Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 01 19, 16:04)
na ka,as siandien po pirmo rugstinio valymo bigsmile.gif  is pirmo karto manau atradau savo kosmetologe wub.gif nes tikrai labai patiko bendravimas,domejimasis oda,priemonemis kurias naudoju,zodziu visko isklausinejo,savo jokiu priemoniu negrudo schmoll.gif naudojo glikolio rugsti,pradejo nuo silpniausios siandien. ax.gif Sake viena kart det rugstis,sekanti darys dermabrazija ax.gif zodziu keis kas karta procedura ax.gif sake oda mano labai geros bukles,nors as jau jau galvojau kad visai nieko gero biggrin.gif net nespaude nieko ax.gif is esmes sake pas mane tik nelygumu like yra,spuogeliu galima skayt ne ir inkstiru labai nedaug,kuom labai dziaugiuosi ax.gif naudojo ODA priemones,po rugsties dejo seruma kazkoki ir kauke,po kurios veidas nebebuvo raudonas,po kaukes uzdejo kremuka raminanti  kurio ir i namus dave ir dar uztepe ODA kremuko sus spalva,kuris man labai patiko thumbup.gif maskuoja neblogai ir visikai nesimato ant veido kad kas tepta ax.gif siaip veidas atrodo sakyciau labai gerai,galvojau busiu raudona ar pan,bet veidas vos paraudes ax.gif zodziu,ziuresim kaip bus toliau ,uz savaites darysiuos dar viena,tai ziuresim kaip ten bus,labai tikiuosi geru rezultatu ax.gif

As ir dariausi tokia procedura smile.gif Po pirmo karto irgi buvau labai patenkinta smile.gif Oda buvo atsigavusi, manau, butu uzteke ir to pirmojo karto smile.gif Per antra karta labai bade veida nuo tos rugsties.. galvojau oda nues smile.gif Net asaros bego smile.gif Zinoma, buvau labai raudona kelias dienas smile.gif kai kur buvo pusleliu, bet mane ramino, kad tai normalu. Oda luposi, pleiskanojo, pastoviai blizgejo. Trecia syki nesiryzau eiti, nes kas tada butu buve? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BusyBee @ 2011 01 21, 14:06)
Labai nustebau, kad alieju tepat ant spuogu  g.gif  Juk aliejus yra riebus, o spuogus tai kaip tik dziovinti reiktu. Bet jeigu tik padeda, tai visi vaistai geri  mirksiukas.gif

Tad jei dar kas vis dar neatradot geru, jums tikrai padedanciu priemoniu, rasykit i AZ  mirksiukas.gif .

Arbatmedis naikina aknės bakterijas, yra antiuždegiminis, todėl nuo spuogų tinka. Ir ne visi aliejai netinka riebiai odai. Pvz., jojoba kaip tik gali normalizuoti sebumo išsiskyrimą.

Jei jos neplatinat, tai sakykit, kokia ta stebulkinga kosmetika, kad ir kiti sužinotų, ką čia su AŽ žaist.

QUOTE(agnieter @ 2011 01 21, 14:22)
As ir dariausi tokia procedura smile.gif Po pirmo karto irgi buvau labai patenkinta smile.gif Oda buvo atsigavusi, manau, butu uzteke ir to pirmojo karto smile.gif Per antra karta labai bade veida nuo tos rugsties.. galvojau oda nues smile.gif Net asaros bego smile.gif Zinoma, buvau labai raudona kelias dienas smile.gif kai kur buvo pusleliu, bet mane ramino, kad tai normalu. Oda luposi, pleiskanojo, pastoviai blizgejo. Trecia syki nesiryzau eiti, nes kas tada butu buve?  unsure.gif

