Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(stalazass @ 2011 01 24, 17:03)
Kad kepintos, tai visos, nes jos neturetu tokios paklausos, jei butu nekepintos, tiesiog butu neskanios, bet kad be druskos tai taip  smile.gif

Ne, būna ir nekepintų natūralių, išlukštentų pirkti. Himalaia aprašymas, manau, būtent apie tokias rolleyes.gif

user posted image

Atsakyti
"kas tuos spuogus isrado..." Kam ju reikia???? Vienos kancios per juos, negaliu pakesti... Visos vaiksto skaisciom odom, o as kaip gobline... visa spuoguota... Neisivaizduoju KA SU JAIS DARYTI?! Kitos valgo visoki s ir odas skaisti, o as nevalgau ir vaikstau apseta spuogias... Nuo ko cia priklauso? Gal zinot geru priemoniu ar ka nors... Bet ka... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicoletta @ 2011 01 25, 14:26)
Sakykit, kaip spuoguota kakta sąveikauja su kirpčiukais?

Nėra labai gerai kirpčius turėti, jei poros linkusios kimštis, bet gali ir jokio poveikio nebūti.
Šiaip, kai plaukai liečiasi su oda, ypač, jei naudojamos kokios nors plaukų formavimo priemonės, serumai ir pan., viskas nuo plauko pereina ant veido odos, kas gali paskatinti porų kimšimąsi. Be to, riebalas nuo galvos odos per plaukus gali patekti ant veido odos, vėlgi negerai. Taip pat plaukus džiovinant fenu, norint kirpčius išdžiovinti, ir veidas džiovinamas.
Bet pvz. mano galvos oda labai riebi, plaukus būtina skalbti kasdien, kakta inkštyruota, bet nusikirpus kirpčius didelio skirtumo ant kaktos nepastebėjau. Bet aš bent jau plaukų formavimo priemonių praktiškai nenaudoju, tai vis geriau.
Atsakyti
Aš seniau turėdavau kirpčius, situacijos neblogindavo. Bet va draugė su neproblemine oda nusikirpusi kirpčius pastebėjo, kad jai beria kaktą g.gif
Atsakyti
Dėkuj visoms, vaizdą susidariau 4u.gif Beto, pas mane plaukai kosminiu greičiu auga, tai keli mėnesiai ir kirpčiukai jau bus iki smakro biggrin.gif
Apskritai labai paradoksalu, bet plaukai mano sveiki, ilgi, nesiriebaluoja 2-3 dienas, nagai taip pat puikūs, tik va oda ... doh.gif O juk dažniausiai sakoma, kad šie trys dalykai susiję ir būna panašios būklės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicoletta @ 2011 01 26, 12:16)
Dėkuj visoms, vaizdą susidariau  4u.gif Beto, pas mane plaukai kosminiu greičiu auga, tai keli mėnesiai ir kirpčiukai jau bus iki smakro  biggrin.gif
Apskritai labai paradoksalu, bet plaukai mano sveiki, ilgi, nesiriebaluoja 2-3 dienas, nagai taip pat puikūs, tik va oda ...  doh.gif  O juk dažniausiai sakoma, kad šie trys dalykai susiję ir būna panašios būklės  unsure.gif

Įdomiai apie tą panašią būklę, nes mano nagai stiprūs labai, plaukai irgi, stori ilgi, bet oda problematinė tokiu oru, baisu.
Bet jau nebesiveisia ant veido jie, kažkaip jau atgavau drėgmę odoj, dar labai patiko Rasos prausiklis probleminei, nežinau ar sutapimas, bet su lyg ta diena, kai pradėjau jį naudot, akivaizdžiai pradėjo mažėt spuogų. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 01 26, 15:02)
Įdomiai apie tą panašią būklę, nes mano nagai stiprūs labai, plaukai irgi, stori ilgi, bet oda problematinė tokiu oru, baisu.
Bet jau nebesiveisia ant veido jie, kažkaip jau atgavau drėgmę odoj, dar labai patiko Rasos prausiklis probleminei, nežinau ar sutapimas, bet su lyg ta diena, kai pradėjau jį naudot, akivaizdžiai pradėjo mažėt spuogų. rolleyes.gif

