Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

tada man dabar tereikia pasveikt ir susipirkt viską smile.gif o ant žando prie nosies vienas toks bjaurus ir didelis jau beveik savaitę yra, baisu į veidrodį pažiūrėt doh.gif
Atsakyti
As naudoju octenisan jau gal puse metu,man labai patinka,visada vakare veiduku plaunu su juo,sutraukia poras ir spuogeliu tokiu baisiu nedygsta,kai mano oda misri,tai per daug nesausina,bet sausaodem ,tai temptu veiduka jauciu smile.gif
Atsakyti
norėjau paklausti ar žinote natūralių būdų kaip drėkinti veido odą. nekalbu apie kremus naturalios kosmetikos, o apie aliejus ar darzoves vaisius ivairius mišinius. esu girdėjusi jog aliejai išsausina odą. kas gali padėti atsatatyti normalią odos drėgmę. smile.gif
Atsakyti
Aliejai išsausina odą? Nemanau g.gif mano veido oda mišri - kai kurios sritys riebios, kitos linkę sausėt, žiemą net pleiskanoja. Tai patepus kokosų aliejum, tikrai nepastebėjau kad dar labiau išsausėtų. Va ką rašo:
Kokosų aliejus gerina egzemos, dermatito ar žvynelinės paveiktos odos būklę. Jis drėkina išsausėjusias kūno vietas, o įsigėręs į odą saugo nuo žalingo saulės poveikio. Kokosų aliejus puikiai tinka ir po saulės vonių - jis sudrėkins ir pamaitins saulės sudirgintą odą.

Kokosų aliejumi galite išsitepti kūną po maudynių vonioje vietoje įprasto kūno pienelio, jis sudrėkins ir suminkštins jūsų odą, o kvapnus aromatas pavergs jūsų širdis ir jūs nebenorėsite atsisakyti šio malonaus įpročio. Kokosų aliejus, nepalikdamas nemalonaus riebumo pojūčio, puikiai įsigeria į odą, dėl ko oda tampa glotni ir minkšta.

Ir poveikis tikrai toks smile.gif

Beje, iš savo patirties sakau - veido oda nesitvarkė, kad ir ką naudočiau... Kiek priemonių išbandžiau blink.gif ir tik dabar, kai pradėjau valytis organizmą, pastebėjau odos sveikimą. Ir šiaip savijauta geresnė smile.gif
Atsakyti
Sveikos.
Ateinu ieskoti patarimo gal kas padės.
Mano broliui spuoguotas veidas (jam 18m) neina nuvyti pas daktare, sakau gal jus galesite patarima duoti koki.

Jam spuogai jau nuo kokiu 16m, tai pamazeja tai vel atsiranda. Bet visas veidas spuoguotas, nera kad ten du trys spuogai, o daug spuogu. Jis skutasi turbut ir tai sudirgina oda.
As kazkaip su tiek spuogu nebuvau susidurus tai ir negaliu nieko jam patarti, o pas daktare nenuvejam, tai laio neturi tai vel kas (turbut bijo)

Mama sako gal vitaminu mieliu nupirkti (sako jos ir padeda odai)

Gal jūs turite koki gera pasiulyma? tepaliuka, kremuka, vitaminu....

ačiū (nes tikrai reikia jau pagalbos)
Atsakyti
[quote=kristynka*,2011 02 11, 09:36]
Sveikos.
Mano broliui spuoguotas veidas (jam 18m) neina nuvyti pas daktare, sakau gal jus galesite patarima duoti koki.

na as pati naudoju mieles,mazdaug nuo rugsejo men. kasdien po kelias tabletes.jas naudor reikia maziausiai puse metu,kad pradetu matytis rezultatai,nes tik pradejus naudoti,spuogu gali dar padaugeti,mat organizmas valosi,todel daugelis to issigasta ir nustoja jas naudoti. na o man dabar jau veidas daug grazesnis,daug kas sako,kad net veidas pasviesejo. nenaudokit antibiotiku,nes kol naudoji,tol gerai,na o nustojus naudoti,vel viskas sugrizta. isbandziau pati.. pabandykit naminem priemonem. yra receptuku su petrazolem. sako labai padeda wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2011 02 08, 17:34)
Sveikos  4u.gif  Prisiskaičiau pas jus temoj apie Teebaum priemones, pabandžiau "priemonę nuo spuogų", toks baltas tepaliukas, neįsigeriantis, nakčiai tept, na žinokit, tikrai sutraukia spuogiukus blink.gif šiaip oda pas mane ne iš lygiųjų, dažnai skausmingi spuogai iškyla, tai paskutinį vieną tokį per naktį pradanginau  bigsmile.gif tai teplioju dabar smulkesnius, kad užgytų pagaliau  bigsmile.gif

man ir jis visai patinka,tik tiek kad baiiiisiai smirda lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš turėjau ant skruostų spuogų, giluminiai tokie kilo kilo, varė į neviltį. Tai iš pradžių galvoju nusipirksiu Rasos probleminei skirtą prausiklį, pradėjau naudot, žiūriu, kad efektas yra, dabar toniką nusipirkau, kelias dienas naudoju. Nu tai visiškai suvaldžiau savo "spuogus". Nebedygsta jų visai, gyja senieji keli kur buvo, oda matinė, nesiriebaluoja T zona kaip anksčiau. Žodžiu taip patiko. Šiandien ryte atsikėliau, odelė graži, tik kad dėmės nervus gadina, bet nieko, ir jas susitvarkysiu. Bet galvoju, kur buvau anksčiau ir nepirkau Rasos probleminei odai skirtų priemonių! Nes jos efektyvios, o kaina laabai maža kai pagalvoji.. smile.gif
kristynka, tai gal pabandykit Rasos liniją broliui? Ten su rūgštimis ir siera, merginos giria. Dabar akcijos yra, nebrangia visai. Gal tiks ir patiks?
Papildyta:
QUOTE(brangiakaile @ 2011 02 11, 13:51)
man ir jis visai patinka,tik tiek kad baiiiisiai smirda  lotuliukas.gif

