Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Eleina @ 2011 01 11, 08:57)
as girdejau atsiliepimu, kad pradejus daryt valymus (nesvarbu kokie jie bebutu), po to labai sunku istvert be ju. tai yra jei nustoji daryt juos, spuogai grizta dvigubai ir vel tenka daryt - tik veliau dazniau ir dazniau.. aisku, cia turbut velgi - individualiai, bet bijau tokio dalyko..  unsure.gif

Aš tai visiškai nebijau, manau, kad nieko čia baisaus ir net labai normalu kas kokį mėnesį nueiti ir pasidaryti valymą. Juo labiau, jei oda riebi, linkusios kimštis poros ir pan.
Bet kokiu atveju probleminė oda reikalauja savo priežiūros ir ja daugiau ar mažiau reikia rūpintis visą gyvenimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 11 sausio 2011 - 08:45
QUOTE(Eleina @ 2011 01 11, 07:57)
as girdejau atsiliepimu, kad pradejus daryt valymus (nesvarbu kokie jie bebutu), po to labai sunku istvert be ju. tai yra jei nustoji daryt juos, spuogai grizta dvigubai ir vel tenka daryt - tik veliau dazniau ir dazniau.. aisku, cia turbut velgi - individualiai, bet bijau tokio dalyko..  unsure.gif

Čia jau tai pasakos cool.gif Bent man dvigubai spuogų tikrai nepadaugėjo nutraukus valymus.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 01 11, 07:57)

nemanau,akd taip būna.. nors aišku visko pasitaiko.bet kaip ir minėjau,neišbandysit-nesužinosit.. Pati buvau ilgą laiką nusistačius prieš valymus.Džiaugiuos,akd visgi nuėjau ir pasidariau.DAr priklauso aišku pas ką papulsi.nereikėtų eit pas ką papuola, nes tadagali būt daugiau žalos nei naudos.

O jei ilgiau neisdarau valymų tai neprikyla man spuogų ,tik poros kemšasi kažkiek...aišku iškyla viena skitas spuogas,bet dažniausiai po didelių švenčių, ne skyla visos problemos iš vidaus.O prieš valymus amnau oda buvo užsiteršusi todėl labai daug atsirasdavo jų.
Pirma reiktų surast priežastis kylančių giluminių spuogų,nes manau laabai jau sunku rast kažką kas padėtų.

QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 11, 08:44)
Aš tai visiškai nebijau, manau, kad nieko čia baisaus ir net labai normalu kas kokį mėnesį nueiti ir pasidaryti valymą. Juo labiau, jei oda riebi, linkusios kimštis poros ir pan.
Bet kokiu atveju probleminė oda reikalauja savo priežiūros ir ja daugiau ar mažiau reikia rūpintis visą gyvenimą.

visiškai pritariu..probleminė oda niekada netaps tokia,kuriai reiktų neskirti dėmesio..

Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2011 01 11, 11:22)
visiškai pritariu..probleminė oda niekada netaps tokia,kuriai reiktų  neskirti dėmesio..

na kodel? as tai manau, jei mano oda visa gyvenima (30 m.) nebuvo problemine, o tokia tapo tik pastaruosius 2 metus, tai gal galiu tiketis, kad kada nors jinai vel taps ne problemine? g.gif ax.gif
o del valymu, aciu merginos uz patarimus 4u.gif gal kuri vilniete ir turi gera kosmetologe ar siaip patartu, kas daro gerai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 01 09, 21:27)
panasiai ir as atsiliepima parasyciau apie Tormentile. Tik gal isnaudojau daugiau - beveik visa. man situacija pradzioj labai pagerejo smile.gif beje, kvapas tikrai pakenciamas, gal nuo uosles priklauso biggrin.gif

Aš irgi spėjau išbandyt - po nakties jau geresnė situacija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 01 11, 12:00)
Aš irgi spėjau išbandyt - po nakties jau geresnė situacija ax.gif

geresnė kuom? g.gif

apie valymus ir aš galvojau, bet mechaninių nenoriu, tik rūgštinių. O rūgštinių pavasarį, vasarą nenoriu visai, nes be SPF neįmanoma, o aš nenoriu galvot prieš išeidama į lauką pasitepiau ar ne ir tepliotis, kas porą val. kremais. Gal bute gyvenant paprasčiau, o aš gyvenu ne visai bute, į lauką per dieną lakstau n kartų, nenoriu priklausomybės nuo apsauginių kremų. Taip pat žinau, kad reik naudot SPF, saugotis saulės, bet nenoriu vasarą nei slėptis nuo saulės, nei vaikščiot perbalus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 01 11, 12:38)
o del valymu, aciu merginos uz patarimus  4u.gif gal kuri vilniete ir turi gera kosmetologe ar siaip patartu, kas daro gerai?  rolleyes.gif

Aš pas forumietę Lahją darausi, nesiskundžiu.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 11, 14:07)
geresnė kuom?  g.gif

Ištraukė į paviršių giluminį įveikiamą spuogą, o kitą gerokai apmažino. Ir atrodo, kad dėmeles pašviesina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 11 sausio 2011 - 13:22
*neįveikiamą
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 11, 12:10)
Aš pas forumietę Lahją darausi, nesiskundžiu.

aciu, zinau ja smile.gif bandysiu susisiekt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 11, 12:07)

apie valymus ir aš galvojau, bet mechaninių nenoriu, tik rūgštinių.

Jokios naudos nebutu tokiu atveju. Rugstis iskelia visa bjaurasti, tai ka, dabar palikti ,kad pati oda nuo viso to iskelto brudo issivalytu? biggrin.gif Normalios kosmetologes nedrasko odos,o isvalo tai,kas atsiduria praktiskai odos pavirsiuje.
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 01 11, 18:00)
Jokios naudos nebutu tokiu atveju. Rugstis iskelia visa bjaurasti, tai ka,  dabar palikti ,kad pati oda nuo viso to iskelto brudo issivalytu? biggrin.gif Normalios kosmetologes nedrasko odos,o isvalo tai,kas atsiduria praktiskai odos pavirsiuje.

ta prasme nenorėčiau vien mechaninio, kad valant su rūgštim spaudo, tai jau žinau ax.gif
Atsakyti