Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Viktorija69 @ 2010 12 30, 19:59)
As naudoju birias, nes net nemaciau kitokiu pirkti.. perku tokiuose mazuose baltuose pakeliuose, po 60 ct kazkas  ax.gif Dabar kaip tik sedziu su sia kauke, tik si kart ir man dilgciojo siek tiek, gal del to, kad pries tai su gan stipriu rugstiniu prausikliu veiduka nuploviau  rolleyes.gif

Aš vakar vėl tepiau ir man dilgčiojo. smile.gif Nežinau, gal kad sudirgusi oda biggrin.gif Aš naudoju tas geltonam pakelį tokias, ne tas birias, yra jų padėta prie pieno produktų, pažiūrėkit. Tikrai visuose prekybcentriuose yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 12 31, 16:39)
Aš vakar vėl tepiau ir man dilgčiojo. smile.gif Nežinau, gal kad sudirgusi oda biggrin.gif Aš naudoju tas geltonam pakelį tokias, ne tas birias, yra jų padėta prie pieno produktų, pažiūrėkit. Tikrai visuose prekybcentriuose yra mirksiukas.gif

Butinai paziuresiu, aciu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Veidas mano išberiamas visada daugiau ar mažiau būdavo. Buvau nuėjusi pas kosmetologę.

Padarė veido tyrimą ir nustatė, kad mano veido antras sluoksnis užterštas labai, taip pat nustatė mano naudojamą kremą man netinkanti.
Ji man patarė, kad veido valymo neapsimoka daryti, surašė man reikiamas veido priemones, nuo tada pradėjau naudoti amway - beautycycle žemės ( mišrios, riebios tipo odos) valiklį - žėlę - prausimuisi, tonika, dieninį ir naktinį kremą, bei veido kaukes - 3 in 1 beautycycle, ir gyliai valančia poras Artistry kaunes.
Nusivalius, veidą niežti net labai, pirmom dienom galvojau visą veidą nusikasysiu, bet po kelių kartu to jausmo nebebuvo. biggrin.gif

Nepatikėsit, bet mano veidas buvo dar baisesnis negu buvo iš pradžių lotuliukas.gif galvojau kas čia per ne sąmonė doh.gif o pasirodo taip mano veidas valosi, naudoju dabar visada, jau apie mėnesį ir pastebėjau, kad mano veidas pagražėjo rolleyes.gif

Tikiuosi kol viską baigsiu mano veidukas bus laaaaaaabai gražus 4u.gif Kadangi ten koncentratai tai ir labai ilgam užtenka tos priemonės. tongue.gif nesigailiu kad pradėjau naudoti natūralia veido valymo priemonę. blush2.gif
Atsakyti
kosmetologė platinanti Amway? lotuliukas.gif tai jūs gal ir būsit ta kosmetologė?
Atsakyti
QUOTE(Zujke @ 2011 01 02, 13:54)
Padarė veido tyrimą ir nustatė, kad mano veido antras sluoksnis užterštas labai, taip pat nustatė mano naudojamą kremą man netinkanti.
Ji man patarė, kad veido valymo neapsimoka daryti, surašė man reikiamas veido priemones, nuo tada pradėjau naudoti amway

Kažkaip ši vieta keistai skamba smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 02 sausio 2011 - 14:15
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 02, 16:10)
kosmetologė platinanti Amway? lotuliukas.gif  tai jūs gal ir būsit ta kosmetologė?

Yra taip, kad net neplanavau eiti pas jokia kosmetologe, bet gavosi taip, kad užsimaniau platinti amway. Ir mane mokinant moteris nusiuntė pas kosmetologe kuri pasiūlė pasidaryti veido tyrimus. smile.gif viską pasakė apie mano veido tipą, ką reikia naudoti, taip pat kad tinka naudojamas šampūnas.
Aš ne esu ta kosmetologė. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 02, 16:15)
Kažkaip ši vieta keistai skamba  smile.gif  biggrin.gif

Gal ir keistai, bet ir man pačiai tada keistai skambėjo biggrin.gif kaip parodė per toki aparatą mano veidą, per kuri matosi antras odos sluoksnis. smile.gif kurio buvo poros labai užterštos.
Atsakyti

i 
Reklama forume mokama, o užsiimti priemonių platinimų draudžiama. Forume keičiamės nuomonėm ir dalinamės patirtimi.
Atsakyti
sveikos. ka manot apie kosmetika O.D.A. tai yra rugstine kosmetika. gal kas bandet?
Atsakyti
Gal zinote ar spuogeliams naudojama propolio pudra? Kaip? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 02 sausio 2011 - 21:47
QUOTE(BRASKYTTT @ 2011 01 02, 22:29)
sveikos. ka manot apie kosmetika O.D.A. tai yra rugstine kosmetika. gal kas bandet?

Patinka, tinka, vel grizau prie sios kosmetikos.
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2011 01 02, 22:01)
Patinka, tinka, vel grizau prie sios kosmetikos.

Užsisakinėjate iš interneto?
Beje, merginos, ką naudojat, pasisakykit, spuogui "naikinti"? Turiu omeny priemones, tepamas tiesiant ant pačio spuoga, kad jį sumažintumėte? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 01 03, 00:35)
Užsisakinėjate iš interneto?
Beje, merginos, ką naudojat, pasisakykit, spuogui "naikinti"? Turiu omeny priemones, tepamas tiesiant ant pačio spuoga, kad jį sumažintumėte? mirksiukas.gif

Perku tiesiai is kosmetologes.
Spuogui naikinti tai arba annos lotan sausinanti zoliu losjona, arba Rasos geli. mirksiukas.gif
Atsakyti