Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(cucciolo @ 2011 01 18, 11:06)
Sutinku, mano pusseserei pradejus gerti vaistus su hormonais (del "moterisku dalyku"), oda susitvarke....  drinks_cheers.gif

cia irgi individualu.
as irgi geriau,jokio skirtumo,kaip kilo spuogai taip ir kilo, man tai tik veido priemones tinkamai pasirinktos padeda juos apgydyti,bet daugiau tai niekas smile.gif
Atsakyti
na o as paklausiusi bendradarbes,jau gal nuo rugsejo men naudoju mieles.aisku pradzioj visi nesvarumai kilo lauk,buvo nemazai spuogu, nes mieles valo oraganizma.bet taip lengvai nepasidaviau,na ir dabar pradeda matytis rezultatai.daug kas sako,kad mano oda pagrazejo,spuogu pamazejo,veidas sviesesnis,raudonumu nera. jei iskyla koks vienas kitas spuogas,tai jau ne beda,kai pries menesines paberia, tepu emulsija,ji nusausina spuogelius.jei oda toj vietoj pasauseja,tai padrekinu kremuku.mano oda misri,todel kartais tenka laviruoti. na bet as dziaugiuosi,kad viskas nenuejo per niek,jau po truputi matosi rezultatai 4u.gif
Atsakyti
kiekvienam organizmui savas receptas... rolleyes.gif
Atsakyti
Šiuo metu naudoju Clinique Anti Blemish solution 1-2-3 step priemones. Aišku kaina gera - 180lt už 3 buteliukus (nemaži šiaip). Bet pagaliau apgijau ir tie skaudantys gan greit išnyksta.
Atsakyti
Galite išbandyti "Cannaderm" natūralios kanapių kosmetikos priemones "Aknea" skirtas specialiai spuoguotai odai.
Atsakyti
na ka,as siandien po pirmo rugstinio valymo bigsmile.gif is pirmo karto manau atradau savo kosmetologe wub.gif nes tikrai labai patiko bendravimas,domejimasis oda,priemonemis kurias naudoju,zodziu visko isklausinejo,savo jokiu priemoniu negrudo schmoll.gif naudojo glikolio rugsti,pradejo nuo silpniausios siandien. ax.gif Sake viena kart det rugstis,sekanti darys dermabrazija ax.gif zodziu keis kas karta procedura ax.gif sake oda mano labai geros bukles,nors as jau jau galvojau kad visai nieko gero biggrin.gif net nespaude nieko ax.gif is esmes sake pas mane tik nelygumu like yra,spuogeliu galima skayt ne ir inkstiru labai nedaug,kuom labai dziaugiuosi ax.gif naudojo ODA priemones,po rugsties dejo seruma kazkoki ir kauke,po kurios veidas nebebuvo raudonas,po kaukes uzdejo kremuka raminanti kurio ir i namus dave ir dar uztepe ODA kremuko sus spalva,kuris man labai patiko thumbup.gif maskuoja neblogai ir visikai nesimato ant veido kad kas tepta ax.gif siaip veidas atrodo sakyciau labai gerai,galvojau busiu raudona ar pan,bet veidas vos paraudes ax.gif zodziu,ziuresim kaip bus toliau ,uz savaites darysiuos dar viena,tai ziuresim kaip ten bus,labai tikiuosi geru rezultatu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2011 01 18, 02:39)
sakyciau vieniem itakoja maistas, kitiem - kitos priezastys. Individualu.

QUOTE(cucciolo @ 2011 01 18, 18:17)
kiekvienam organizmui savas receptas...  rolleyes.gif