Aš taip pat negalėčiau sakyt apie tokią pat būklę nagų,odos ir plaukų.Plaukai-visada normalūs, nagai visad silpni- blogo virškinimo padarinys. Manau,kitiems tieisiog būna suaktyvėjusi ribalinių liaukų veikla tada galbūt ir pasieikia tiek ant odos,tik ant plaukų g.gif

Man arsos veido pprausiklis irgi patinka,jau2 buteliuką naudoju thumbup.gif Negaliu sakyt,kad jis daro kažkokius stebuklus, bet nei vienas prausiklis ir neturi jų daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicoletta @ 2011 01 26, 12:16)
Dėkuj visoms, vaizdą susidariau  4u.gif Beto, pas mane plaukai kosminiu greičiu auga, tai keli mėnesiai ir kirpčiukai jau bus iki smakro  biggrin.gif
Apskritai labai paradoksalu, bet plaukai mano sveiki, ilgi, nesiriebaluoja 2-3 dienas, nagai taip pat puikūs, tik va oda ...  doh.gif  O juk dažniausiai sakoma, kad šie trys dalykai susiję ir būna panašios būklės  unsure.gif

as is savo patirties irgi galiu paneigt ta posaki biggrin.gif mano oda pastaraisiais metais baisi, plaukai, nors garbanoti ir tankus, bet sausi ir galai sakojas nuolat, o va nagai biggrin.gif stiprus, neluzta (nebent kur trenksi i siena biggrin.gif ), kai uzauginu ilgesnius, daug kas galvoja kad priauginti doh.gif todel as kazkaip manyciau kad cia nelabia susije g.gif
Atsakyti
Labas. Iškilo man tokia problema. Naudojau benzoilo peroksidą (iš acne.ogr) maždaug savaitę. Oda truputį išsausėjo, bet dar prieš naudojimą skaičiau kad tai normalu, bet oda po akimis ir aplink burną paraudo. Na aplink burną neryškiai, bet po akimis tai gana stipriai. Manau, kad čia dėl BP tai kokias keturias dienas nebenaudoju BP, bet situacija negerėja. Akis iš tolo apeidavau su tuo peroksidu. Ar čia kokia alergija ar kas? Nežinau kaip taisyti padėtį...
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 01 26, 19:42)
as is savo patirties irgi galiu paneigt ta posaki biggrin.gif mano oda pastaraisiais metais baisi, plaukai, nors garbanoti ir tankus, bet sausi ir galai sakojas nuolat, o va nagai  biggrin.gif stiprus, neluzta (nebent kur trenksi i siena biggrin.gif ), kai uzauginu ilgesnius, daug kas galvoja kad priauginti  doh.gif todel as kazkaip manyciau kad cia nelabia susije  g.gif

Pas mane lygiai taip pat, plaukai garbanoti - sausi, odą dažnai paberia, nuolat kovoju su spuogas, bet o va nagai pas mane tai ohoho, čiut įkerpu. doh.gif jei nagai, plaukai ir oda susiję - tai jau žinau kur visas grožis ir sveika išvaizda susikaupė. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misigule: 27 sausio 2011 - 11:52
na ka,as siandien po mikrodermabrazijos biggrin.gif skaudejo tai ojojoj,man tosk jausmas buvo kad ten elektra,svitrinis popierius ir siurblys viename biggrin.gif matosi kad veidas paraudes net ir po kaukes raminancios ir kremuku visokiu,vietom net stiprokai,bet ziuresim kaip bus toliau ax.gif ir nuo ko man labiau poveikis matysis ,ar po rugstinio valymo ar po mikrodermabrazijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 01 27, 12:58)
na ka,as siandien po mikrodermabrazijos biggrin.gif skaudejo tai ojojoj,man tosk jausmas buvo kad ten elektra,svitrinis popierius ir siurblys viename biggrin.gif matosi kad veidas paraudes net ir po kaukes raminancios ir kremuku visokiu,vietom net stiprokai,bet ziuresim kaip bus toliau ax.gif ir nuo ko man labiau poveikis matysis ,ar po rugstinio  valymo ar po mikrodermabrazijos ax.gif

dabar susimąsčiau kažkaip..Nors man daro rūgštinius veido valymus, visada su kažkokiu aparačiuku dar taip per odą pereina,jausmas irgi kaip elektra kokia būtų . Tai niekada taip ir nepaklausiau normalai,kas ten per aparatas g.gif
Atsakyti