Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Mešqtė @ 2011 02 21, 20:50)
Mano mama buvo vaistinej ir jai dave meginuku ir gyre labai si krema:
Dr.Wolff Fruchtsaure-creme

pagal aprasyma tai ir mane baisiai vilioja isigyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2011 02 20, 15:12)
Baigineju Natinuel 15 proc. prausikli. Kol kas sios priemones man vienos tinkamiausiu ir naudoju jas jau pora metu (siltuoju periodu maziau).  Bet, zinoma, kiekvienu atveju produkto tinkamumas ar ne yra labai individualus.

Net nežinojau, kad toks stiprus yra, aš 9 proc. naudoju, galvojau čia jau galingiausias spuogams biggrin.gif
------------------------------
Su Rasos rūgštiniu prausikliu manau neverta žaisti, labai mažas ten procentas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 22 vasario 2011 - 00:54
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 20, 06:05)
aš bandysiu aliejais šviesintis, užsisakiau salierų ea, maišysiu su simondsijų al. Mažu padės. Nes nebežinau, ko imtis  doh.gif
radau tokį receptą, bet daug visko susipirkt reik  doh.gif

Nemanai, kad tau nuo eterinių aliejų vėl oda sudirgs, kaip nuo Alkaičio buvo?

QUOTE(Mešqtė @ 2011 02 20, 11:44)
Kai pradejau naudot juodaji afrikos muila,jau nebeniezti-bet pries tai (tai buvo laikotarpis pries kaledas,kaledos-tuo metu buvau Lietuvoj) siaubingai niezedavo  verysad.gif jeigu net nakti prabudina niezulys ir noriu kasytis  doh.gif kalbejau su tevais,turbut grisiu i Lietuva ir leksiu gydytis kur nors i Vilniu.gal bandyt koki kokteili susileist i oda? www.taasta.lt ten leidzia kokteilius i oda,viena procedura 400lt.mamos drauge sake rezultatas,iskart matosi-ji leidosi nuo rauksliu

Manau, jums pirmu taikymu reikia pas kvalifikuotą dermatologą apsilankyt, o ne bandyti kosmetinėmis priemonėmis problemą spręst 4u.gif Kai dermatologas atmes egzemos, rožinės, psoriazės ir t.t. galimybę, tada jau bus galima galvot, ką daryti, nes dabar gali būti, kad jums ne kosmetinių priemonių, o vaistų reikia. Nes paprastų spuogų šiaip neniežti.
Jei tai tikrai paprasti spuogai- reikia sistemingai tradicines priemones bandyti- švelniai valyti odą, dezinfekuoti (benzoilo peroksidą) ir naudodi rūgštis (AHA, BHA) neriebiuose pagrinduose, kad dar labiau porų nekimštų.

Dar ką jums rekomenduočiau padaryti- sudaryti išsamų sąrašą, kas gali daryti įtaką jūsų odos būsenai. Atsekit bet ką, kas turi kontaktą su oda- kosmetika, prausikliai, šalikai, plaukų priežiūros priemonės, šampūnai, netgi patalynė, pagalvių užpildas, skalbikliai, kuriuos naudojat (juk skalbiat rankšluosčius, patalynę, o jie paskui kontaktą su oda turi). Gal oda pasikeitė pakeitus gyvenamąją vietą (vanduo, klimatas, maistas...). Galbūt jūs turite alergiją, dėl kurios jūsų netyrė (jei darė tik bendrų alergenų, kaip šunys, žiedadulkės, tyrimą). Pvz., MB yra alergiškas dulkėms, patalynės erkutėms. Uždėjus specialius apvalkalus ant patalynės, čiužino, pradėjus filtruoti orą daugelis jo problemų išsisprandė. Gal jūs alergiška formaldehidui ar kitiems kosmetiniams ingredientams, dėl kurių jūsų netyrė?...

