Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(himalaia @ 2011 01 23, 00:50)
Mano pamąstymai... Iš vienos pusės- saulėgrąžos turi odai naudingų medžiagų (pvz., didelį kiekį vitaminų B1, E), iš kitos pusės, jos turi nemažai linoleinės rūgšties, kuri yra riebioji rūgštis. Realiai ji labai naudinga odai, mažina uždegimą, kas gerai spuogams. Tačiau vartojant dideliais kiekiais gali skatinti odos riebalavimąsi. Tad manau, jog saulėgrąžas valgyti sveika, tik, kaip ir viską, reikia vartoti su saiku.

Na,ir ,turbut,reiketu dar pridurti,kad ne kepintas su druska sveika valgyti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 01 23, 12:12)
Na,ir ,turbut,reiketu dar pridurti,kad ne kepintas su druska sveika valgyti? biggrin.gif

Kalbejau apie normaliausias, is pakelio, be jokiu prieskoniu smile.gif nu bet aciu uz informacija, ikist i burna galesiu nebijot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stalazass @ 2011 01 23, 21:58)
Kalbejau apie normaliausias, is pakelio, be jokiu prieskoniu smile.gif nu bet aciu uz informacija, ikist i burna galesiu nebijot smile.gif

na paprastai tos, kur is pokelio, jau buna kepintos ir su druska mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 01 23, 21:58)
na paprastai tos, kur is pokelio, jau buna kepintos ir su druska  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Kad kepintos,tai 100 %. Bet su druska ne visos.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 01 23, 21:58)
na paprastai tos, kur is pokelio, jau buna kepintos ir su druska  mirksiukas.gif

Kad kepintos, tai visos, nes jos neturetu tokios paklausos, jei butu nekepintos, tiesiog butu neskanios, bet kad be druskos tai taip smile.gif
Atsakyti
Labai veiksmingas spuogams gydyti kremas Duac, tik tepti reikia tik spuogą, o ne visą odą. Jis kaip vaistas, parduodamas vaistinėje. Kosmetologė parekomendavo. Ypač gerai gydo giluminius spuogus.
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti ne visai į temą... blush2.gif
Sakykit, kaip spuoguota kakta sąveikauja su kirpčiukais? Paskutinį kartą kirpčiukus turėjau, kai dar spuogų nebuvo nei ženklo. Dabar pagalvojau, kad jau užkniso kasdien tą kaktą pudromis tinkuoti slepiant randelius ir naujus spuogus... Galbūt kirpčiukai būtų išeitis? Juk pridengtų kaktą ir makiažo reiktų minimaliai... Tačiau ar nebus odai dar blogiau nuo jų? Tarkim nekvėpuos ar panašiai.
Jeigu kasnors turite tokios patirties, prašau, pasidalinkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicoletta @ 2011 01 25, 21:26)
Sveikos, noriu paklausti ne visai į temą...  blush2.gif
Sakykit, kaip spuoguota kakta sąveikauja su kirpčiukais? Paskutinį kartą kirpčiukus turėjau, kai dar spuogų nebuvo nei ženklo. Dabar pagalvojau, kad jau užkniso kasdien tą kaktą pudromis tinkuoti slepiant randelius ir naujus spuogus... Galbūt kirpčiukai būtų išeitis? Juk pridengtų kaktą ir makiažo reiktų minimaliai... Tačiau ar nebus odai dar blogiau nuo jų? Tarkim nekvėpuos ar panašiai.
Jeigu kasnors turite tokios patirties, prašau, pasidalinkite  4u.gif

as su kirpciais ir kas keisciausia ,kai juos nusikirpau stebuklingai pradejo kaktos nebert biggrin.gif jau laabai retas atvejis (tfu tfu tfu) kai ant kaktos koks bjaurybe issoksta 4u.gif
Atsakyti
Mav veida ismete spuogais, ir jie sunkiai gyja,nesuprantu kas cia atsitiko,gal kokiu vitaminu truksta ar cia nuo streso
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 01 25, 21:38)
as su kirpciais ir kas keisciausia ,kai juos nusikirpau stebuklingai pradejo kaktos nebert biggrin.gif jau laabai retas atvejis (tfu tfu tfu) kai ant kaktos koks bjaurybe issoksta 4u.gif

Bet jūs kažkokį gydymą atradot, skaičiau kelis psl atgal, tai gal labiau dėl to biggrin.gif O kakta ar riebaluojasi? Nebūna poto ir kirpčiai apsiriebalavę? Atsiprašau, gal kvaili klausimai, bet ryt į kirpyklą ir niekaip negaliu apsispręst doh.gif Pamiršau paklaust kai buvau pas dermatologę, tai dar baisu ką ji pasakys pamačius mano naują šukuoseną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicoletta @ 2011 01 25, 22:06)
Bet jūs kažkokį gydymą atradot, skaičiau kelis psl atgal, tai gal labiau dėl to  biggrin.gif O kakta ar riebaluojasi? Nebūna poto ir kirpčiai apsiriebalavę? Atsiprašau, gal kvaili klausimai, bet ryt į kirpyklą ir niekaip negaliu apsispręst  doh.gif  Pamiršau paklaust kai buvau pas dermatologę, tai dar baisu ką ji pasakys pamačius mano naują šukuoseną  biggrin.gif

tai kad sakyciau dar iki gydymo man jie nedygo biggrin.gif siaip kakta pasiriebaluoja,bet kirpciai kad riebaluotusi nelabai ir pastebejau,nes galva ar taip ar taip plaunu kasdien ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicoletta @ 2011 01 25, 21:26)
Sveikos, noriu paklausti ne visai į temą...  blush2.gif
Jeigu kasnors turite tokios patirties, prašau, pasidalinkite  4u.gif

Turiukičius gan seniai,bet problemos su spuogais toje vietoje nėra pas mane ir kirpčiai nepablogina situacijos smile.gif
Atsakyti