Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 16, 17:20)
Gal turit omenyje Maragritos kremą -gelį su agurkų ektraktu? Jei taip, tikrai ne apie šitą kalbu, man pačiai jis nepatiko schmoll.gif

oj oj, po pusės metų naudojimo, kai pradėjo kimšt poras doh.gif peržegnojau jį amžiams
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2011 02 16, 11:20)
O kokis geriausios priemones spoguotai odai , mni? Dabar naudoju rugstini neostrata tai seip puikus.

rugstinis prausiklis spuoguotoms odoms paprastai pagerina situacija, isplauna riebalu prikimstas poras per koki menesi pastovaus naudojimo.
Atsakyti
Sveikos , ir aš prisijungiu prie jūsų problematiškos odos savininkių. Jau šita bėda mane labai ilgai kankina , ir dar jaučiu , kad ilgai kankins, nes galo nematyt , o gerų sau priemonių ligi šiol neradau, nors esu išbandžius labai daug, žinoma dauguma mano priemonės buvo tos reklaminės iš parduotuvių lentynų. esu dariusi kelis kart ir veido valymą vakuminiu - mechaniniu būdu, tačiau tai tik dar labiau pablogino situaciją schmoll.gif

Jeigu trumpai galiu pasakyt kurių priemonių patarčiau nebandyt , nes visiškai jokio padėjimo nebuvo:
user posted image
user posted image user posted image

ir dar daaaug kitų kurių net nebeprisimenu

o šitas priemones dabar naudoju ir bent jau noriu tikėt , kad padeda biggrin.gif
user posted image user posted image
user posted image

Artimiausiose planuose, nes šeimos daktarė labai išgyrė:
user posted image

Atsakyti
o as kaip tik pagirciau clean&clear prausikli turiu dar ir tonika oil free jautriai odai tai man nuo ju oda tikrai labai gerai susitvarke...anksciau tikrai labai barzda ir aplink nosi berdavo siaubingai... dar ir sedavosi aplink... blink.gif bijodavau neuzmaskavus i gatve iseiti, o kaip visom pavydedavau kurios rytais nepraleisdavo valandos maskuojant spuogu...dabar tik nezinau kaip apmazinti spuogu paliktas demeles bet ir jos sus laiku mazeja nyksta ...gyvenu siuo metu ne LT gal del klimato pasikeitimo cia tox stebuklas ivyko...?
dabar nusipirkau neutrogena priemones nuo spuogu ziuresim kaip sios priemones veiks..

siek tiek oda is giliau valo ir spuogus skaistina The body shop ornanine veido kauke, ji yra valanti nera spec spoguotos odos prieziurai bet sudetyje yra naturaliu medziagu su moliu tai siek tiek apvalo, aplygina...
kol dar gyvenau lietuvoje naudojau ir nusivyliau:
garnier priemonem-daug reklamos jokios naudos...
medimix naturaliais ajurvediniais muilais: naturalumas gerai bet per daug dziovino nepakankamai stiprus kovoti su giluminiais spuogais...
rasos linija probleminei odai...turejau seruma tai budavo gerai kol griauzdavo keleta sekundziu ant spuogo uzteptas, taciau man dziovino tik odeles pavirsiu nei spuogo ''neistraukdavo'' i pavirsiu, nei ji isdziovindavo tik nudegindavo oda aplink... doh.gif clean&clear 4h spot daug geresnis...
kremas...man buvo per riebus po jo dar kildavo tokiu lyg giluminiu akmenuku baltu...nzn kaip juos moksliskai apibudinti...labiausiai tinka saldantys kremai nzn ar LT tokiu yra bet pvz clean&clear prausiklis turi saldanti efekta ir tas tikrai atgaivina spoguota oda ji jauciasi tikrai svaresne ir lygesne... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chr* @ 2011 02 17, 00:47)
Artimiausiose planuose, nes šeimos daktarė labai išgyrė:
user posted image

Man dermatologė ir siūlė šį nusipirkti... Turiu aš jį virš mėnesio jau, baiginėjasi.. Tik nžn ar bus kartojamas
Atsakyti
QUOTE(_Renata @ 2011 02 17, 08:57)
Man dermatologė ir siūlė šį nusipirkti... Turiu aš jį virš mėnesio jau, baiginėjasi.. Tik nžn ar bus kartojamas

tai efekto nebuvo?
Gal cia vel vaistininku ir gydytoju susitarimai?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 02 17, 09:58)
tai efekto nebuvo?

Valiklis čia, kažkokio didelio efekto nesitikėjau, bet jau man labai netaupiai naudojasi... "Ale" kremines konsistencijos, bemuilis man atrodo, dabar darbe esu, negaliu tiksliai pasižiūrėti..
Dabar žiūriu, kad lyg ne odos valiklis čia... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Renata: 17 vasario 2011 - 09:07
QUOTE(susidomejus @ 2011 02 17, 08:58)

aš irgi taip pagalvojau, kai perskaičiau, kad vienai pažįstama vaisitininkė rekomendavo, dabar skaitau, kad gydytoja.

