Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(kamius @ 2011 01 27, 16:58)
dabar susimąsčiau kažkaip..Nors man daro rūgštinius veido valymus, visada su kažkokiu aparačiuku dar taip per odą pereina,jausmas irgi kaip elektra kokia būtų . Tai niekada taip ir nepaklausiau normalai,kas ten per aparatas  g.gif

Kaip su adatytem ? Jei taip, anksciau eidavau pas tokia "prorusiska" kosmetologe, tik ant tokio aparaciuko, apie koki jus kalbejot. Ten, bent jau kaip ji pati aiskino, "isvarinet" spuogo kietuma-uzdegima, lengviau gija ir panasiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2011 01 27, 17:58)
dabar susimąsčiau kažkaip..Nors man daro rūgštinius veido valymus, visada su kažkokiu aparačiuku dar taip per odą pereina,jausmas irgi kaip elektra kokia būtų . Tai niekada taip ir nepaklausiau normalai,kas ten per aparatas  g.gif

Įdomu tikrai kas ten, man nieko panašaus nedaro g.gif
Atsakyti

QUOTE(stalazass @ 2011 01 27, 20:40)
Kaip su adatytem ? Jei taip, anksciau eidavau pas tokia "prorusiska" kosmetologe, tik ant tokio aparaciuko, apie koki jus kalbejot. Ten, bent jau kaip ji pati aiskino, "isvarinet" spuogo kietuma-uzdegima, lengviau gija ir panasiai smile.gif

su tuo aparaciuku as turejau patirties nzn,gal pries desimt metu berods,mam dar paaugle mane vede pas kosmetologe,tai ji man su juo pridegindavo spuogus ar kazkas tokio g.gif bet cia ne tas pats kaip mikrodermabrazija,sita zymiai skaudesne bent man biggrin.gif bet siaip pamenu ir kai pridegino man tada seniai tai man labai labai padejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvile... @ 2011 01 26, 18:58)
Labas. Iškilo man tokia problema. Naudojau benzoilo peroksidą (iš acne.ogr) maždaug savaitę. Oda truputį išsausėjo, bet dar prieš naudojimą skaičiau kad tai normalu, bet oda po akimis ir aplink burną paraudo. Na aplink burną neryškiai, bet po akimis tai gana stipriai. Manau, kad čia dėl BP tai kokias keturias dienas nebenaudoju BP, bet situacija negerėja. Akis iš tolo apeidavau su tuo peroksidu. Ar čia kokia alergija ar kas? Nežinau kaip taisyti padėtį...

Benzoilo peroksidas labai stipriai sausina odą. Paprasčiausiai jis jautresnę odą sudirgino sausindamas, nesvarbu, kad po akimis jis nėra tepamas ir NEGALIMA tepti. Kažkada kai aš gydžiausi savo spuogelius man atsitiko lygiai taip kaip tau. Mano oda yra labai jautri, greit sudirgstanti. Nenaudok jo dažnai ir būtinai turėk drėkinamus kremukus veidui ir akims. Sakyčiau, bandyk dabar tepti tik drėkikliais odą, kol paraudimas sumažės, o vėliau, jei tęsi gydymą ACNE BP5, tai jį naudoti tik ant spuogelių ir tai kas antrą vakarą.
Labai gerai apramintų odelę BIOCELL kaukė, is Eurovaistines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BūkGražesnė: 28 sausio 2011 - 10:46

aš kai paklausiau kosmetologės, ką ji čia daro, tai sakė, kad tas aparačiukas aprūpina odą deguonimi, padeda greičiau gyti žaizdelėms ir t.t. nu bet man skausmelis nuo jobūna didesnis negu per patį valymą fear.gif
Atsakyti
QUOTE(stalazass @ 2011 01 27, 20:40)

QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 28, 00:31)
Įdomu tikrai kas ten, man nieko panašaus nedaro  g.gif

QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 01 28, 08:42)
su tuo aparaciuku as turejau patirties nzn,gal pries desimt metu berods,mam dar paaugle mane vede pas kosmetologe,tai ji man su juo pridegindavo spuogus ar kazkas tokio g.gif bet cia ne tas pats kaip mikrodermabrazija,sita zymiai skaudesne bent man biggrin.gif bet siaip pamenu ir kai pridegino man tada seniai tai man labai labai padejo ax.gif

