QUOTE(Viktorija69 @ 2010 12 29, 22:10)
As gal siulyciau netepti nieko, kur yra arbatmedzio aliejaus, jei odele sudirgusi, kad dar blogiau nebutu...

O kauke kai laikau man niekas nedilgcioja, tik ziauriai smirdi

Tepu kada tik netingiu, kartais 1 karta i savaite, kartais 2, kartais 3...
Pakaito ir praėjo labai greitai ir dabar oda tokia gražiiii, net mama sako, ką darei

Pas mane susilygino veido spalva, nebeliko tokių kleckų ir paburkimų, tai žodžiu dedu riebų pliusą. Žiūrėsiu kaip su spuogais bus, džius nors kiek ar ne.
Tiesa, apie mielių tabletes esu kažką girdėjusi, kad suveikia kai kuriems priešingai ir pradeda mesti spuogais dar labiau, nei prieš gėrimą. Nors mano mama man sako, kad man reiktų jų pagerti, atseit nuo seno žinomas tas dalykas, kad mielės gerai veikia odą ir blablabla

Skaitinėju tokią seną knygą 1987 metų, ten prirašyta visokių priemonių riebiai/nešvariai/spuoguotai odai gydyti, aišku mes tokių nebelaba ir naudojame. Bet mielių kaukės irgi yra: su vandeninio peroksidu arba su citrinos sultimis atseit dėmėtai, šlakuotai ir nešvariai odai (balinančios kaukės). Visko daug, tai skaitinėju dabar, receptus rinkaliojuos. Beje, visur kur rašo apie riebią, spuoguotą odą rekomenduoja kaitintis po kvarcinėm lempom, važiuot prie jūros saulės vonių