kiekiu... Taigi... daros jau beviltiska viskas
QUOTE(Grasse @ 2011 03 01, 16:54)
Aš dar negimdžius, bet kiek esu susidūrus, tai laabai mažai kas atsikratė šios probelmos po gimdyo.
o man po gimdymo viskas kaip tik ir prasidejo.
be to - nu nejuokaukit. gydymas nuo spuogu - gimdymas gal ir padetu, bet gi nepulsi dabar gimdyt be to - yra rizika, kad po gimdymo dar dvigubai spuogu atsiras. o ka tada? ai tiesa - vel gimdyt
Odos problemos - tai ne vien išorinė problema. Viskas prasideda viduje. Todėl reikia tvarkyti tiek vidų, tiek išorę, viską kartu. Labai patarčiau pirmiausia išvalyti parazitus kompleksiškai, o po to tvarkyti odos bėdeles. Jei - tai nėra vien jaunatviški spuogiukai.. Tepaliukai - tik išorei. Tokia ta mano nuomonė ir patirtis.
QUOTE(Eleina @ 2011 03 01, 18:59)
o man po gimdymo viskas kaip tik ir prasidejo.
be to - nu nejuokaukit. gydymas nuo spuogu - gimdymas gal ir padetu, bet gi nepulsi dabar gimdyt be to - yra rizika, kad po gimdymo dar dvigubai spuogu atsiras. o ka tada? ai tiesa - vel gimdyt
Aš tai vis dažniau pradedu mąstyt apie tą "baisųjį" Roaccutane. Žinoma, po apsilankymo pas endokrinologą.
Papildyta:
QUOTE(Myciute @ 2011 03 01, 16:37)
merginos, tikriausiai kartojuosi, kaip jus naikinate po spuogu likusius paraudimus ir randelius? kaip saugote oda nuo saules po rugstiniu proceduru ar kosmetikos su rugstimi?
Kiek esu girdėjus, tai efektyviausia yra juos naikinti lazeriu
buvo užėjus kalba apie Physiogel priemones, gyriaus, kad gavau mėginuką. Mėginuką jau baigiau, gal kokiem 5 kartam užteko
valiklis tikrai labai švelnus, visai nedirgina odos. Su pirštais paskirstydavau ir masažuodavau veidą tiesiai ant krempudros, paskui nuvalydavau vatos diskeliu. Vieno karto tokio valymo veidui neužtenka, nenuvalo odos švariai, lieka krempudros, reik dar karto, jei ne dviejų, priklauso nuo to, kiek dekoratyvinės tepta ir kas.
patiko, bet manau neekonomiškas
valiklis tikrai labai švelnus, visai nedirgina odos. Su pirštais paskirstydavau ir masažuodavau veidą tiesiai ant krempudros, paskui nuvalydavau vatos diskeliu. Vieno karto tokio valymo veidui neužtenka, nenuvalo odos švariai, lieka krempudros, reik dar karto, jei ne dviejų, priklauso nuo to, kiek dekoratyvinės tepta ir kas.
patiko, bet manau neekonomiškas
QUOTE(Grasse @ 2011 03 01, 16:5)
Papildyta:
Aš dar negimdžius, bet kiek esu susidūrus, tai laabai mažai kas atsikratė šios probelmos po gimdyo.
Mano mama ir jos sesuo pasakojo, kad joms po gimdymo spuogai isnyko
QUOTE(raimute89 @ 2011 03 01, 22:43)
Mano mama ir jos sesuo pasakojo, kad joms po gimdymo spuogai isnyko
taip, pasitaiko,
nestumo metu irgi vyksta hormoniniai pokyciai.
Hormonai - viena is spuogu atsiradimo priezasciu
Kad hormonai turi dideles itakos odai, tai tikrai, juk daugeliui spuogai nyksta/dygsta pradejus/nutraukus vartoti KT. O jei be KT kazin kas dar gali itakoti hormonu issibalansavima? Ir kas gali padeti juos subalansuoti? Zinau kad nakvisos padeda, o kas dar?
palergonijų ea http://kvapai.aromat.../produktas/280/