Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Eleina @ 2011 02 18, 23:43)
kai atsakysi kokios ten tos panos ***, tai isduosiu paslapti  lotuliukas.gif

nu durnos biggrin.gif:D as bernas budamas geriau gaudausi tokiuose dalykuose smile.gif biggrin.gif bet del serveteliu tai nzn , negi 21 amziuj nera specialiai tu serveteliu , bet kad sausos butu ..
Atsakyti
QUOTE(Jonukas1 @ 2011 02 18, 22:38)
aisku biggrin.gif o tai nera specialiai veidui serveteliu ?

Na bent aš turėjau omeny vienkartines servetėles dėžutėje. Būna jų gal apie 100 vnt. Man rodos taip ir vadinasi - vienkartinės servetėlės (o ne nosinės). Turbūt jos plonesnės už vienkart. nosines, gal mažiau sluoksnių (nors jau nepamenu, seniai pati tokias benaudojau). Tačiau iš esmės beveik tas pats, kaip nosinaitės.
O koks jums skirtumas, specialiai veidui ar ne specialiai, jei jos visiškai nesudrėkintos g.gif Man pačiai tam dalykui puikiausia tarnauja vienkartinis popierinis rankšluostis.
Atsakyti
QUOTE(Jonukas1 @ 2011 02 18, 18:59)
kaip susigadinsit oda tada nei vaistai nepades.O atejau su tokiu klausimu , kokios ten buna serveteles veidui ?! bet kad butu sausos , vietoj rankšluosčio naudociau .Buvau nuejes i vaistine tai apie tokias nezino , keista..

o ką Jonukas naudoja? ax.gif

man atrodo, kalba eina apie šias:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 18, 23:51)
o ką Jonukas naudoja?  ax.gif

man atrodo, kalba eina apie šias:
user posted image

aisku smile.gif biggrin.gif o kur galima rast tokias ? nes vaistinej nera , maximoj ziurejau irgi nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonukas1 @ 2011 02 18, 22:56)
aisku smile.gif biggrin.gif o kur galima rast tokias ? nes vaistinej nera , maximoj ziurejau irgi nera biggrin.gif

nejuokaukit. aš visad Maximoj perku. prie vienkartinių nosinių, lentynose tarp kosmetikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 18, 23:01)
nejuokaukit. aš visad Maximoj perku. prie vienkartinių nosinių, lentynose tarp kosmetikos  smile.gif

drinks_cheers.gif Norfoj irgi esu pirkus, daugiausia Droge.
Atsakyti
o koks pavadinimas ?
Atsakyti
QUOTE(Jonukas1 @ 2011 02 18, 23:08)
o koks pavadinimas ?

Tai jau reik duru konsultaciju? biggrin.gif

Kaip jau idejo foto klenex yra tokios, bet jos labai plonos. Dezutes pasiziurek yra kitu visokiu firmu, pigiausios kaip taisykle buna plonos ir siurkscios.
Atsakyti
QUOTE(Jonukas1 @ 2011 02 18, 23:08)
o koks pavadinimas ?

jų ne viena firma ir kainų visokių, yra Kleenex, Zewa... daugiau neatsimenu

QUOTE(Malena @ 2011 02 18, 23:26)
Kaip jau idejo foto klenex yra tokios, bet jos labai plonos. Dezutes pasiziurek yra kitu visokiu firmu, pigiausios kaip taisykle buna plonos ir siurkscios.

storiausios, berods, 3 sluoksnių, ant dėžutės rašo drinks_cheers.gif
aš, man atrodo, perku pigiausias g.gif man jų storio (2 sluoksnių) užtenka, bet ant šiurkščių nesu pataikius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 17, 20:18)
aš 1 - 1,5 l išgeriu ir nieko  schmoll.gif

Ai odai nors ir nepadeda, bet vistiek visam organizmui naudinga biggrin.gif aš irgi pastebėjus, kad man vanduo įtakos odos būklei nedaro...
Papildyta:
QUOTE(astuliux4 @ 2011 02 18, 21:14)
O norėčiau paklausti, ar Mary Kay kosmetika tikrai gera? Viena mergina rašė, kad efektas 100proc. nuo randų...  g.gif

Labai abejoju, kad nuo randų tokia kosmetika gali padėti...
Atsakyti
aisku tai zewa firmos reikes paieskot . O kas del vandens tai cia 1.5l mazokai sakyciau , as vien per treniruotes tiek isgeriu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jonukas1: 19 vasario 2011 - 13:16
QUOTE(Jonukas1 @ 2011 02 18, 22:56)

galima galima rast biggrin.gif o specialiai veidui sausu serveteleliu arba nera, arba as apie ju egzistavima nezinau tongue.gif
Atsakyti