Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Vasariss @ 2010 12 27, 18:32)
Prisiminiau. Pusseserė padovanojo Garnier giliai valantį prausiklį, nes jai netiko. Ir nežinau dabar ar pradėti naudoti. Bijau prasidėti su visais šitais šūdais, nes kiek naudojau anksčiau niekas man netiko. Bet gal blogiau nebūtų? Bijau, kad oda ir spuogai paraudonuos nuo tų granulių ar kas ten tokie.....

Ką patartumėt?

Ai man atrodo tos visos parduotuvinės priemonės nieko gero. Kažko rimčiau reikia.
------
Nuo tos mielių kaukės nebūna kaip nuo mielių tablečių kokių, kad kaip tik spuogus iškelia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 30 gruodžio 2010 - 00:31
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 30, 01:29)

Nuo tos mielių kaukės nebūna kaip nuo mielių tablečių kokių, kad kaip tik spuogus iškelia  g.gif

Net nezinojau, kad nuo mieliu tableciu taip buna.. ax.gif Bet nuo kaukes to tikrai nepastebejau... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2010 12 29, 22:10)
As gal siulyciau netepti nieko, kur yra arbatmedzio aliejaus, jei odele sudirgusi, kad dar blogiau nebutu...  ax.gif  O kauke kai laikau man niekas nedilgcioja, tik ziauriai smirdi  lotuliukas.gif  Tepu kada tik netingiu, kartais 1 karta i savaite, kartais 2, kartais 3...  mirksiukas.gif

Pakaito ir praėjo labai greitai ir dabar oda tokia gražiiii, net mama sako, ką darei blush2.gif Pas mane susilygino veido spalva, nebeliko tokių kleckų ir paburkimų, tai žodžiu dedu riebų pliusą. Žiūrėsiu kaip su spuogais bus, džius nors kiek ar ne.
Tiesa, apie mielių tabletes esu kažką girdėjusi, kad suveikia kai kuriems priešingai ir pradeda mesti spuogais dar labiau, nei prieš gėrimą. Nors mano mama man sako, kad man reiktų jų pagerti, atseit nuo seno žinomas tas dalykas, kad mielės gerai veikia odą ir blablabla smile.gif Skaitinėju tokią seną knygą 1987 metų, ten prirašyta visokių priemonių riebiai/nešvariai/spuoguotai odai gydyti, aišku mes tokių nebelaba ir naudojame. Bet mielių kaukės irgi yra: su vandeninio peroksidu arba su citrinos sultimis atseit dėmėtai, šlakuotai ir nešvariai odai (balinančios kaukės). Visko daug, tai skaitinėju dabar, receptus rinkaliojuos. Beje, visur kur rašo apie riebią, spuoguotą odą rekomenduoja kaitintis po kvarcinėm lempom, važiuot prie jūros saulės vonių cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane oda buvo spuoguota, spuogai tokie riebaliniai kilo, niekaip nesusitvarkiau ir valymus dariau ir brangius kremus, bet inkstirai ir spuogai po dienos vel islysdavo baisu i veida be tonuojamo kremo isvis ziuret buvo.
Nuo lapkricio prausiu Actipur prausikliu zeliniu ir kremu tokiu pat, dar pas mane oda nebuvo tokiam puikiam stovyje kaip dabar...puikiai sutvarke, Actipur tiktai pasausina oda, bet daugiau dedu drekinanciu kaukiu. Aisku dar valancias kaukes panaudoju, pilinga ir valyma pasidarau. O be toninio kremo iseinu pirma karta gyvenime smile.gif jo dabar ir nenaudoju naudoju Egipto zeme ax.gif
Atsakyti
Sveikinu, kad pažabojot spuogus smile.gif šaunu. O man tik atšyla oras, daugiau saulėtų dienų , tada jokių spuogų nebelieka. Nebent išmeta vieną kitą prieš mm. Bet oda būna graži. Tai laukiu pavasario, o žiemą turiu kažkaip prakentėt. Oda labai jautri vėjui, šalčiui ir ne tik sausėja, bet ir meta giluminiais spuogais.
Beje, dar kartą giriu mielių kaukę, vakarykštę, atsikėliau dar skaistesniu veidu smile.gif o spuogai du giluminiai sumažėję iki minimumo, liko tik raudoni taškai. Vuuuuhuuu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 12 30, 11:39)
Sveikinu, kad pažabojot spuogus smile.gif šaunu. O man tik atšyla oras, daugiau saulėtų dienų , tada jokių spuogų nebelieka. Nebent išmeta vieną kitą prieš mm. Bet oda būna graži.  Tai laukiu pavasario, o žiemą turiu kažkaip prakentėt. Oda labai jautri vėjui, šalčiui ir ne tik sausėja, bet ir meta giluminiais spuogais.
Beje, dar kartą giriu mielių kaukę, vakarykštę, atsikėliau dar skaistesniu veidu smile.gif o spuogai du giluminiai sumažėję iki minimumo, liko tik raudoni taškai. Vuuuuhuuu biggrin.gif

