Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(d-krall @ 2011 02 23, 23:46)

Sužinojau vieną dalyką apie eterinius aliejus. Eterinis aliejus yra ne visiškai aliejus, jis tik taip vadinasi. Jis kažkaip tirpsta tik aliejuje(NE VANDENYJE, taigi, skiesti vandeniu netikslinga). Taigi, jį vieną naudoti gali būti netikslinga ar net pavojinga. Pvz., nežinodama to aš naudojau arbatmedžio aliejų gryną, tai man labai pablogino situaciją. Galit pasidaryti mišinio. Na, pvz., mano atveju, man į puiklapio aliejų lašino poros rūšių eterių ir tai tik po lašelį į gal 15 ml. buteliuką.

Kai kuriuos ea galima naudoti ir grynus, pvz. arbatmedžio
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2011 02 23, 19:37)
Noreciau pritarti, kad rugstiniu valymu serija ir rugstine kosmetika 4u.gif
Papildyta:
Na, naudojant kazkokio pernelyg didelio stiprumo nejauciu unsure.gif . Gal tik konsistencija tokia tirstesne nei pries tai naudotu su mazesniu %. O siaip jau cia skaitosi profesonaliam naudojimui, todel siaip nenusipirksi-reikia uzsakineti 4u.gif

Tai parduodų gal kosmetologė smile.gif paklausiau, jei nepamiršiu, pirmadienį, smalsu smile.gif
Dabar kažkaip pagalvojau, kad pavasaris ateina, tai kaip su valymais reikės daryti, nebus galima vaikščioti, kai saulė jau bus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 24, 08:44)
Tai parduodų gal kosmetologė smile.gif paklausiau, jei nepamiršiu, pirmadienį, smalsu smile.gif
Dabar kažkaip pagalvojau, kad pavasaris ateina, tai kaip su valymais reikės daryti, nebus galima vaikščioti, kai saulė jau bus?  rolleyes.gif

kremuka su dideliu spf reikes naudot, kai saule bus. Ne maziau 15 spf.
Atsakyti
sveikutes,

apie saulute prakalbot smile.gif , o kaip su soliariumu...galima eiti jeigu naudoji priemones su rugstimi...as naudoju Rasos linija, ten nedidelis % rugsties... bet ar neatsiras demiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(d-krall @ 2011 02 23, 22:46)
Sužinojau vieną dalyką apie eterinius aliejus. Eterinis aliejus yra ne visiškai aliejus, jis tik taip vadinasi. Jis kažkaip tirpsta tik aliejuje(NE VANDENYJE, taigi, skiesti vandeniu netikslinga). Taigi, jį vieną naudoti gali būti netikslinga ar net pavojinga. Pvz., nežinodama to aš naudojau arbatmedžio aliejų gryną, tai man labai pablogino situaciją. Galit pasidaryti mišinio. Na, pvz., mano atveju, man į puiklapio aliejų lašino poros rūšių eterių ir tai tik po lašelį į gal 15 ml. buteliuką.

žinoma, kad ne vandeniu skiesiu wink.gif maišysiu su baziniu aliejumi.
Arbatmedžio aliejus turbūt vienintelis ae, kurį galima naudot vieną smile.gif stipresnis už arbatmedžio yra manukos ea, tik jį jau reik maišyt su baziniu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gutukas @ 2011 02 24, 10:33)
sveikutes,

apie saulute prakalbot  smile.gif , o kaip su soliariumu...galima eiti jeigu naudoji priemones su rugstimi...as naudoju Rasos linija, ten nedidelis % rugsties... bet ar neatsiras demiu  g.gif

negalima šiaip jau smile.gif kažkur forume skaičiau ir nusikopinau, kad "Rūgštys pigmentinių dėmių neprigamins, jos kartais (retai) padidina odos jautrumą saulei, t.y. oda gali greičiau nudegti." (iškarpa iš himalaia žinutės)
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2011 02 24, 06:11)
Kai kuriuos ea galima naudoti ir grynus, pvz. arbatmedžio

Mes apie arbatmedžio ir kalbėjom šiaip. Su moterimi, kuri dirba su aliejais ir seminarus veda ta tema.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 24, 09:44)
Dabar kažkaip pagalvojau, kad pavasaris ateina, tai kaip su valymais reikės daryti, nebus galima vaikščioti, kai saulė jau bus?  rolleyes.gif

Dabar irgi dienos sauletos, kazin ar napakens ta ziemine saulute g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2011 02 24, 16:14)
Dabar irgi dienos sauletos, kazin ar napakens ta ziemine saulute g.gif

Tai va... Aš šiaip tik nakčiai tepu 12 proc. rūgštinį, dieną paprastą drėkinantį g.gif
Atsakyti
Sveikos! esu viena is tu, kuriai jau atsibodo kovot su spuogais schmoll.gif Beria jais mane nuo pat ankstyvos paauglystes, tik va beda, senokai as jau nebe paaugle o veida beria ir toliau verysad.gif Ir pas mane yra gilesne priezastis, kadangi beria netik veida, bet ir krutines sriti, nugara visa... cia matyt kazkas bus su hormonu veikla susije, kadangi ir plaukus turiu plaut kas antra diena- velniskai greit riebaluojas verysad.gif sakykit gal yra kazkam tokia situacija kaip mano ir galetu kazka patarti, kas yra lankesi pas dermatologus ir pan.gydytojus ir ka jie pataria tokiu atveju kaip tvarkyti problema is vidaus, ta prasme kaip sureguliuot ta hormonu, riebalu liaukos veikla?
Atsakyti
QUOTE(Grasse @ 2011 02 27, 21:13)
Sveikos! esu viena is tu, kuriai jau atsibodo kovot su spuogais  schmoll.gif

endokrinologas tiria hormonus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 27, 22:23)
endokrinologas tiria hormonus  smile.gif

dekui, zinosiu iskart pas ka kreptis drinks_cheers.gif o nezinot, hormononai reguliuoja riebalu liaukos veikla ar cia vienas ir tas pats?
Atsakyti
QUOTE(Grasse @ 2011 02 27, 21:27)
dekui, zinosiu iskart pas ka kreptis  drinks_cheers.gif o nezinot, hormononai reguliuoja riebalu liaukos veikla ar cia vienas ir tas pats?

reguliuoja. Spuoguotumui itaka daro antinksciu hormonai.
Atsakyti