QUOTE(dekoratyvine @ 2011 01 28, 23:21)
aš kai paklausiau kosmetologės, ką ji čia daro, tai sakė, kad tas aparačiukas aprūpina odą deguonimi, padeda greičiau gyti žaizdelėms ir t.t. nu bet man skausmelis nuo jobūna didesnis negu per patį valymą  fear.gif

skausmelis tikrai nemažas ir tas vietas pravažiuoja su juo ,kur spuogai arba inkštirai daugaisuai kaupiasi.Ir ten kur išspaustas spuogas tai taip kaip pridegintas maždaug ir atrodo ar kaip čia nelabai žinau kaip geriau išsireikšt. Reikės kitą kart kai eisiu pakalust kas čia per aparatas g.gif
Atsakyti
QUOTE(dekoratyvine @ 2011 01 28, 23:21)
aš kai paklausiau kosmetologės, ką ji čia daro, tai sakė, kad tas aparačiukas aprūpina odą deguonimi, padeda greičiau gyti žaizdelėms ir t.t. nu bet man skausmelis nuo jobūna didesnis negu per patį valymą  fear.gif

ar jūs čia kalbate ne apie tokio pačio principo aparačiuką, kaip derma wand? nes aš jį turiu namie, ir juo naudojantis taip lyg dilgčioja, lyg adatėlėm bado odą, jis turi tokį įdomų nestiprų (gal ozono?) kvapą ir rašo, jog aprūpina odą deguonimi ir taip pat tinka spuogų gydymui, kai lankiausi pas kosmetologę, jinai man po paprasto mechaninio veido valymo tokiu praeidavo ir sakė, kad tai tas pats derma wand, tik šis yra naminis variantas
Atsakyti
man padejo tik geriamieji vaistai, jokios preimones, kosmetologes, kremai ir pan, viskas tik laikinam poveikiui....
Atsakyti
QUOTE(*trinity* @ 2011 01 30, 15:05)
man padejo tik geriamieji vaistai, jokios preimones, kosmetologes, kremai ir  pan, viskas tik laikinam poveikiui....

o ką gėrėt? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusma @ 2011 01 25, 00:32)
Labai veiksmingas spuogams gydyti kremas Duac, tik tepti reikia tik spuogą, o ne visą odą. Jis kaip vaistas, parduodamas vaistinėje. Kosmetologė parekomendavo. Ypač gerai gydo giluminius spuogus.

man gydytoja dermatologe sake, kad tepti ne tik spuoga, bet ir plota, kuriame daugiausia spuogu. Man beria visa apatinio zandikaulio zona, tai as ja visa ir tepu. Duac yra antibiotikas, nezinau ar parduoda be recepto. As pirkau su receptu. Veikti jis pradeda po keliu savaiciu naudojima. As jau kaip tik 2 savaites tepliojuosi, bet poveikis lyg ir anksciau pasireiske. Dar rekomandavo skinarena tepti, tik nezinau kaip dabar juos suderinti. Draugei gydytoja sake, kad abu siuos preparatus kas antra diena pakaitomis tepti, o skinoreno inform.lapelyje parasyta, kad kiekviena diana ryte ir vakare. Tai ir neaisku.
Atsakyti
QUOTE(StOp! @ 2011 01 30, 17:52)
o ką gėrėt?  rolleyes.gif

pirmiausia nuejau pas gydytoja (Urbstiene) dainavos poliklinikoj, gydytoja apziurejus rekomendavo apgerti roccutane, kuris sureguliuotu riebalu issiskyrima, geriau 3men, tai rezultatas buvo akivaizdus, esu patenkinta, deja nezinau ar spuogai vel neatsiras po kiek laiko... smile.gif esu lankiusis ir Kauno klinikose odos skyriuj, gydytoja paskyre gert atibiotikus puse metu...nualinau organizma,isleidau kruva pinigu (viena pakuote 100lt) ir nieko.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*trinity* @ 2011 01 31, 17:06)
pirmiausia nuejau pas gydytoja (Urbstiene) dainavos poliklinikoj, gydytoja apziurejus rekomendavo apgerti roccutane, kuris sureguliuotu  riebalu issiskyrima, geriau 3men,  tai  rezultatas  buvo akivaizdus, esu patenkinta, deja nezinau  ar spuogai vel neatsiras po  kiek laiko...  smile.gif  esu lankiusis ir  Kauno klinikose odos skyriuj, gydytoja paskyre gert atibiotikus puse metu...nualinau organizma,isleidau kruva pinigu (viena pakuote 100lt) ir nieko....  doh.gif

gal gaite placiau apie roccutane, kaip jie veikia? ar receptiniai jie?
Atsakyti