Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Grasse @ 2011 02 27, 22:13)
kadangi ir plaukus turiu plaut kas antra diena- velniskai greit riebaluojas 

Aš plaukus kas dieną plaunu, riebaluojasi, bet nesieju to su spuogais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 27, 22:44)
Aš plaukus kas dieną plaunu, riebaluojasi, bet nesieju to su spuogais  schmoll.gif

na tai kad viskas cia siejasi, pas mane riebi veido oda, spuogu yra netik ant veido, bet ir krutines, nugaros, taigi ir plaukai labai greit susiriebaluoja
Atsakyti
QUOTE(Grasse @ 2011 02 27, 15:10)
na tai kad viskas cia siejasi, pas mane riebi veido oda, spuogu yra netik ant veido, bet ir krutines, nugaros, taigi ir plaukai labai greit susiriebaluoja

Mano galvos oda super riebi (skalbiu kasdien, kitaip neįmanoma), oda inkštyruota (veidas, krūtinė, nugara), plaukai želia visur, kur reikia ir nereikia- viskas dėl hormonų. Jei jus ištyrus paaiškės, kad jums tikrai hormoninė veikla sutrikus- tai arba hormonines kontraceptines tabletes reiktų gert, norint pareguliuoti, arba kartais hormonų blokatorius vadinamus. Galit pabandyti nakvišų aliejų pagert iš natūralių priemonių, ir odai gerai, ir hormonus gali kažkiek patvarkyti.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 02 27, 22:37)
Mano galvos oda super riebi (skalbiu kasdien, kitaip neįmanoma), oda inkštyruota (veidas, krūtinė, nugara), plaukai želia visur, kur reikia ir nereikia- viskas dėl hormonų. Jei jus ištyrus paaiškės, kad jums tikrai hormoninė veikla sutrikus- tai arba hormonines kontraceptines tabletes reiktų gert, norint pareguliuoti, arba kartais hormonų blokatorius vadinamus. Galit pabandyti nakvišų aliejų pagert iš natūralių priemonių, ir odai gerai, ir hormonus gali kažkiek patvarkyti.

O kaip žinot kurie iš naturalių priemonių? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chr* @ 2011 02 27, 17:13)
O kaip žinot kurie iš naturalių priemonių?  blush2.gif

Ta prasme... Aš turėjau omenyje, kad iš natūralių priemonių galima nakvišas pagert smile.gif Agurkles dar... Geriausia būtų nerafinuotą aliejų susirast, bet ir geros kokybės kapsulių galima gaut. Tiek nakvišos, tiek agurklės turi didelę koncentraciją GLA (gama linoleno rūgšties), kuri naudinga odai, mažina uždegimą ir hormonams gali įtakos turėti, tad, manau, geriau pirma nuo natūralesnių priemonių pradėti, o tada jau hormonų griebtis, jei nepadeda.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 02 28, 02:21)
Ta prasme... Aš turėjau omenyje, kad iš natūralių priemonių galima nakvišas pagert smile.gif Agurkles dar... Geriausia būtų nerafinuotą aliejų susirast, bet ir geros kokybės kapsulių galima gaut. Tiek nakvišos, tiek agurklės turi didelę koncentraciją GLA (gama linoleno rūgšties), kuri naudinga odai, mažina uždegimą ir hormonams gali įtakos turėti, tad, manau, geriau pirma nuo natūralesnių priemonių pradėti, o tada jau hormonų griebtis, jei nepadeda.

va to ir bijau kad tik kontraceptines tabletes padetu, nenoriu ju vartot schmoll.gif nakvisu alieju esu gerus, bet jokio didesnio poveikio odai nepastebejau verysad.gif o kas yra tie hormonu blokatoriai?
Atsakyti
Vat man irgi idomu, jei spuogai del hormonu, tai imanoma kazka padaryt ar juos tik nuolat gydyt belieka? doh.gif
Atsakyti
Beje, jei kas nori pagerti, mačiau Litfarma vaistinėje akciją kapsulėm nakvišų+agurklių smile.gif
Atsakyti
kažkurioj temoj, berods Natūralūs aliejai, vyko diskusija, apie aliejus ir apie nakvišų. Rašė, kad vargu, ar kapsulėse jis nerafinuotas, todėl geriau/naudingiau būtų gert nerafinuotą aliejų, tik tiek, kad jį gert bjauru šaukštais
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2011 02 28, 18:38)
Vat man irgi idomu, jei spuogai del hormonu, tai imanoma kazka padaryt ar juos tik nuolat gydyt belieka?  doh.gif

Kad tas gydimas toks varginantis ir bergzdzias tokiu atveju butu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grasse: 28 vasario 2011 - 22:10
QUOTE(Grasse @ 2011 02 28, 23:09)
Kad tas gydimas toks varginantis ir bergzdzias tokiu atveju butu  doh.gif

Jei sieti, kad mano bėdos irgi dėl hormonų (nes tarkim galva labai riebaluojasi), tai kažkaip net ir nehormoninis gydymas puikiai padeda - veido valymai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 01, 09:37)
Jei sieti, kad mano bėdos irgi dėl hormonų (nes tarkim galva labai riebaluojasi), tai kažkaip net ir nehormoninis gydymas puikiai padeda - veido valymai  rolleyes.gif

o man nepadejo veido valymas.... ir net kai pirma kart ejau jo darytis kosmetologe net neprasidejus procedurai iskart paprase parodyt krutine su su nugara- kai pamate jog tenais yra isberta, pasake, jog cia jau gilesne problema ir kad daug nesitikeciau is veido valymu. ir ji buvo teisi mano atveju...
Atsakyti