Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Ką manote apie dabao kremą nuo pigmentinių dėmių? Ar išnaikintu tamsumus likusius nuo spuogų? g.gif

My Webpage
11psl.
Atsakyti
Under twenty sudėtis :
aqua, butylene glycol, panthenol, alcohol denat, PPG-26-buteth-26, PEG-40 hydrogenated castor oil, ethylhexyl methoxycinnamate, butyl methoxydibenzoylmethane, ethylhexy salicylate, vaccinium myrtillus fruit/leaf extract, disodium EDTA, citrus aurantium dulcis (orange) extract, saccharum officinarum (sugar cane) extract, benzyl alcohol, acer saccharum (sgar maple) extract, citrus medica limonum (lemon) extract, methylparaben, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, parfum, limonene, benzyl alcohol, linalool, citronellol, butylphenyl methylpropional, alpha - isomethyl lonone, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, CI 60730, CI 42090

man atrodo teisingai nurašiau, bet jei kuriam nors suklydau perspėkit, pabandysiu patikslint.. O apie visą ''rasos'' linijos supirkimą irgi pradėjau galvot, reikės kurią dieną nuvažiuot.. beje, o ką manot apie ''rasos'' toniką probleminei veido odai? Jei šis netinka ir jį pirkčiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Prisiskaičiau pas jus temoj apie Teebaum priemones, pabandžiau "priemonę nuo spuogų", toks baltas tepaliukas, neįsigeriantis, nakčiai tept, na žinokit, tikrai sutraukia spuogiukus blink.gif šiaip oda pas mane ne iš lygiųjų, dažnai skausmingi spuogai iškyla, tai paskutinį vieną tokį per naktį pradanginau bigsmile.gif tai teplioju dabar smulkesnius, kad užgytų pagaliau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggnutte @ 2011 02 08, 08:23)
Under twenty sudėtis :

man atrodo teisingai nurašiau, bet jei kuriam nors suklydau perspėkit, pabandysiu patikslint.. O apie visą ''rasos'' linijos supirkimą irgi pradėjau galvot, reikės kurią dieną nuvažiuot.. beje, o ką manot apie ''rasos'' toniką probleminei veido odai? Jei šis netinka ir jį pirkčiau smile.gif

Nieko labai baisaus, bet ir nieko gero spuogams jame nėra. Turi kelis galimus dirgiklius.
Manau, grynai nuo spuogų Rasos tonikas turėtų būti žymiai efektyvesnis.
Atsakyti
Jau menesi naudoju Rasos kremuka ir prausikli probleminiai odai. biggrin.gif Rezultatai akivaizdus, net nesitikejau kad taip oda susitvarkys. blush2.gif Bijau prisikalbeti ,kad vel spuogai nepradedu dygti. Anksciau pora metu naudojau bioderma linija probleminei odai, tai net nera ka lyginti su rasa. bigsmile.gif Mano oda yra labai jautri, bet jokio salutinio paveikio nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Parissiene: 08 vasario 2011 - 22:06
Sakykit ,o kaip sito sudetis?Aprasymas:Gelis - balzamas veidui „Ovis olio“ 70 g. Greitai ir efektyviai sutraukia poras. Džiovina spuogus ir inkštirus. Apsaugo nuo spuogų ir inkštirų atsiradimo
Sudetis:gaila tik rusiskai
* овечье масло
* масло чайного дерева
* экстракты
o алоэ вера
o тысячелистника
o подорожника
o мать-и-мачехи
* другие экологически чистые растительные компоненты
g.gif
Atsakyti
Labas.O gal kas bandėt veiduka prausti Octenisan losjonu
http://www.hiperfarm...dezinfektantai/
skaiciau kad labai padeda nuo spuogu, nes naikina visokias bakterijas, įtakojancias spuogu atsiradima?
Atsakyti
QUOTE(migle111 @ 2011 02 09, 08:56)
Labas.O gal kas bandėt veiduka prausti Octenisan losjonu
http://www.hiperfarm...dezinfektantai/
skaiciau kad labai padeda nuo spuogu, nes naikina visokias bakterijas, įtakojancias spuogu atsiradima?

as bandziau, jokiu rezultatu. nepadejo visiskai. o siaip apie octenisan buvo nemazai diskutuota ankstesnese temose.
Atsakyti
reikės pirktis visą liniją tada smile.gif o prausiklis įdomiai putoja, buvau pratus prie gausaus suputojimo, bet šis maloniai nuprausia ir kvapas švelnus, bet geras. Beje, kaip manot, geriau pirkt jautriai odai ar probleminei?
Atsakyti
QUOTE(aggnutte @ 2011 02 09, 11:03)
reikės pirktis visą liniją tada smile.gif o prausiklis įdomiai putoja, buvau pratus prie gausaus suputojimo, bet šis maloniai nuprausia ir kvapas švelnus, bet geras. Beje, kaip manot, geriau pirkt jautriai odai ar probleminei?

Na jei kamuoja spuogai, manau tada labiau tiktu probleminei.... g.gif
Atsakyti
gerai tada smile.gif nepykit, kad tiek daug klausinėju, o ką manot apie gelį nuo spuogų?
Atsakyti
Manau forumas tam ir skirtas, kad issiaiskintume visus rupimus klausimus ir pasidalintume patirtimi mirksiukas.gif o ta geli pati naudoju ir esu patenkinta. Padeda greiciau uzgyti spuogams, nes pas mane jei jau atsiranda spuogas tai gija visa savaite ar netgi dvi.... verysad.gif
Atsakyti