Vat vat,pritariu, nei rūkau,nei geriu, jokių pusfabrikačių,mėsainių,riebios mėsos,čiulpinukų,čipsų,gazuotų gėrimų ir pan. dalykų. geriu po 2litrus,jei ne daugiau vandens,sulčių,arbatos,daug vaisių,daržovių - o kaip vaikštau apsispuogavus,taip vaikštau... Ir prižiūriu belenkiek,deja... smile.gif
Tik šokolado neatsisakau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Happyendless: 19 sausio 2011 - 14:35
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 01 19, 16:04)
na ka,as siandien po pirmo rugstinio valymo bigsmile.gif  is pirmo karto manau atradau savo kosmetologe wub.gif nes tikrai labai patiko bendravimas,domejimasis oda,priemonemis kurias naudoju,zodziu visko isklausinejo,savo jokiu priemoniu negrudo schmoll.gif naudojo glikolio rugsti,pradejo nuo silpniausios siandien. ax.gif Sake viena kart det rugstis,sekanti darys dermabrazija ax.gif zodziu keis kas karta procedura ax.gif sake oda mano labai geros bukles,nors as jau jau galvojau kad visai nieko gero biggrin.gif net nespaude nieko ax.gif is esmes sake pas mane tik nelygumu like yra,spuogeliu galima skayt ne ir inkstiru labai nedaug,kuom labai dziaugiuosi ax.gif naudojo ODA priemones,po rugsties dejo seruma kazkoki ir kauke,po kurios veidas nebebuvo raudonas,po kaukes uzdejo kremuka raminanti  kurio ir i namus dave ir dar uztepe ODA kremuko sus spalva,kuris man labai patiko thumbup.gif maskuoja neblogai ir visikai nesimato ant veido kad kas tepta ax.gif siaip veidas atrodo sakyciau labai gerai,galvojau busiu raudona ar pan,bet veidas vos paraudes ax.gif zodziu,ziuresim kaip bus toliau ,uz savaites darysiuos dar viena,tai ziuresim kaip ten bus,labai tikiuosi geru rezultatu ax.gif

Gal gali paskayti pas ka dareisi ir kur?
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2011 01 19, 14:35)
Gal gali paskayti pas ka dareisi ir kur?

as ne vilniete,is nedidelio miestelio esu,tai manau jums nelabai padesiu nes dariausi vietiniam spa centre ax.gif
Atsakyti
My Webpage

gal kam įdomu, čia apie aknę g.gif
Atsakyti
QUOTE(cucciolo @ 2011 01 18, 18:17)
kiekvienam organizmui savas receptas...  rolleyes.gif

visiskai pritariu, kiekvienas organizmas savotiskas 4u.gif todel ir gydymas skirtingas, kas tinka vienai odai, tas netinka kitai...daug priemoniu isbandziau, bet dar vis paieskose esu, nors Afrikos muilas ir arbatmedzio aliejus labai man tinka ir patinka 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Danela @ 2010 12 28, 15:51)
Kai man isberia veiduka butinai kruopsciai kasdien prausiu, uzsidedu valanciu molio pagrindu kaukiu ir spuogelius dar patepu arbatmedzio aliejumi (pirkau VCUP pirmame aukste). 4u.gif  pastaraji karta berima suvaldziau per savaite, nes veidas buvo kazko sukvailiojes po atostogu, uzsiterses. Bet toks gydymas tikriausiai nepades stipriems berimams.

Labai nustebau, kad alieju tepat ant spuogu g.gif Juk aliejus yra riebus, o spuogus tai kaip tik dziovinti reiktu. Bet jeigu tik padeda, tai visi vaistai geri mirksiukas.gif

O as taip pat turejau ziaaaauriai problematiska oda ir kankinausi su spuogais daugiau kaip 10 metu unsure.gif Esu ishbandzius ir rugstinius, ir mechaninius valymus, bet kiek visokiu kosmetiku, Lietuvoj ir uzsieny ir visai niekas negelbejo. Man spuogai dazniausiai dygdavo ant smakro ir pazandziu, kas, kaip zinia, reiskia problemas su hormonu veikla. Nors kiek tyrimu besidariau, tiek niekas nieko man nenustate. Bet tik pagimdzius, veidas susitvarke. Taip kad vienas vaistas yra gimdyti biggrin.gif

O siaip visa laika kol kankinaus su ta ne kokia oda labai norejau, kad kas nors prieitu prie manes gatvej ir sakytu 'mergaite, galiu jums padeti, turiu tokia priemone, kuri apmazina ar ir visai ishgydo spuogus' . Bet deja taip niekas ir nepriejo. O as sau sakiau, kad jei tik ka rasiu, kas padeda, tikrai su visom pasidalinsiu. Ir prisikalbejau, nes radau ax.gif . Aptikau priemones, su kuriom jau padejau ne vienam susitvarkyt su spuogais ir visais po spuogu likusiais randeliais, dememis ir t.t.
Tad jei dar kas vis dar neatradot geru, jums tikrai padedanciu priemoniu, rasykit i AZ mirksiukas.gif .
Atsakyti