Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Vitulka @ 2011 02 11, 15:06)
o kokosų aliejumi išvis odos nepatariama tept. Gerai, kad jums padeda, bet šiaip niekam to nepatarčiau daryt. Nes tie aliejai, kurie kambario temepratūroj yra kieti, jei veidui netinkami  ax.gif

o kodel netinka tie, kurie kambario temperaturoj kieti? g.gif
siaip apie kokosu alieju daug gero esu girdejus smile.gif nenaudoju pati odai, tik plaukams, bet kas naudojo - giria labai. aisku gal ne nuo spuogu, bet kaip drekinanti ir puoselejanti priemone, sako labai gera.
Atsakyti
Apie aliejus skaičiau forume, tikrai neprisimenu nei kur, nei dėl ko nepatariama teptis. Bet aš apie veido odą, kūno odą tept galim ax.gif
be to, aliejai labiau maitina nei drėkina. Taip kad reiktų odą ne viena aliejais teptis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 11, 18:45)
Apie aliejus skaičiau forume, tikrai neprisimenu nei kur, nei dėl ko nepatariama teptis. Bet aš apie veido odą, kūno odą tept galim ax.gif
be to, aliejai labiau maitina nei drėkina. Taip kad reiktų odą ne viena aliejais teptis ax.gif

tai gali but smile.gif pvz man aliejai veidui netinka.. kazkaip daugiau spuogeliu smulkiu lyst pradeda, riebesne oda pasidaro.. todel aliejus naudoju plaukams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 11, 15:06)
visų pirma tegu nebijo daktarų, jie ten vaistų neleidžia ir veido nedrąsko. Pažiūri į veidą ir nsuprendžia, ką išrašyt. Jums reik pas dermatologą. Nuraminkit jį ir lai nueina  smile.gif

tai vat sakau nueik juk ten nerengs nuogai ar nespaudys tu spuogu.
bet jis va neturi laiko ir viskas.

Mama sako nueiti i vaistine vistiek duos kazka, bet sakau o jiai isvis uzsikres oda, dar randu atsirasti gali.

Sakau ar taip sunku 1v paskirti daktariai.. juk paziures ir parasys, bet as ji pirmadieni varysiu daktare iki 18v dirba, tai spes man jis visur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 02 11, 21:23)
tai gali but smile.gif pvz man aliejai veidui netinka.. kazkaip daugiau spuogeliu smulkiu lyst pradeda, riebesne oda pasidaro.. todel aliejus naudoju plaukams smile.gif

Man lygiai tas pats buvo nuo visų mano bandytų aliejų, o pirkau visus ekologiškus, bet supratau, kad ir man netinka verysad.gif tai irgi plaukams sunaudojau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stafisss: 11 vasario 2011 - 20:53
QUOTE(Eleina @ 2011 02 11, 18:19)
o kodel netinka tie, kurie kambario temperaturoj kieti?  g.gif
siaip apie kokosu alieju daug gero esu girdejus smile.gif nenaudoju pati odai, tik plaukams, bet kas naudojo - giria labai. aisku gal ne nuo spuogu, bet kaip drekinanti ir puoselejanti priemone, sako labai gera.

Kokosu aliejus yra kemsantis poras, del to ant veido nepatariama tept, ypac, kas turi problemu su kimsimusi.
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2011 02 12, 00:19)
Kokosu aliejus yra kemsantis poras, del to ant veido nepatariama tept, ypac, kas turi problemu su kimsimusi.

o galit duoti kokiu nuorodu, kur galeciau apie tai daugiau paskaityt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 02 11, 09:36)
Sveikos.
Ateinu ieskoti patarimo gal kas padės.
Mano broliui spuoguotas veidas (jam 18m) neina nuvyti pas daktare, sakau gal jus  galesite patarima duoti koki.

Jam spuogai jau nuo kokiu 16m, tai pamazeja tai vel atsiranda. Bet visas veidas spuoguotas, nera kad ten du trys spuogai, o daug spuogu. Jis skutasi turbut ir tai sudirgina oda.
As kazkaip su tiek spuogu nebuvau susidurus tai ir negaliu nieko jam patarti, o pas daktare nenuvejam, tai laio neturi tai vel kas (turbut bijo)

Mama sako gal vitaminu mieliu nupirkti (sako jos ir padeda odai)

Gal jūs turite koki gera pasiulyma? tepaliuka, kremuka, vitaminu....

ačiū (nes tikrai reikia jau pagalbos)

Nu nuvyti pas gydytoja butu geriausia. Mieles jokiais budais netinka. Reikia vitamino A +E. Zinau is dermatologes konsultaciju rolleyes.gif
Atsakyti
Na sunku labai su apaaugliais..bet gal tikrai pavyktu vaikinuka nuteikti,kad ner ten ko bijoti,kad gydytoja pades ir nebebus spuogu labai daug tu spuoguotas.Ne sjeigu jau labai daug tu spuogu tai kazin ar kazkokie nereceptiniai tepalai ir pan pades g.gif tikrai reiketu kazkaip ji nuteikt kad vis tik jeigu nueis tures grazia oda ir kas jam svarbiau ta baime ar tas kompleksas net sakyciau eiti pas gydytoja ar spuogai.
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 02 12, 13:54)
Na sunku labai su apaaugliais..bet gal tikrai pavyktu vaikinuka nuteikti,kad ner ten ko bijoti,kad gydytoja pades ir nebebus spuogu labai daug tu spuoguotas.Ne sjeigu jau labai daug tu spuogu tai kazin ar kazkokie nereceptiniai tepalai ir pan pades g.gif tikrai reiketu kazkaip ji nuteikt kad vis tik jeigu nueis tures grazia oda ir kas jam svarbiau ta baime ar tas kompleksas net sakyciau eiti pas gydytoja ar spuogai.

siškai pritaru.. Kai man kankino jaunatviniaia psuogai ir jų buvo pilnas veidas kiek išbadnžiau tepaliukų,kremukų.primas akivaizdus rezultatas buvo nuėjus pas dermatologę, kitas pas kosmetologę, Abu krtus pamačiau rezultataus ir gana greit. smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
as su spogais niekad bedu neturejau,nebent pries menesines kakta isberia blush2.gif Bet paskutiniu metu(pries menesi)atsirado ant smakro,daugiau niekur,raudonu,skausmingu spogu verysad.gif ir ju ne mazai.Itariu,kad nuo Magnio+B6 nes daugiau savo racione nieko nekeiciau.

Ar gali nuo magnio berti?
Atsakyti
QUOTE(ceburashka @ 2011 02 14, 14:57)
Laba diena 4u.gif
as su spogais niekad bedu neturejau,nebent pries menesines kakta isberia blush2.gif Bet paskutiniu metu(pries menesi)atsirado ant smakro,daugiau niekur,raudonu,skausmingu spogu verysad.gif ir ju ne mazai.Itariu,kad nuo Magnio+B6 nes daugiau savo racione nieko nekeiciau.

Ar gali nuo magnio berti?

O gal kaip tik nuo B6 beria g.gif Nes B grupės vitaminams nemažai jautrių žmonių (jautrumas ir pasireiškia bėrimu).
Atsakyti