QUOTE(Danela @ 2010 12 28, 15:51)
Kai man isberia veiduka butinai kruopsciai kasdien prausiu, uzsidedu valanciu molio pagrindu kaukiu ir spuogelius dar patepu arbatmedzio aliejumi (pirkau VCUP pirmame aukste).
pastaraji karta berima suvaldziau per savaite, nes veidas buvo kazko sukvailiojes po atostogu, uzsiterses. Bet toks gydymas tikriausiai nepades stipriems berimams.
Labai nustebau, kad alieju tepat ant spuogu
Juk aliejus yra riebus, o spuogus tai kaip tik dziovinti reiktu. Bet jeigu tik padeda, tai visi vaistai geri
O as taip pat turejau ziaaaauriai problematiska oda ir kankinausi su spuogais daugiau kaip 10 metu
Esu ishbandzius ir rugstinius, ir mechaninius valymus, bet kiek visokiu kosmetiku, Lietuvoj ir uzsieny ir visai niekas negelbejo. Man spuogai dazniausiai dygdavo ant smakro ir pazandziu, kas, kaip zinia, reiskia problemas su hormonu veikla. Nors kiek tyrimu besidariau, tiek niekas nieko man nenustate. Bet tik pagimdzius, veidas susitvarke. Taip kad vienas vaistas yra gimdyti
O siaip visa laika kol kankinaus su ta ne kokia oda labai norejau, kad kas nors prieitu prie manes gatvej ir sakytu 'mergaite, galiu jums padeti, turiu tokia priemone, kuri apmazina ar ir visai ishgydo spuogus' . Bet deja taip niekas ir nepriejo. O as sau sakiau, kad jei tik ka rasiu, kas padeda, tikrai su visom pasidalinsiu. Ir prisikalbejau, nes radau
. Aptikau priemones, su kuriom jau padejau ne vienam susitvarkyt su spuogais ir visais po spuogu likusiais randeliais, dememis ir t.t.
Tad jei dar kas vis dar neatradot geru, jums tikrai padedanciu priemoniu, rasykit i AZ
.