Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Vitulka @ 2011 02 20, 13:05)
radau tokį receptą, bet daug visko susipirkt reik  doh.gif

bet pagal ta recepta viska sumaisius iseis baisiai didelis kiekis misinio g.gif tokio kiekio nesunaudosi per gerus pora metu manau, jei tept tik ant pigmentiniu demeliu...
Atsakyti
Man toks vaizdas, kad Mesqtei kažkas alergizuoja odą, jeigu niežti. Ir tose vietose grynai kaip alergijos. Sprendžiu truputį pagal save, man nuo alergijos meta spuogeliais tokiais, niežti, parausta.. :/ Siaubas, kiek vargo. Bet gerai būtų, jei man būtų tik ant smakro, o man ant skruostų. :/ pilna dėmių, bandysių su erškėtrožių aliejum tepti, skaičiau padeda nuo tų dėmių.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 02 20, 13:18)
o kurie butu stipresni uz Rasos probleminei odai skirtus?  g.gif
beje, rasos produktus ir dabar naudoju. pradzioj buvo lyg ir efektas, dabar tiesiog priemone, kuri praktiskai nieko nekeicia..

Merginos labai giria Paula's Choice kosmetika. Kol kas apie ja nelabai galeciau ka pasakyti, nes tik 2 proc. bha liquid naudoju pora sykiu per savaite (kaitalioju aha su bha).
O siaip man padeda Neostrata 10 aha losjonas-lygina oda, neleidzia susidaryti spuogeliams, sviesina po ju likusias demeles, lygina randelius. Naudoju pora sykiu savaiteje. Baigineju Natinuel 15 proc. prausikli. Kol kas sios priemones man vienos tinkamiausiu ir naudoju jas jau pora metu (siltuoju periodu maziau). Bet, zinoma, kiekvienu atveju produkto tinkamumas ar ne yra labai individualus.
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2011 02 20, 14:12)
Merginos labai giria Paula's Choice kosmetika. Kol kas apie ja nelabai galeciau ka pasakyti, nes tik 2 proc. bha liquid naudoju pora sykiu per savaite (kaitalioju aha su bha).
O siaip man padeda Neostrata 10 aha losjonas-lygina oda, neleidzia susidaryti spuogeliams, sviesina po ju likusias demeles, lygina randelius. Naudoju pora sykiu savaiteje. Baigineju Natinuel 15 proc. prausikli. Kol kas sios priemones man vienos tinkamiausiu ir naudoju jas jau pora metu (siltuoju periodu maziau).  Bet, zinoma, kiekvienu atveju produkto tinkamumas ar ne yra labai individualus.

dekui, kad paraset 4u.gif reikes pabandyt kuria nors is situ nusipirkt ax.gif
Atsakyti
man jusu berimas panasus i konkreciai alergini i pavienius spuogus nepanasu nes cia tokiais ploteliais paraudusiais...gal butent kuo daugiau tuos salikus nesiojat tuo labiau jei dirgina tas vietas ir negyja oda...
siaip raset kad laikotes dietos sportuojat geriat daug vandens,
pamenu kai as laikiausi dietos mano veido oda dar baisiau atrode ir berdavo labai butent del to kad visi organizmo slakai salinasi is organizmo na o man viskas isejo per veido oda... negali jums kazkas panasaus buti? ax.gif
Atsakyti
Aš atsiradusius mažus spuogelius gydau salicilo spiritu 2 %, bet tepu tik patį spuogelį, kitą dieną jau beveik nelieka jo.
Atsakyti
QUOTE(Vasariss @ 2010 12 27, 17:32)
Prisiminiau. Pusseserė padovanojo Garnier giliai valantį prausiklį, nes jai netiko. Ir nežinau dabar ar pradėti naudoti. Bijau prasidėti su visais šitais šūdais, nes kiek naudojau anksčiau niekas man netiko. Bet gal blogiau nebūtų? Bijau, kad oda ir spuogai paraudonuos nuo tų granulių ar kas ten tokie.....

