o as kaip tik pagirciau clean&clear prausikli turiu dar ir tonika oil free jautriai odai tai man nuo ju oda tikrai labai gerai susitvarke...anksciau tikrai labai barzda ir aplink nosi berdavo siaubingai... dar ir sedavosi aplink...
bijodavau neuzmaskavus i gatve iseiti, o kaip visom pavydedavau kurios rytais nepraleisdavo valandos maskuojant spuogu...dabar tik nezinau kaip apmazinti spuogu paliktas demeles bet ir jos sus laiku mazeja nyksta ...gyvenu siuo metu ne LT gal del klimato pasikeitimo cia tox stebuklas ivyko...?
dabar nusipirkau neutrogena priemones nuo spuogu ziuresim kaip sios priemones veiks..
siek tiek oda is giliau valo ir spuogus skaistina The body shop ornanine veido kauke, ji yra valanti nera spec spoguotos odos prieziurai bet sudetyje yra naturaliu medziagu su moliu tai siek tiek apvalo, aplygina...
kol dar gyvenau lietuvoje naudojau ir nusivyliau:
garnier priemonem-daug reklamos jokios naudos...
medimix naturaliais ajurvediniais muilais: naturalumas gerai bet per daug dziovino nepakankamai stiprus kovoti su giluminiais spuogais...
rasos linija probleminei odai...turejau seruma tai budavo gerai kol griauzdavo keleta sekundziu ant spuogo uzteptas, taciau man dziovino tik odeles pavirsiu nei spuogo ''neistraukdavo'' i pavirsiu, nei ji isdziovindavo tik nudegindavo oda aplink...
clean&clear 4h spot daug geresnis...
kremas...man buvo per riebus po jo dar kildavo tokiu lyg giluminiu akmenuku baltu...nzn kaip juos moksliskai apibudinti...labiausiai tinka saldantys kremai nzn ar LT tokiu yra bet pvz clean&clear prausiklis turi saldanti efekta ir tas tikrai atgaivina spoguota oda ji jauciasi tikrai svaresne ir lygesne...