Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 14, 16:57)
O gal kaip tik nuo B6 beria g.gif  Nes  B grupės vitaminams nemažai jautrių žmonių (jautrumas ir pasireiškia bėrimu).

O gal,apie tai net nepagalvojau g.gif Tai ka daryti? smile.gif nustoti gerti,kad isitikinciau g.gif Kiek mazdaug laiko turi praeiti,kad organizmas "issivalytu"nuo B6?Jei cia nuo jo beria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ceburashka @ 2011 02 14, 16:09)
O gal,apie tai net nepagalvojau g.gif Tai ka daryti? smile.gif nustoti gerti,kad isitikinciau g.gif Kiek mazdaug laiko turi praeiti,kad organizmas "issivalytu"nuo B6?Jei cia nuo jo beria smile.gif

Net neįsivaizduoju g.gif , čia jau turbūt individualu. Pati su bėrimais nuo vitaminų B nesusidūrusi, nežinau, kokio pobūdžio čia alergija.
Pvz. būna tikra alergija, kada reaguoja organizmas net nuo labai mažo alergeno kiekio, ir būna pseudoalergija, kai išberia tarkim suvalgius didesnį kiekį mandarinų ar braškių . Tai tą tikrąją alergiją galima valdyti antihistamininiais vaistais (nuima organizmo įsiaudrinimą). O jei pseudo, matyt belieka tik kantriai laukti nuotraukus alergeno naudojimą.
Vistiek nutraukus vitaminų naudojimą savaitei gal turėtų matytis, taisosi situacija ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 14, 18:59)
Net neįsivaizduoju g.gif , čia jau turbūt individualu. Pati su bėrimais nuo vitaminų B nesusidūrusi, nežinau, kokio pobūdžio čia alergija.
Pvz. būna tikra alergija, kada reaguoja organizmas net nuo labai mažo alergeno kiekio, ir būna pseudoalergija, kai išberia tarkim suvalgius didesnį kiekį mandarinų ar braškių . Tai tą tikrąją alergiją galima valdyti antihistamininiais vaistais (nuima organizmo įsiaudrinimą). O jei pseudo, matyt belieka tik kantriai laukti nuotraukus alergeno naudojimą.
Vistiek nutraukus vitaminų naudojimą savaitei gal turėtų matytis, taisosi situacija ar ne g.gif

Niekad su berimais problemu neturejus as,cia pirmas atvejis g.gif.Citrusinius valgau kilogramais biggrin.gif ir nieko.Nenaudosiu siu papildu kolkas,paziuresiu kaip bus g.gif
Aij,dar vit E kartu vartoju.Bet ji ir anksciau geriau ir nieko. smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Ar kas nors bandėte acnefree (www.acnefree.com) ? manau daugumai išspręs problemas, bėda ta tik, kad LT nėra pirkti smile.gif

Dar patarimų:
-nespaudyti,
-prausti valikliu, tonikas, kremas.
-maziau anglevandeniu,
-cinko tabletes.
Atsakyti
O gali nuo ca,mg zn, d vitaminu isberti? Pageriau savaite ir atsirado paraudimai gal 5, nors jau labai seniai ne vieno spuogelio nebuvo (ju doze normali,bet didesne,nei kituose,kuriuos ziurejau vaistinej) va tokie http://www.gamtosnam...-250-zinc-25-2/

Nors dar tiketina,kad isbere nuo medimix muilo,kadangi baigesi prausiklis ir keleta dienu juo prausiau g.gif arba dar tiketina,kad nuo pieno produktu,nes paskutines dienas ju teko pavartoti daugiau biggrin.gif dar + alkoholio ir gazuotu gerimu , nors siaip ju visai nevartoju. Va ir suprask,zmogau biggrin.gif

Atsakyti
Manau, kad gali. Mane nuo degtinės, būdavo, išberdavo spuogais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 15, 13:11)
O gali nuo ca,mg zn, d vitaminu isberti? Pageriau savaite ir atsirado paraudimai gal 5, nors jau labai seniai ne vieno spuogelio nebuvo (ju doze normali,bet didesne,nei kituose,kuriuos ziurejau vaistinej) va tokie http://www.gamtosnam...-250-zinc-25-2/