Tiesiog atkreipkit dėmesį, nuo ko pablogėja ar pagerėja jūsų odos būsena. Gal pieno produktai, gal kitas maistas?... Žodžiu, problemą tai nebūtinai išspręs, bet jei esat neviltyje, geriau mąstyti racionaliai ir pabandyti priežastis atkapstyti, nei žūtbūtinai bandyti problemą spręsti, nežinant jos pagrindo. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 22 vasario 2011 - 01:51
QUOTE(Mešqtė @ 2011 02 21, 21:50)
o gal kas turi pasiulyt likuti,pabandyt? „NeoStrata Facial Cleanser", pH 3.3
Antibakterinis prausiklis / „ Clarifying Cleanser", pH 3.5
Mano mama buvo vaistinej ir jai dave meginuku ir gyre labai si krema:
Dr.Wolff Fruchtsaure-creme
Kremo sudėtyje yra 10 proc. Glikolio rūgšties, taip pat vyno rūgšties, obuolių, citrinos rūgšties, kurios išgaunamos iš neprinokusių vynuogių, cukrinių runkelių bei cukranendrių ir priklauso vaisių rūgštims (Alfa - hydroksi - rūgštims arba trumpai AHA). Vaisių rūgštys pasižymi įvairiapusiu veikimu, todėl kremas ypatingai tinka, jei - jūs norite pagerinti odos struktūrą, t.y., sumažinti raukšlių kiekį, išlyginti odą; - pašalinti suragėjusias odos ląsteles ir atnaujinti odos struktūrą; - drėkinti odą ir padidinti jos elastingumą. Giliai veikiančios vaisių rūgštys - stabdo odos senėjimą; - mažiną raukšlių atsiradimą, gerina odos struktūrą esant porėtai odai; - šalina difuzinį odos paraudimą; - puikiai tinka jaunatvinių spuogų gydymui; - gali būti naudojamas kaip intensyvus valomasis kremas. Norėdami pagerinti odos struktūrą ir pasiekti maksimalų poveikį, šį kremą vartokite kaip normalų veido kremą 1-2 kartus per dieną. Saugokite akis ir lūpas, nes vaisių rūgštys sukelia lengvą lupimąsi.
Ir dar vaistininke sake,kad labai gera linija synchroline,gal kas bandet?  4u.gif
Ar nebus perdaug ,jei isigysiu prausikli su rugstim tarkim Neaostrata ir dar sita Dr.Wolff kremuka?  g.gif

Turiu Dr.wolf prausikli , rekomendavo dermatologe , ir bent man labai geras , nors pries tai naudojau zeniac smile.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 02 22, 01:39)
Nemanai, kad tau nuo eterinių aliejų vėl oda sudirgs, kaip nuo Alkaičio buvo?

netepsiu gryno ir ne visą veidą. Ir aišku stebėsiu, paliks nors biški blogiau, mesiu ... Reik pamėgint, kad įsitikinčiau, jog tinka arba ne. Nenurimsiu kitaip smile.gif
kad naudojant Alkaičio būtų buvę tiek proto kaip dabar...
Atsakyti
merginos o kuo naikinti demeles po spuogu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2011 02 23, 14:53)
merginos o kuo naikinti demeles po spuogu? unsure.gif

man labiausia padejo rugstiniai valymai smile.gif dar padejo kazkiek mederma kremukas nuo randu,bet ne taip daug kaip rugstiniai valymai+rugstinis kremukas ir prausiklis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 02 23, 19:23)
man labiausia padejo rugstiniai valymai smile.gif dar padejo kazkiek mederma kremukas nuo randu,bet ne taip daug kaip rugstiniai valymai+rugstinis kremukas ir prausiklis mirksiukas.gif

Noreciau pritarti, kad rugstiniu valymu serija ir rugstine kosmetika 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 22, 01:53)
Net nežinojau, kad toks stiprus yra, aš 9 proc. naudoju, galvojau čia jau galingiausias spuogams biggrin.gif

Na, naudojant kazkokio pernelyg didelio stiprumo nejauciu unsure.gif . Gal tik konsistencija tokia tirstesne nei pries tai naudotu su mazesniu %. O siaip jau cia skaitosi profesonaliam naudojimui, todel siaip nenusipirksi-reikia uzsakineti 4u.gif
Atsakyti
merginos, o gal kas galit pakomentuot sita krema: Dr.Wolff Fruchtsaure-creme
Himalaia, gal jus? 4u.gif
aprasymas:
Į kremo sudėtį įeina giliai veikiančios vaisių rūgštys, kurios gerina odos išorinę struktūrą. Veikliosios medžiagos, įeinančios į kremo sudėtį, ypač tinka problematiškai jaunai veido odai, brandžiai ir jautriai odai, labai sausai veido odai.
Kremas veikia vėsinančiai ir greitai įsiskverbia į odą, nepalikdamas blizgesio ir nemalonaus riebumo pojūčio.
Kremo sudėtyje yra 10 proc. Glikolio rūgšties, taip pat vyno rūgšties, obuolių, citrinos rūgšties, kurios išgaunamos iš neprinokusių vynuogių, cukrinių runkelių bei cukranendrių ir priklauso vaisių rūgštims (Alfa - hydroksi - rūgštims arba trumpai AHA).
Vaisių rūgštys pasižymi įvairiapusiu veikimu, todėl kremas ypatingai tinka, jei
- jūs norite pagerinti odos struktūrą, t.y., sumažinti raukšlių kiekį, išlyginti odą;
- pašalinti suragėjusias odos ląsteles ir atnaujinti odos struktūrą;
- drėkinti odą ir padidinti jos elastingumą.

