QUOTE(himalaia @ 2011 02 02, 19:28)
Labai stiprūs receptiniai vaistai, labai pažengusiai aknei gydyti, kai kitos priemonės nepadeda.
O kokias kitas priemones prieš antiobiotikus dermatologė išbandė, kurios nepadėjo?
Mano nuomone antibiotikai turėtų būti naudojami tik tada, kai visos kitos priemonės nepadeda. O po antibiotiktų, jei neveikia- Roaccutane. Tai jau kaip dvi paskutinės priemonės, kai visos kitos nepadeda.
Be to, tepami antibiotikai, sukombinuoti su benzoilo peroksidu ar kitomis veikliosiomis medžiagos dažnai geriau veikia, aknės bakterijos būna mažiau atsparios kombinuotoms priemonėms, ne taip kaip vien antibiotikams. O jūs tiek ilgai geriat, nepadeda, o dermatologė vistiek toliau juos skiria
o tamsta bandete ta roccutana kad taip siejate juos su antibiotikais ?
Jeigu i jo sudeti paziurejus , ten tik vitamino a perteklius
Del spuogu jei yra galimybe rinkites Roaccutane NIEKAS nepades jei rimta acne pasigave, su tais antibiotikais tik organizma nualinat .Vnz nepatariu visokiais skinoren, diferin zaist , aisku pirma jeigu silpna acne galima pameginti , bet jeigu ir toliau pulingais meto nedelsiant pradet reiketu , nes po to liks randai , demes
pats po kurso roa ir rezultatais patenkintas , nors pries tai viska isbandes .
Papildyta:
QUOTE(Steal @ 2011 02 04, 20:33)
Labas vakaras,
aš taip pat turėjau problemų su veidu. Išbandžiau visko ir laaaabai daug. Tačiau po ilgų kovų supratau pagrindinę taisyklę: atrasti priemones, kurios tinka ir naudoti TIK jas, nesimėtyti. taisyklinga veido priežiūra turi tapti tokia pati būtinybė kaip ir valgymas. Mano oda visuomet buvo problematiška, bet ypatingai susirūpinau po vasaros, nes veidą išbėrė labai dideliais ir pūlingais/giluminiais spuogais smakro zonoje ir netoli kaklo, prie ausų. Taigi pasiskaičiusi daug info, pirmiausia susireguliavau mitybą ( pastebėjau, kad man pūlingai beria tada, kai vartoju pieno produktus, taip pat radau info, kad medikai atrado tiesioginį ryšį tarp acnės problemų ir pieno produktų). Šiaip visą savaitę valgiau vien ryžius ( skaniai pasigaminus arba su kiaušiniais, arba su šaldytom daržovėm ir jau vien dėl to veidas žymiai atsigavo). Tokios gavosi kaip iškrovos dienos, bet matomai ir organizmas apsivalė, o ir savijauta geresnė.
O patį veidą prižiūriu štai kaip:
Rytais: Nusivalau veidą ''Physiogel'' ( apie 26 lt) veido valikliu, kuri parduoda ''Eurovaistinėje''. Po to užtepu tos pačios firmos drėkinamąjį kremą ( apie 28 lt). Ant viršaus ( kai reikėdavo, nes dabar veidas jau pasveiko ) tepdavau ''Norvea'' firmos tonalinį kremą ''Actipur'' ( apie 50 lt) ( perku pas kosmetologę).
Vakarais: Veido prausiklis iš ''Body Shop'' ( Tea Tree skin cleaning apie 40 lt) ir tuomet tepu Duac kremuką problematiškoj zonoj, o kur jau oda sveika, tai profilaktiškai užtepu ''Acticare Cream'' iš eurovaistinės ( apie 60 lt), bet dar yra kremukas ''Skinoren'', jis šiek tiek pigesnis, bet efektas panašus.
Jeigu dienos metu jaučiu, kad veido oda purvina, arba po karštos dienos riebi, tada viską nusiplaunu ir vėl drėkinamasis kremas ir tada tonalinis.
Iš pirmo žvilgsnio kainos nėra mažos, tačiau tų priemonių tikrai užtenka labai ilgam, o efektas yra. Bet svarbu pabrėžti, kad veidas susitvarko ne per pirmas dvi savaites, aš rezultatus pamačiau po gerų poros mėnesių. Ne naujiena, kad odą visuomet būtina drėkinti. Nuo rugpjūčio mėnesio niekada nenuėjau miegoti nenusipraususi veido, ir nepriklausomai ar būdavau pavargus, ar net išgėrusi
Viskas autopilotu.
P.s. kažkada ėjau net pas dermatologę gyd. Vang į santariškes, tai siūlau ten nesikreipti, nes laikas sugaištamas, o naudos nulis.
Taigi sekmės kovojant!!!
visiskai teisingai ! Mane taip pat nuo pieno produktu beria
Vien ryziu gali nevalgyti , pabandyk pakeisti aviziniais dirbsniais
Nors dermatologai sako kad maistas labai maza procenta acnes sudaro , bet as netikiu , nuo pieno produktu ant kitos dienos guzais ismeto
Geriausia ant saves isbandyt o ne tiket ka kiti raso , ar mano..