QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 01 19, 16:04)
na ka,as siandien po pirmo rugstinio valymo is pirmo karto manau atradau savo kosmetologe nes tikrai labai patiko bendravimas,domejimasis oda,priemonemis kurias naudoju,zodziu visko isklausinejo,savo jokiu priemoniu negrudo naudojo glikolio rugsti,pradejo nuo silpniausios siandien. Sake viena kart det rugstis,sekanti darys dermabrazija zodziu keis kas karta procedura sake oda mano labai geros bukles,nors as jau jau galvojau kad visai nieko gero net nespaude nieko is esmes sake pas mane tik nelygumu like yra,spuogeliu galima skayt ne ir inkstiru labai nedaug,kuom labai dziaugiuosi naudojo ODA priemones,po rugsties dejo seruma kazkoki ir kauke,po kurios veidas nebebuvo raudonas,po kaukes uzdejo kremuka raminanti kurio ir i namus dave ir dar uztepe ODA kremuko sus spalva,kuris man labai patiko maskuoja neblogai ir visikai nesimato ant veido kad kas tepta siaip veidas atrodo sakyciau labai gerai,galvojau busiu raudona ar pan,bet veidas vos paraudes zodziu,ziuresim kaip bus toliau ,uz savaites darysiuos dar viena,tai ziuresim kaip ten bus,labai tikiuosi geru rezultatu
As ir dariausi tokia procedura Po pirmo karto irgi buvau labai patenkinta Oda buvo atsigavusi, manau, butu uzteke ir to pirmojo karto Per antra karta labai bade veida nuo tos rugsties.. galvojau oda nues Net asaros bego Zinoma, buvau labai raudona kelias dienas kai kur buvo pusleliu, bet mane ramino, kad tai normalu. Oda luposi, pleiskanojo, pastoviai blizgejo. Trecia syki nesiryzau eiti, nes kas tada butu buve?