Nors dar tiketina,kad isbere nuo medimix muilo,kadangi baigesi prausiklis ir keleta dienu juo prausiau g.gif arba dar tiketina,kad nuo pieno produktu,nes paskutines dienas ju teko pavartoti daugiau biggrin.gif dar + alkoholio ir gazuotu gerimu , nors siaip ju visai nevartoju. Va ir suprask,zmogau biggrin.gif

Šiais laikais kokių tik alergijų nebūna doh.gif Pačių keisčiausių ir netikėčiausių cool.gif Taigi teoriškai gali berti nuo bet ko.
Bet nuo konkrečiai išvardintų mikroelementų tai alergijos turbūt retos (pati bent nesu girdėjusi tokių atvejų). Nuo pieno produktų didesnio kiekio kai kuriuos beria.
Labai gali būti, kad išbėrė nuo gazuotų gėrimų. Mane pačią nuo jų irgi paberia, bet man būna ne alerginis bėrimas, o šiaip spuogeliai, rodantys, kad organizmas užsiteršęs (kartais pūlingi, kartais ne).
Atsakyti
Su tais bėrimais nuo alkoholio irgi kažkokia nesąmonė. Anksčiau galvodavau, kad mane beria nuo alkoholio, nu atrodydavo, kad tikrai ryte atsikėlus vis kokie spuogai... Bet dabar, kai problema gerokai susitvarkius ir per mėn. nebent koks vienas kitas spuogas išlenda, alkoholis absoliučiai jokios įtakos neturi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 15, 15:46)
Su tais bėrimais nuo alkoholio irgi kažkokia nesąmonė. Anksčiau galvodavau, kad mane beria nuo alkoholio, nu atrodydavo, kad tikrai ryte atsikėlus vis kokie spuogai... Bet dabar, kai problema gerokai susitvarkius ir per mėn. nebent koks vienas kitas spuogas išlenda, alkoholis absoliučiai jokios įtakos neturi  schmoll.gif

Aš tai galvoju, kad berti gali ne nuo pačio alkoholio, o nuo visokiausių priedų (skonio stipriklių, dažiklių, aromatizatorių ir visokios kitokios velniavos), kuriais alkoholis pagardintas.
Šiaip čia galioja bet kuriai maisto produktų/gėrimų grupei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 15 vasario 2011 - 15:53
QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 15, 15:52)
Aš tai galvoju, kad berti gali ne nuo pačio alkoholio, o nuo visokiausių priedų (skonio stipriklių, dažiklių, aromatizatorių ir visokios kitokios velniavos), kuriais alkoholis pagardintas.
Šiaip čia galioja bet kuriai maisto produktų/gėrimų grupei.

Draugei pasakojo dermatologe,kad alkoholis turi labai daug kaloriju,aisku niekas negalvoja,nes ne kokie lasiniai cia biggrin.gif bet va,ji irgi sako,tik kanors isgeriu ir jau kita ryta turiu smile.gif

Manau,kad man nuo jo. Pvz nuo vyno nieko nebuna,bet va martinis...nors as realiai gal koki 50 g jo tik suvartojau.
Gerai,kad turiu Aknofan (berods taip vadinas),issitepiau veida,ir darysiu nuovirus dar kokius,nu stresas man cia tie 5 spuogeliai-paraudimai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE($raigė @ 2011 02 15, 09:33)
Dar patarimų:
-nespaudyti,
-prausti valikliu, tonikas, kremas.
-maziau anglevandeniu,
-cinko tabletes.

man turbut tikrai labai rimta, nes nei vienas is siu budu nepadejo..
Atsakyti
pradėjau sekmadienio vakare naudot rasos linijos - prausiklį, kremą, toniką iš probleminės linijos, tai rezultatai ten kur buvo labai spuoguota matosi thumbup.gif ne stebuklai, bet dar tik kelios dienos, net to nesitikėjau!! bet tonikas jei žaizdelė ant veido yra taaaip griaužia kokias 30 sekundžių doh.gif bet tai čia mano pirštai kalti blush2.gif bandau prie veido visai nelyst, tikiuosi ir tai padės tongue.gif ačiū labai panelės kurios rasos liniją rekomendavo 4u.gif
Atsakyti