Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Vitulka @ 2011 01 14, 21:13)
Alpha Hydrox Spot Light Targeted Skin Lightener:
user posted image

daugiau info čia

o kokia kaina ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2011 01 14, 22:47)
o kokia kaina ? g.gif

labai sudomino ir mane jis (pasiskaičiau labai daug internete gerų komentarų)
Tik įdomu, ar jo galima gauti LT, ar reikia siųstis?
Atsakyti
QUOTE(Žaliai lyja @ 2011 01 15, 00:07)
labai sudomino ir mane jis (pasiskaičiau labai daug internete gerų komentarų)
Tik įdomu, ar jo galima gauti LT, ar reikia siųstis?

Siųstis reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2011 01 15, 01:27)
Siųstis reikia smile.gif

Aišku, ačiū : 4u.gif
Reiks ryt paeiškot normaliai, nes kol kas tai tik iš JAV matau, kad siunčia, nenoriu tiek ilgai laukt biggrin.gif
Atsakyti
sveiki,
As nusipirkau pabandyti anna lotan mirtu kauke, siandien uzsidejau, tai oda wisai neblogai atrodo:)

Dar kaip ir kitos pastebejau, kad odai daug geriau, kai reciau ja prausiu wandeniu t.y. viena karta per diena.

Ir vis bandau sluostytis tik popieriniais ranksluosciais, bet nelabai pavyksta, uzsimirsta vis:)
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2011 01 14, 21:47)
o kokia kaina ? g.gif

aš su viskuom jau per tarpininkę mokėjau 32 lt smile.gif

QUOTE(Žaliai lyja @ 2011 01 15, 01:44)
Aišku, ačiū : 4u.gif
Reiks ryt paeiškot normaliai, nes kol kas tai tik iš JAV matau, kad siunčia, nenoriu tiek ilgai laukt biggrin.gif

turėsit laukt, nes kitur negausit smile.gif kiek esu tikrinus, net ebay nei kartą nesu pagavus, kol atsibodo "gaudyt" ir užsisakiau smile.gif
dabar jam nuolaida ax.gif
Atsakyti
Per kokia tarpininke siuntetes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2011 01 16, 11:42)
Per kokia tarpininke siuntetes? 4u.gif

aš per rudaplaukę, bet šiaip jos visos patikimos ax.gif
Atsakyti
Sveiki. Su spuogais kovoju jau seniai, visokie prausikliai, kaukės... kiek terliojaus ir nieko. Tada pabandžiau seną gerą ūkišką muilą (yra kiekvienoje parduotuvėje). Jis truputi džioviną odą, bet tik iš pradžių, vėliau oda priprato. Tiesa, kvapas tai nėra pats maloniausias. Bet va spuogų tai žymiai sumažėjo. smile.gif
Atsakyti
Man dar MEDIMIX muilas siek tiek padeda, bet po kiek laiko oda pripranta, tada reikia pertrauka daryt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(wasarele612 @ 2011 01 17, 12:44)
Man dar MEDIMIX muilas siek tiek padeda, bet po kiek laiko oda pripranta, tada reikia pertrauka daryt wink.gif

Man pirmą kartą naudojant jis patiko, o pabandžius vėl po kurio laiko, jautrino odą, teko nebenaudoti.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

aš irgi kovoju su spuogais...jau kokius aštuonis metus doh.gif visko bandžiau, daug čia aptartų priemonių, būdavo pagerėjimų ir pablogėjimų, jau susitaikiau su tuo, jog oda visuomet reikalaus ypatingos priežiūros...

dabar pradėjau kasdien gerti dilgėlių arbatą, nežinau, ar tikrai dėl to, bet oda gražesnė, spuogų kyla mažiau ( nes prieš tai buvo išmėtę tokiais giluminiais labai negražiais)

kažkada darydavausi ir gerdavau arbatą nuo spuogų iš visokių žolių ( neatsimenu dabar tikslios sudėties, jei kurią domins, galėsiu paieškoti), irgi patikdavo odai

o kaip jūs? ar geriat kokias nors arbatas ar ką nors panašaus "į vidų" naudojate?

p.s. kaip čia kažkurios jau rašė, taip pat pastebėjau, kad bendra odos būklė žymiai geresnė rečiau plaunant ją vandeniu
Atsakyti