Giliai veikiančios vaisių rūgštys
- stabdo odos senėjimą;
- mažiną raukšlių atsiradimą, gerina odos struktūrą esant porėtai odai;
- šalina difuzinį odos paraudimą;
- puikiai tinka jaunatvinių spuogų gydymui;
- gali būti naudojamas kaip intensyvus valomasis kremas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 23 vasario 2011 - 19:00
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 02 23, 19:23)

oho blink.gif biggrin.gif tada geriau pasidazysiu ir palauksiu saulutes,man ji greit padeda biggrin.gif nes SM buvau skaiciusi kad krasnaja linija yra balinantis kremukas ir jis labai padeda isbalinti tas demeles,bet kad jo nebematyt parduotuvese...o randu piu piu neturiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 02 23, 11:45)
merginos, o gal kas galit pakomentuot sita krema: Dr.Wolff Fruchtsaure-creme
Himalaia, gal jus?  4u.gif
aprasymas:

Aprašymai visų priemonių gražūs, sudėties reiktų.
Atsakyti
QUOTE(Jonukas1 @ 2011 02 18, 20:59)
Man tai keista , kad panos tokios *** , nuo spuogu perka clear&clear ir garnier kremus/sveitiklius nu neturiu zodziu smile.gif kaip susigadinsit oda tada nei vaistai nepades.O atejau su tokiu klausimu , kokios ten buna serveteles veidui ?! bet kad butu sausos , vietoj rankšluosčio naudociau .Buvau nuejes i vaistine tai apie tokias nezino , keista..

Jaučiu, žinau, apie ką tu. Turiu. Mikropluošto servetėlė su aktyviu sidabru ar pan. Mama pirko iš platintojos. Mokėjo 35 Lt. su nuolaida. Gal kažkuris iš tų makiažui valyti? Poras labai atkemša.
http://www.norwex.co...&...=48&cnt=123

Šiaip reikia turėti kantrybės. Negalima trinti, nes labai išsausės, su drėgna servetėle apspaudyti reikia veidą, galima ir vietoj rankšluosčio naudoti, bet taip neparašyta, iš patirties sakau smile.gif Tik dažnai skalbk. Aš tingėjau terliotis ir sugadinau įmetus į skalbimo mašiną. Reikia skalbti tik su ūkišku muilu. Gaila. Šiaip man šiek tiek padėjo. Labai gerai nuvalo odą ir sausa. Na, pvz., jei oda pradeda blizgėti dienos eigoje ir nėra galimybės nusiprausti. Pora pažįstamų su ta servetėle susitvarkė odą. Galima pabandyti. Blogiau nebus.

Šiaip aš pati odą susitvarkiau su... puiklapio aliejumi. Niekas taip nepadėjo. Vienintelė priemonė.! Tiesiog naudoju vietoj kremo. Tepu ryte ir vakare, na, dar gerą prausiklį turiu, tačiau nemanau, kad jis čia kaltas dėl to, kad oda stipriai susitvarkė.
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 22, 13:46)
netepsiu gryno ir ne visą veidą. Ir aišku stebėsiu, paliks nors biški blogiau, mesiu ... Reik pamėgint, kad įsitikinčiau, jog tinka arba ne. Nenurimsiu kitaip  smile.gif
kad naudojant Alkaičio būtų buvę tiek proto kaip  dabar...

Sužinojau vieną dalyką apie eterinius aliejus. Eterinis aliejus yra ne visiškai aliejus, jis tik taip vadinasi. Jis kažkaip tirpsta tik aliejuje(NE VANDENYJE, taigi, skiesti vandeniu netikslinga). Taigi, jį vieną naudoti gali būti netikslinga ar net pavojinga. Pvz., nežinodama to aš naudojau arbatmedžio aliejų gryną, tai man labai pablogino situaciją. Galit pasidaryti mišinio. Na, pvz., mano atveju, man į puiklapio aliejų lašino poros rūšių eterių ir tai tik po lašelį į gal 15 ml. buteliuką.
Atsakyti