QUOTE(_Renata @ 2011 02 17, 09:05)
Valiklis čia, kažkokio didelio efekto nesitikėjau, bet jau man labai netaupiai naudojasi... "Ale" kremines konsistencijos, bemuilis man atrodo, dabar darbe esu, negaliu tiksliai pasižiūrėti..
Dabar žiūriu, kad lyg ne odos valiklis čia...  doh.gif

aš jau čiupinėjau vaistinėj, tai buvo dviejų rūšių kremai ir pienelis veidui valyti.
tai pas jus pienelis, vadinas g.gif
o ko tikėjotės iš pienelio/valiklio? svarbiausia spuoguotai odai, kad porų nekimštų, gerai makiažą nuvalytų, nesausintų ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 17, 15:30)
aš irgi taip pagalvojau, kai perskaičiau, kad vienai pažįstama vaisitininkė rekomendavo, dabar skaitau, kad gydytoja.
aš jau čiupinėjau vaistinėj, tai buvo dviejų rūšių kremai ir pienelis veidui valyti.
tai pas jus pienelis, vadinas  g.gif
o ko tikėjotės iš pienelio/valiklio?  svarbiausia spuoguotai odai, kad porų nekimštų, gerai makiažą nuvalytų, nesausintų ir tiek  ax.gif

man tai isvis atrodo ,kad jie abu skirti sausai odai,as anytai pirkau toki krema,pas ja oda labai sausa,tai ji patenkinta,bet kazin ar gerai butu odai linkusiai i berimus,kazkaip abejoju g.gif
Atsakyti
Aš naudoju Garnier prausklį 3 viename, mano odai tinka, perku jau ne pirmą kartą, tada Margaritos toniką riebiai odai, ir arbatmedžių aliejų ant spuogelių patepu.

user posted image

Tačiau didžiausią efektą padarė išgeriamo vandens kiekis...Kai pradėjau kiekvieną dieną gerti po 0.5l buteliuką vandens (būtent vandens, ne arbatos, sulčių ar pan)spuogeiai beveik visai išnyko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake*aviete @ 2011 02 17, 16:36)
Tačiau didžiausią efektą padarė išgeriamo vandens kiekis...Kai pradėjau kiekvieną dieną gerti po 0.5l buteliuką vandens (būtent vandens, ne arbatos, sulčių ar pan)spuogeiai beveik visai išnyko  thumbup.gif

aš 1 - 1,5 l išgeriu ir nieko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2011 02 16, 12:39)
Nežinau ką daryt su spuogais,oda dehidratuota  doh.gif spuogų kyla baisiausiai,tik va nerandu priežasties ar nuo to kad esu saldumynų megėja ar dėl to kad pudrą naudojų ir ji man poras kemša  schmoll.gif Nuo sekmadinio prisižadėjau daugiau nebevalgyt nei vieno saldumyno.Nuo spuogų naudoju salicilio rūgštį ir arbatmedžio ir rozmarinų aliejų iš oriflame,bet kad nelabai ten ir padeda kažką  doh.gif

Spuogai kyla turbūt, nes oda dehidratuota. Juk kai oda sausa, jai trūksta drėgmės, norėdama apsisaugoti ji gamina daugiau riebalo, automatiškai daugiau riebalo plius dulkės ir nešvarumai, oda kemšasi, o dar pudra va, susidaro inkštirai, spuogai ir etc. Man tas pats buvo. Bet mano oda plius alergiška vėjui, šalčiui, reikia intensyvaus drėkinimo. Dygo spuogai kaip grybai po lietaus. Bet pradėjau naudot gerus drėkiklius, papildomai kaukes tepliot, kad greičiau oda atgautų drėgmės pusiausvyrą ir susitvarkė. Prausiu veidą su Rasos probleminei odai prausikliu, tada su tos pačios linijos toniku, ir tepu Clinique dramatically different moisturizing lotion. Man šitos trys priemonės nepakeičiamos šiai dienai. Nebekyla spuogų, gyja senieji, nespaudau aš jų. Oda padrėkinta, gražesnė, tvarkos problemos. Dar naudoju Rasos kremą gelį ant spuogo pačio su rūgštim, kad nudžiovintų. jokių agresyvių priemonių, nes oda labai jautri pas mane ir linkusi į alergijas. Bet atradau nebrangias priemones Rasos ir negaliu atsidžiaugt. nu bent man padėjo. Bet reikia oda būtinai drėkinti. Tik aišku pasitepus iškart į lauką tokiu metu neit, nes oda nušals, bus blogiau tik. Tai va tokia mano patirtis su dehidratuota oda. smile.gif
Atsakyti