Kaip smagu girdet, kad ji jum isties taip patiko bigsmile.gif Eisiu ir as siandien vel ja pasidaryt lotuliukas.gif Maisiuku mieliu tai daug uzsipirkau, reikia isnaudot kaip nors.... tik va tas kvapas ph34r.gif

Ai ir dar norejau pridurti, kad nebutina tepti ant viso veiduko, jei isdygsta spuogeliu, pasidarykit vakare tos siltos koseles, uztepkit ant spuogu, padzius siek tiek ir galit net eiti miegoti, is ryto nusiplausit ir gal dar geresnius rezultatus pamatysit ax.gif nors as taip nesu bandzius, bet skaiciau apie tai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija69: 30 gruodžio 2010 - 19:22
Reikės išbandyt, kad ryt atsikelčiau dar fainesnė pana biggrin.gif ant švenčių. O jūs birias naudojat tas mieles, ar pakeliuose geltonuose, kur jos tokios kaip plastelinas?
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 12 30, 20:36)
Reikės išbandyt, kad ryt atsikelčiau dar fainesnė pana biggrin.gif ant švenčių. O jūs birias naudojat tas mieles, ar pakeliuose geltonuose, kur jos tokios kaip plastelinas?

As naudoju birias, nes net nemaciau kitokiu pirkti.. perku tokiuose mazuose baltuose pakeliuose, po 60 ct kazkas ax.gif Dabar kaip tik sedziu su sia kauke, tik si kart ir man dilgciojo siek tiek, gal del to, kad pries tai su gan stipriu rugstiniu prausikliu veiduka nuploviau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2010 12 30, 20:59)
As naudoju birias, nes net nemaciau kitokiu pirkti.. perku tokiuose mazuose baltuose pakeliuose, po 60 ct kazkas  ax.gif Dabar kaip tik sedziu su sia kauke, tik si kart ir man dilgciojo siek tiek, gal del to, kad pries tai su gan stipriu rugstiniu prausikliu veiduka nuploviau  rolleyes.gif

Kokį rūgštinį prausiklį naudoji? Kiek proc.?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 30, 22:24)
Kokį rūgštinį prausiklį naudoji? Kiek proc.?

Neostrata 20% Aha 4u.gif
Atsakyti
As kovoju su giluminiais spuogais ir insktirais doh.gif Niekaip neastikratau tu paaugliskos odos bedu. Man labai padeda tokia kauke is oriflame. Net keista buvo, kad nebrangi kauke taip padeda. Tokia zalios spalvos, kazkaip"swedish spa" vadinasi.

Pirma karta pabandziau tai labai issigandau. Vakare uzsitepiau, palaikiau, o ryte atsikeliu ir siaubas kazkoks, visi inkstirai ir spuogai iskilo i pavirsiu. Aisku isspaudziau ta visa turta, uzdeginau, dezinfekavau. Pora dienu praejo kol sugijo, bet po to tiesiog puikiai smile.gif tos dvi dienos baisaus isspaudyto veido atsipirko. Ti va ta kauke vis kartot reikia, nenuima ji tu spuogu kaip stebuklas. Kartoju kas menesi po menesiniu, nes per tas nelemtas menstruacijas pridygsta kruva spuogeliu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(babause @ 2010 12 30, 23:35)
As kovoju su giluminiais spuogais ir insktirais doh.gif  Niekaip neastikratau tu paaugliskos odos bedu. Man labai padeda tokia kauke is oriflame. Net keista buvo, kad nebrangi kauke taip padeda. Tokia zalios spalvos, kazkaip"swedish spa" vadinasi.

Pirma karta pabandziau tai labai issigandau. Vakare uzsitepiau, palaikiau, o ryte atsikeliu ir siaubas kazkoks, visi inkstirai ir spuogai iskilo i pavirsiu.

Cia ta su alyvuogem kauke ? rolleyes.gif
Atsakyti