Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Vitulka @ 2011 02 17, 19:18)
aš 1 - 1,5 l išgeriu ir nieko  schmoll.gif

hmm... g.gif na tai ryškiai mano odai buvo vandens trūkumas...gaila kad visiems vienas receptas netinka.. doh.gif smile.gif o gal vanduo nelabai geras? nes as tai geriu filtruota be visų blogybių jame...nors jei Jūs perkat negazuotus mineralinius tai turbut tas pats...
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 17, 16:30)
aš irgi taip pagalvojau, kai perskaičiau, kad vienai pažįstama vaisitininkė rekomendavo, dabar skaitau, kad gydytoja.
aš jau čiupinėjau vaistinėj, tai buvo dviejų rūšių kremai ir pienelis veidui valyti.
tai pas jus pienelis, vadinas  g.gif
o ko tikėjotės iš pienelio/valiklio?  svarbiausia spuoguotai odai, kad porų nekimštų, gerai makiažą nuvalytų, nesausintų ir tiek  ax.gif

Man dermatologe siule, galvoju na pabandysiu, o gal tiks ir patiks smile.gif Nieko ir nesitikejau, stebuklu nepadarys valiklis smile.gif Ne tam skirtas daiktas kad stebuklus darytu smile.gif Dėl poru kimsimosi, man nekimso, bent per ta menesi tikrai nepastebejau. Sausinti ir nesausino, nes jis toks kaip skystas muilas. Man dar siule ir nuvalius makiaza su juo palaikyti pusvalanduka ir daugiau tik nuprausti, tai ir padrekindavo siek tiek.. Bet ziuriu pabranges rupuze...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Renata: 18 vasario 2011 - 09:02
QUOTE(_Renata @ 2011 02 18, 09:01)
Man dermatologe siule, galvoju na pabandysiu, o gal  tiks ir patiks smile.gif Nieko ir nesitikejau, stebuklu nepadarys valiklis smile.gif Ne tam skirtas daiktas kad stebuklus darytu smile.gif Dėl poru kimsimosi, man nekimso, bent per ta menesi tikrai nepastebejau. Sausinti ir nesausino, nes jis toks kaip skystas muilas. Man dar siule ir nuvalius makiaza su juo palaikyti pusvalanduka ir daugiau tik nuprausti, tai ir padrekindavo siek tiek.. Bet ziuriu pabranges rupuze...

stebuklus padaro tik rugstiniai valikliai spuoguotoms odoms. Visi kiti - tik oda palaiko svaria, kas irgi labai svarbu.
Atsakyti
Man tai keista , kad panos tokios *** , nuo spuogu perka clear&clear ir garnier kremus/sveitiklius nu neturiu zodziu smile.gif kaip susigadinsit oda tada nei vaistai nepades.O atejau su tokiu klausimu , kokios ten buna serveteles veidui ?! bet kad butu sausos , vietoj rankšluosčio naudociau .Buvau nuejes i vaistine tai apie tokias nezino , keista..
Atsakyti
QUOTE(Jonukas1 @ 2011 02 18, 18:59)
Man tai keista , kad panos tokios *** , nuo spuogu perka clear&clear ir garnier kremus/sveitiklius nu neturiu zodziu smile.gif kaip susigadinsit oda tada nei vaistai nepades.O atejau su tokiu klausimu , kokios ten buna serveteles veidui ?! bet kad butu sausos , vietoj rankšluosčio naudociau .Buvau nuejes i vaistine tai apie tokias nezino , keista..

Bet kuriame prekybcentryje rasit prie vienkart. nosinaičių.
Atsakyti
QUOTE(Jonukas1 @ 2011 02 18, 18:59)

kita karta kai nueisit i vaistine, tiesiog prasykit vienkartiniu nosiniu, nes tai butent tas ir yra tongue.gif ir panaudot galesit ivairiais gyvenimo atvejais, nebutinai veidui valyt biggrin.gif
o beje, cia panos tokios ***, tai kokios doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 18 vasario 2011 - 19:15
O norėčiau paklausti, ar Mary Kay kosmetika tikrai gera? Viena mergina rašė, kad efektas 100proc. nuo randų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(astuliux4 @ 2011 02 18, 20:14)
O norėčiau paklausti, ar Mary Kay kosmetika tikrai gera? Viena mergina rašė, kad efektas 100proc. nuo randų...  g.gif

nuo randu man atrodo net lazeris 100% ne visada gali padet smile.gif 4u.gif o ka jau apie mary kay sneket..ko tik tos konsultantes neprisnek akai nori prastumt preke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 02 18, 20:53)
nuo randu man atrodo net lazeris 100% ne visada gali padet  smile.gif  4u.gif o ka jau apie mary kay sneket..ko tik tos konsultantes neprisnek akai nori prastumt preke biggrin.gif

Pastebėjau biggrin.gif Nes jau toooks įkyrumas doh.gif O kadangi nežinau kas čia per kosmetika, tai galvoju nejau, nejau.... g.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 02 18, 20:14)
kita karta kai nueisit i vaistine, tiesiog prasykit vienkartiniu nosiniu, nes tai butent tas ir yra tongue.gif ir panaudot galesit ivairiais gyvenimo atvejais, nebutinai veidui valyt biggrin.gif
o beje, cia panos tokios ***, tai kokios  doh.gif  lotuliukas.gif

aisku biggrin.gif o tai nera specialiai veidui serveteliu ?
Atsakyti
QUOTE(Jonukas1 @ 2011 02 18, 22:38)

kai atsakysi kokios ten tos panos ***, tai isduosiu paslapti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonukas1 @ 2011 02 18, 22:38)

yra makiazui valyti, bet dregnos.
Atsakyti