Turbūt per staigiai kosmetologė padidino rūgšties procentą ir nudegino neįpratusią odą. Juk prie rūgščių pratintis reikia palaipsniui.
Aš jau 3 kartus buvau, o man dar nedidina, naudoja silpną, nes nėra prasmės staigiai prie didelių koncentracijų šokt. Rezultatai jau matosi, oda švarėja thumbup.gif
Atsakyti
Turiu arbatmedzio aliejaus piestuka, tai juo ir tepliojuosiu nuolat....tikrai padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monkey @ 2011 01 22, 00:08)
Turiu arbatmedzio aliejaus piestuka, tai juo ir tepliojuosiu nuolat....tikrai padeda smile.gif

pasikartosiu bet ir man dabar pakolkas vienintele veiksminga priemone arbatmedzio aliejus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Su spuoguota oda kariauju jau senokai.
Esu isbandzius gal milijona priemoniu... biggrin.gif Dariausi veido valymus, lankiausi pas dermatologus. Niekas nepadejo.

Kol nenusipirkau tokiu kempineliu veidui prausti. Jos kietos, bet suvilgytos vandeniu suminksteja. Uzpilu kiek veido prausiklio ir sukamaisiais judesiais prausiu veida. thumbup.gif

Skirtuma pastebejau jau po poros kartu. Nezinau, ar cia netiketai suveike visi mano naudojami kremai/losjonai/geliai, bet mano veidas tikrai paskaistejo. Ne taip matosi visi randeliai, isnyko poodiniai smulkus spuogai. Zodziu, super.

Kempineles pirkau Droge, kainavo berods apie 6lt. Taigi ne super daug, kad nebutu galima pabandyt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 01 19, 16:04)
na ka,as siandien po pirmo rugstinio valymo bigsmile.gif  is pirmo karto manau atradau savo kosmetologe wub.gif

gal pasakysite kosmetologes kontaktus ir kokiam mieste? ir kiek mokejote uz viena rugstyne procedura? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oklahoma @ 2011 01 19, 10:35)
Šiuo metu naudoju Clinique Anti Blemish solution 1-2-3 step priemones. Aišku kaina gera - 180lt už 3 buteliukus (nemaži šiaip). Bet pagaliau apgijau ir tie skaudantys gan greit išnyksta.

Aš tik pudrą šios serijos turėjau, tai labai patiko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 01 19, 15:04)
na ka,as siandien po pirmo rugstinio valymo bigsmile.gif  is pirmo karto manau atradau savo kosmetologe wub.gif nes tikrai labai patiko bendravimas,domejimasis oda,priemonemis kurias naudoju,zodziu visko isklausinejo,savo jokiu priemoniu negrudo schmoll.gif naudojo glikolio rugsti,pradejo nuo silpniausios siandien. ax.gif Sake viena kart det rugstis,sekanti darys dermabrazija ax.gif zodziu keis kas karta procedura ax.gif sake oda mano labai geros bukles,nors as jau jau galvojau kad visai nieko gero biggrin.gif net nespaude nieko ax.gif is esmes sake pas mane tik nelygumu like yra,spuogeliu galima skayt ne ir inkstiru labai nedaug,kuom labai dziaugiuosi ax.gif naudojo ODA priemones,po rugsties dejo seruma kazkoki ir kauke,po kurios veidas nebebuvo raudonas,po kaukes uzdejo kremuka raminanti  kurio ir i namus dave ir dar uztepe ODA kremuko sus spalva,kuris man labai patiko thumbup.gif maskuoja neblogai ir visikai nesimato ant veido kad kas tepta ax.gif siaip veidas atrodo sakyciau labai gerai,galvojau busiu raudona ar pan,bet veidas vos paraudes ax.gif zodziu,ziuresim kaip bus toliau ,uz savaites darysiuos dar viena,tai ziuresim kaip ten bus,labai tikiuosi geru rezultatu ax.gif

Kadangi nespaudė nieko, matyt dėl to ir nėra raudonumo smile.gif
Kiek čia tų procedūrų eisi?

Papildyta:
QUOTE(BusyBee @ 2011 01 21, 22:06)
Tad jei dar kas vis dar neatradot geru, jums tikrai padedanciu priemoniu, rasykit i AZ  mirksiukas.gif .