Ką patartumėt?

pirmiausia reikėtų daugiau sužinoti apie jūsų odos būklę, tada pasistengčiau patart;)
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 02 20, 15:11)
Man toks vaizdas, kad Mesqtei kažkas alergizuoja odą, jeigu niežti. Ir tose vietose grynai kaip alergijos. Sprendžiu truputį pagal save, man nuo alergijos meta spuogeliais tokiais, niežti, parausta.. :/ Siaubas, kiek vargo. Bet gerai būtų, jei man būtų tik ant smakro, o man ant skruostų. :/ pilna dėmių, bandysių su erškėtrožių aliejum tepti, skaičiau padeda nuo tų dėmių.

Kai pradejau naudot juodaji afrikos muila,jau nebeniezti-bet pries tai (tai buvo laikotarpis pries kaledas,kaledos-tuo metu buvau Lietuvoj) siaubingai niezedavo verysad.gif jeigu net nakti prabudina niezulys ir noriu kasytis doh.gif kalbejau su tevais,turbut grisiu i Lietuva ir leksiu gydytis kur nors i Vilniu.gal bandyt koki kokteili susileist i oda? www.taasta.lt ten leidzia kokteilius i oda,viena procedura 400lt.mamos drauge sake rezultatas,iskart matosi-ji leidosi nuo rauksliu
Atsakyti
O alerginių testų nesidarėt? Man buvo panašiai kaip jums, nu bet man daugiau ant akių vokų, paakiuose, ant rankų. Tai darė testus ,pasirodo alergiška formaldehidui, kosmetikoje gi nemažai jo yra. Tai va ir berdavo tokiais niežtinčiais plotais, su spuogeliais, niežėdavo, perštėdavo...
Ai skaičiau, kad darėtės testus... Man tai grynai cheminėms medžiagoms ieškojo alergijos, nu ir atrado. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mocha: 20 vasario 2011 - 21:16
Kartais toms, kurios lankosi soliariumuose prikimba soliariumu liga - odos grybelis, tai niezti visa kuna.
Atsakyti
QUOTE(123OPA @ 2011 02 20, 18:43)
Aš atsiradusius mažus spuogelius gydau salicilo spiritu 2 %,  bet tepu tik patį spuogelį, kitą dieną jau beveik nelieka jo.

Man irgi jis geriausiai padeda nuo spuogeliu, nes pas mane ju ant kaktos tokiu maziuku yra daug, o patepus kakta su juo jie kita ryta jau buna sumazeje ar isvis pranyke puikus daiktas thumbup.gif
Atsakyti
o gal kas turi pasiulyt likuti,pabandyt? „NeoStrata Facial Cleanser", pH 3.3

Antibakterinis prausiklis / „ Clarifying Cleanser", pH 3.5
Mano mama buvo vaistinej ir jai dave meginuku ir gyre labai si krema:
Dr.Wolff Fruchtsaure-creme
Kremo sudėtyje yra 10 proc. Glikolio rūgšties, taip pat vyno rūgšties, obuolių, citrinos rūgšties, kurios išgaunamos iš neprinokusių vynuogių, cukrinių runkelių bei cukranendrių ir priklauso vaisių rūgštims (Alfa - hydroksi - rūgštims arba trumpai AHA). Vaisių rūgštys pasižymi įvairiapusiu veikimu, todėl kremas ypatingai tinka, jei - jūs norite pagerinti odos struktūrą, t.y., sumažinti raukšlių kiekį, išlyginti odą; - pašalinti suragėjusias odos ląsteles ir atnaujinti odos struktūrą; - drėkinti odą ir padidinti jos elastingumą. Giliai veikiančios vaisių rūgštys - stabdo odos senėjimą; - mažiną raukšlių atsiradimą, gerina odos struktūrą esant porėtai odai; - šalina difuzinį odos paraudimą; - puikiai tinka jaunatvinių spuogų gydymui; - gali būti naudojamas kaip intensyvus valomasis kremas. Norėdami pagerinti odos struktūrą ir pasiekti maksimalų poveikį, šį kremą vartokite kaip normalų veido kremą 1-2 kartus per dieną. Saugokite akis ir lūpas, nes vaisių rūgštys sukelia lengvą lupimąsi.
Ir dar vaistininke sake,kad labai gera linija synchroline,gal kas bandet? 4u.gif
Ar nebus perdaug ,jei isigysiu prausikli su rugstim tarkim Neaostrata ir dar sita Dr.Wolff kremuka? g.gif
Atsakyti