O kaukės nenaudojat?
Tas tepaliukas jaučiu irgi arbatmedžiu kvepia? cool.gif
Atsakyti

O kaukės nenaudojat?
Tas tepaliukas jaučiu irgi arbatmedžiu kvepia? cool.gif
[/quote]

ne,neteko. man drauge rekomendavo si tepaliuka ir kadangi mes keitemes per sventes dovanomis,tai pati man ji padovanojo smile.gif bet siaip geras tepaliukas smile.gif tikrai nusausina spuogus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Demerta @ 2011 02 11, 10:18)
Aliejai išsausina odą? Nemanau  g.gif mano veido oda mišri - kai kurios sritys riebios, kitos linkę sausėt, žiemą net pleiskanoja. Tai patepus kokosų aliejum, tikrai nepastebėjau kad dar labiau išsausėtų. Va ką rašo:
Ir poveikis tikrai toks smile.gif
Beje, iš savo patirties sakau - veido oda nesitvarkė, kad ir ką naudočiau... Kiek priemonių išbandžiau  blink.gif ir tik dabar, kai pradėjau valytis organizmą, pastebėjau odos sveikimą. Ir šiaip savijauta geresnė smile.gif

Kaip valote organizma?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 02 11, 08:36)
Sveikos.
Mano broliui spuoguotas veidas (jam 18m) neina nuvyti pas daktare, sakau gal jus  galesite patarima duoti koki.

Jam spuogai jau nuo kokiu 16m, tai pamazeja tai vel atsiranda. Bet visas veidas spuoguotas, nera kad ten du trys spuogai, o daug spuogu. Jis skutasi turbut ir tai sudirgina oda.
As kazkaip su tiek spuogu nebuvau susidurus tai ir negaliu nieko jam patarti, o pas daktare nenuvejam, tai laio neturi tai vel kas (turbut bijo)

Mama sako gal vitaminu mieliu nupirkti (sako jos ir padeda odai)

Gal jūs turite koki gera pasiulyma? tepaliuka, kremuka, vitaminu....

ačiū (nes tikrai reikia jau pagalbos)

visų pirma tegu nebijo daktarų, jie ten vaistų neleidžia ir veido nedrąsko. Pažiūri į veidą ir nsuprendžia, ką išrašyt. Jums reik pas dermatologą. Nuraminkit jį ir lai nueina smile.gif
mielių aš nepatarčiau.
grynai ant spuogų tept tinka arbatmedžio, tamanų aliejus.
Tegu bando molio kaukes, nors abejoju, ar tepsis biggrin.gif
vasitinėse, kuriose daro vaistus, nupirkit sieros suplaktinę. Šita tai labai retam nepadeda.
ir aišku nereik pamiršt drėkint veido.
šiaip jis pats turi norėt pakeist kažką, mes čia ir vaikinų turim, kurie domėjos, bandė ir tikrai apsigydė veidą. Bet jiems rimtas priemones, vaistus gydytojai skyrė.
pas mane kai spuogai hormoniniai, tai galiu tept ką noriu, vargiai padės. Bet jei spuogai nuo priemonių, tai galima pakovot smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Demerta @ 2011 02 11, 08:18)
Aliejai išsausina odą? Nemanau  g.gif mano veido oda mišri - kai kurios sritys riebios, kitos linkę sausėt, žiemą net pleiskanoja. Tai patepus kokosų aliejum, tikrai nepastebėjau kad dar labiau išsausėtų. Va ką rašo:

sausą odą dar labiau išsausina, pabandykit tamanus pvz., ne vieną kartą skaičiau, kad jis sausinantis odą, arba ricina ax.gif
o kokosų aliejumi išvis odos nepatariama tept. Gerai, kad jums padeda, bet šiaip niekam to nepatarčiau daryt. Nes tie aliejai, kurie kambario temepratūroj yra kieti, jei veidui netinkami ax.gif
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2011 02 11, 15:28)
Kaip valote organizma?

Geriu homeopatinius lašiukus detoksikacijai su daug vandens, ir stengiuos labai riebiai nevalgyt smile.gif

QUOTE(Vitulka @ 2011 02 11, 16:06)
sausą odą dar labiau išsausina, pabandykit tamanus pvz., ne vieną kartą skaičiau, kad jis sausinantis odą, arba ricina  ax.gif
o kokosų aliejumi išvis odos nepatariama tept. Gerai, kad jums padeda, bet šiaip niekam to nepatarčiau daryt. Nes tie aliejai, kurie kambario temepratūroj yra kieti, jei veidui netinkami  ax.gif

kokosų aliejus netinkamas veidui? g.gif aišku, jeigu kasdien tepsi, tai gal ir pradės pora užkimšinėt. Bet pvz po dušo, kai nuo kokio prausiklio išsausėja oda, manau nieko blogo pasitept. arba saulėj persideginus.
Atsakyti