Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Mano oda taip pat labai problemiška. o dar prieš mmm prikyla tokių didelių spuogų, tai atradau visai nebloga priemonę

user posted image

Čia ant pačių spuogų užtept reikia, ir bent man per pora dienų jie ušdžiūva. Tiesa sakant pirkau daug nesitikėdama, nes kainuoja nedaug (atrodo apie 7lt), bet kažkaip užkliuvo už akių, ir likau tikrai nustebinta. smile.gif

Atsakyti
Kai man isberia veiduka butinai kruopsciai kasdien prausiu, uzsidedu valanciu molio pagrindu kaukiu ir spuogelius dar patepu arbatmedzio aliejumi (pirkau VCUP pirmame aukste). 4u.gif pastaraji karta berima suvaldziau per savaite, nes veidas buvo kazko sukvailiojes po atostogu, uzsiterses. Bet toks gydymas tikriausiai nepades stipriems berimams.
Atsakyti
Dar galiu patarti is praktikos ir patirties - mieliu kauke thumbup.gif , mieliu buna bet kuriam prekybcentry, ketvirti pakelio su keliais lasais pieno uzsimaisyti ir tepti ant spuoguotu vietu, po 10-15 min ( kai uzdziusta ) nuplauti ir ne taip sausina kaip molis, nes paskui jau gaunasi vietos dehidratuotos, vietos - riebios spuoguotos doh.gif , svarbiausiai - nenaudoti nieko kas sudety turi alkoholio - oda prades serpetoti, vietom bus riebu, vietom pleiskanos byres doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle_p @ 2010 12 28, 17:56)
Gal galit patart kokia tokiu atveju kauke geriau naudoti? nulupama, ar gal kokia geriau valancia inkstirus?ka galetumet patarti?

o kokį kremą iš Actipur naudojat?
apskritai, kokia pas jus oda, jei maitinančius ir riebisu kremus naudojat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2010 12 28, 20:21)
Dar galiu patarti is praktikos ir patirties - mieliu kauke  thumbup.gif , mieliu buna bet kuriam prekybcentry, ketvirti pakelio su keliais lasais pieno uzsimaisyti ir tepti ant spuoguotu vietu, po 10-15 min ( kai uzdziusta ) nuplauti ir ne taip sausina kaip molis, nes paskui jau gaunasi vietos dehidratuotos, vietos - riebios spuoguotos  doh.gif , svarbiausiai - nenaudoti nieko kas sudety turi alkoholio - oda prades serpetoti, vietom bus riebu, vietom pleiskanos byres  doh.gif

esu bandžiusi mielių kaukes darytis. Na veido oda tikrai tapo skaistesnė, šviesesnė, bet nuo spuogų nepadėjo..
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2010 12 28, 19:21)
Dar galiu patarti is praktikos ir patirties - mieliu kauke  thumbup.gif , mieliu buna bet kuriam prekybcentry, ketvirti pakelio su keliais lasais pieno uzsimaisyti ir tepti ant spuoguotu vietu, po 10-15 min ( kai uzdziusta ) nuplauti ir ne taip sausina kaip molis, nes paskui jau gaunasi vietos dehidratuotos, vietos - riebios spuoguotos  doh.gif , svarbiausiai - nenaudoti nieko kas sudety turi alkoholio - oda prades serpetoti, vietom bus riebu, vietom pleiskanos byres  doh.gif

Kaip tik sedziu dabar su mieliu kauke thumbup.gif siaip patinka ji man , jau daug kartu dariau, bet tas kvapas... tragiskas... doh.gif
Atsakyti
Viktorija69, o ką gero pastebėjot besitepliodama su mielių kauke?
Aš dabar irgi kovoje su giluminiais spuogais. Nors pas mane yra tokių spuogų sezoniškumas netgi, nes kaip žiema , taip prasideda odos bėdos ir aš stoju į karą. Nuo vėjo ir šalčio odą alergizuoja, ji tiesiog dega, vietom išsausėja skruostai ir ten vienas po kito giluminiai spuogai. Po jų lieka baisios raudonos/violetinės dėmelės/randai. Žodžiu pasaka be galo, jau kokius 7 metus taip. Kaip žiema, taip bėda. Teplioju Rasos kremu geliu pačias "bombas", lyg ir padeda. Ir kariauju biggrin.gif Greičiau pavasaris.
Kaip sekasi kitoms? Beje, kokį molį naudojate, kokios kaukės veidui (valančios) labiausiai pasiteisino? smile.gif Domina ir drėkinančios, žinoma.
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 12 29, 14:05)
Viktorija69, o ką gero pastebėjot besitepliodama su mielių kauke?
Aš dabar irgi kovoje su giluminiais spuogais. Nors pas mane yra tokių spuogų sezoniškumas netgi, nes kaip žiema , taip prasideda odos bėdos ir aš stoju į karą. Nuo vėjo ir šalčio odą alergizuoja, ji tiesiog dega, vietom išsausėja skruostai ir ten vienas po kito giluminiai spuogai. Po jų lieka baisios raudonos/violetinės dėmelės/randai. Žodžiu pasaka be galo, jau kokius 7 metus taip. Kaip žiema, taip bėda. Teplioju Rasos kremu geliu pačias "bombas", lyg ir padeda. Ir kariauju biggrin.gif Greičiau pavasaris.
Kaip sekasi kitoms? Beje, kokį molį naudojate, kokios kaukės veidui (valančios) labiausiai pasiteisino? smile.gif Domina ir drėkinančios, žinoma.