Tai skelbkit viešai, kokia paslaptis čia? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lisa_nova @ 2011 01 22, 14:33)
Su spuoguota oda kariauju jau senokai.
Esu isbandzius gal milijona priemoniu...  biggrin.gif Dariausi veido valymus, lankiausi pas dermatologus. Niekas nepadejo.

Kol nenusipirkau tokiu kempineliu veidui prausti. Jos kietos, bet suvilgytos vandeniu suminksteja. Uzpilu kiek veido prausiklio ir sukamaisiais judesiais prausiu veida.  thumbup.gif

Skirtuma pastebejau jau po poros kartu. Nezinau, ar cia netiketai suveike visi mano naudojami kremai/losjonai/geliai, bet mano veidas tikrai paskaistejo. Ne taip matosi visi randeliai, isnyko poodiniai smulkus spuogai. Zodziu, super.

Kempineles pirkau Droge, kainavo berods apie 6lt. Taigi ne super daug, kad nebutu galima pabandyt.  smile.gif

Nu kempinėlės stebuklo padaryti negali, nebent veido nenuprausdavot gerai be jų rolleyes.gif
O šiaip aš irgi jas naudoju, man labai patinka, geriau nusiplaunu veidą.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 22, 15:35)

Kadangi nespaudė nieko, matyt dėl to ir nėra raudonumo smile.gif
Kiek čia tų procedūrų eisi?

gali but kad del to buvo neraudona.siom dienom pleiskanoja vietom oda,bet nebaisiai tikrai,tepu kremuku kuri gavau iskosmetologesir gereja vaidas,poros kazkaip pamazejo kazkiek ,nors man gal jau taip atrodo biggrin.gif proceduru kiek dar nzn,sake mikrodermabrazijos kokias 4-5 ir tiek pat jauciu rugstiniu,o paskui jau tada reciau ne taip daznai smile.gif idomu man kaip ta dermabrazija bus sake su aparaciuku kazkokiu daro,ketvirtadieni pamatysiu biggrin.gif sake kosmetologe ziures kuri procedura mana labiau padeda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blackdreamer @ 2011 01 22, 02:16)
pasikartosiu bet ir man dabar pakolkas vienintele veiksminga priemone arbatmedzio aliejus drinks_cheers.gif

Aš turiu arbatmedžio aliejų, kurio tas kvapas net akis graužia! doh.gif O dėl padėjimo, tai nežinau, kažkaip nepastebėjau... g.gif
user posted image
Atsakyti
Sveiki, kazkaip kilo klausimas, ar siemkos(saulegrazos) galetu issaukt spuogus ? Anksciau kilogramais jas varydavau, bet dabar kai nebekisu betko i burna, tai iskilo klausimas toks, nes jau labai siemkos asocijuojasi man su riesutais.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(stalazass @ 2011 01 23, 01:05)
Sveiki, kazkaip kilo klausimas, ar siemkos(saulegrazos) galetu issaukt spuogus ? Anksciau kilogramais jas varydavau, bet dabar kai nebekisu betko i burna, tai iskilo klausimas toks, nes jau labai siemkos asocijuojasi man su riesutais..  g.gif

Tikiuos, kad negaletu, nes katik visa paki suvalgiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stalazass @ 2011 01 22, 17:05)
Sveiki, kazkaip kilo klausimas, ar siemkos(saulegrazos) galetu issaukt spuogus ? Anksciau kilogramais jas varydavau, bet dabar kai nebekisu betko i burna, tai iskilo klausimas toks, nes jau labai siemkos asocijuojasi man su riesutais..  g.gif

Mano pamąstymai... Iš vienos pusės- saulėgrąžos turi odai naudingų medžiagų (pvz., didelį kiekį vitaminų B1, E), iš kitos pusės, jos turi nemažai linoleinės rūgšties, kuri yra riebioji rūgštis. Realiai ji labai naudinga odai, mažina uždegimą, kas gerai spuogams. Tačiau vartojant dideliais kiekiais gali skatinti odos riebalavimąsi. Tad manau, jog saulėgrąžas valgyti sveika, tik, kaip ir viską, reikia vartoti su saiku.
Atsakyti