Pas mane giluminiu spuogu kaip ir nera (tfu tfu tfu), bet vienintele ir didziausia problema man - as pati. Visada, kai prasideda sesija, as nusidraskau pati sau veida doh.gif Nervinuosi ir vietoj to, kad eiciau geriau mokytis, nuselinu prie veidrodzio ir pradedu pati ieskoti kokiu inkstiru, kad galeciau parakinet doh.gif ir prisidirbu, taip uzkreciu veiduka ir jau tenka gydytis.. tai zodziu mieliu kauke, man daug greiciau uzgydo visus sasiukus, veidas paskaisteja, ir svelnus labai tampa... o del valanciuju kaukiu, man geriausia moliai, esu bandziusi zalia, juoda, balta, raudona, ruda.. man visi vienodai geri, sumaisau su siltu vandeniu dar kartais citrinos sulciu ispaudziu ir liuks 4u.gif
Atsakyti
Oo. Šiandien ir išbandysiu tada mielių kaukę, paprašysiu, kad man nupirktų. Pati bijau eit į žmones, nesinori gąsdint, kaip raupsuota vaikštau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 12 29, 17:19)
Oo. Šiandien ir išbandysiu tada mielių kaukę, paprašysiu, kad man nupirktų. Pati bijau eit į žmones, nesinori gąsdint, kaip raupsuota vaikštau biggrin.gif

Parasykit atsiliepimus veliau, idomu ar tik man vienai ji taip smirda wacko.gif ir piena siek tiek pasildykit, nes bent jau man su saltu isvis jos nesusimaiso, gumulais ismeta ir viskas...
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2010 12 29, 16:57)
Parasykit atsiliepimus veliau, idomu ar tik man vienai ji taip smirda  wacko.gif ir piena siek tiek pasildykit, nes bent jau man su saltu isvis jos nesusimaiso, gumulais ismeta ir viskas...

Pieną pašildžiau, tai puikiai visai išsimaišė ta košė, užtepiau ir laikiau 15 minučių. Kvapas tai jau tikrai Dieve padėk rolleyes.gif Bent iškentėjau. Įdomus jausmas toks, kaip dilgčiojimas jautėsi, ar čia taip turi būti? Nuplovus toks įdomus jausmas, nemoku apibūdinti, bet patiko. Įspūdis geras. Nelabai dar kažką galiu pasakyti, nes oda sudirgusi, išmesta plėmais ir šerpetoja vietomis, tai pabandysiu panaudoti šitą kaukę kurį laiką ir stebėsiu, koks gi efektas bus. smile.gif Pasitepiau kremu iš Iwostin Purritin serijos (naktinis), yra arbatmedžio aliejaus, tai truputį deginti pradėjo, lyg graužti, nesupratau biggrin.gif bet dabar karštu veidu sėdžiu. Žodžiu stebėsiu, kaip sekasi draugaut. Beje, kas kiek laiko jūs tepliojat šitą kaukę?
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 12 29, 22:41)
Pieną pašildžiau, tai puikiai visai išsimaišė ta košė, užtepiau ir laikiau 15 minučių. Kvapas tai jau tikrai Dieve padėk rolleyes.gif Bent iškentėjau. Įdomus jausmas toks, kaip dilgčiojimas jautėsi, ar čia taip turi būti? Nuplovus toks įdomus jausmas, nemoku apibūdinti, bet patiko. Įspūdis geras. Nelabai dar kažką galiu pasakyti, nes oda sudirgusi, išmesta plėmais ir šerpetoja vietomis, tai pabandysiu panaudoti šitą kaukę kurį laiką ir stebėsiu, koks gi efektas bus. smile.gif Pasitepiau kremu iš Iwostin Purritin serijos (naktinis), yra arbatmedžio aliejaus, tai truputį deginti pradėjo, lyg graužti, nesupratau biggrin.gif bet dabar karštu veidu sėdžiu. Žodžiu stebėsiu, kaip sekasi draugaut. Beje, kas kiek laiko jūs tepliojat šitą kaukę?

As gal siulyciau netepti nieko, kur yra arbatmedzio aliejaus, jei odele sudirgusi, kad dar blogiau nebutu... ax.gif O kauke kai laikau man niekas nedilgcioja, tik ziauriai smirdi lotuliukas.gif Tepu kada tik netingiu, kartais 1 karta i savaite, kartais 2, kartais 3... mirksiukas.gif
Atsakyti