QUOTE(Eleina @ 2011 01 11, 07:57)
as girdejau atsiliepimu, kad pradejus daryt valymus (nesvarbu kokie jie bebutu), po to labai sunku istvert be ju. tai yra jei nustoji daryt juos, spuogai grizta dvigubai ir vel tenka daryt - tik veliau dazniau ir dazniau.. aisku, cia turbut velgi - individualiai, bet bijau tokio dalyko..
nemanau,akd taip būna.. nors aišku visko pasitaiko.bet kaip ir minėjau,neišbandysit-nesužinosit.. Pati buvau ilgą laiką nusistačius prieš valymus.Džiaugiuos,akd visgi nuėjau ir pasidariau.DAr priklauso aišku pas ką papulsi.nereikėtų eit pas ką papuola, nes tadagali būt daugiau žalos nei naudos.
O jei ilgiau neisdarau valymų tai neprikyla man spuogų ,tik poros kemšasi kažkiek...aišku iškyla viena skitas spuogas,bet dažniausiai po didelių švenčių, ne skyla visos problemos iš vidaus.O prieš valymus amnau oda buvo užsiteršusi todėl labai daug atsirasdavo jų.
Pirma reiktų surast priežastis kylančių giluminių spuogų,nes manau laabai jau sunku rast kažką kas padėtų.
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 11, 08:44)
Aš tai visiškai nebijau, manau, kad nieko čia baisaus ir net labai normalu kas kokį mėnesį nueiti ir pasidaryti valymą. Juo labiau, jei oda riebi, linkusios kimštis poros ir pan.
Bet kokiu atveju probleminė oda reikalauja savo priežiūros ir ja daugiau ar mažiau reikia rūpintis visą gyvenimą.
visiškai pritariu..probleminė oda niekada netaps tokia,kuriai reiktų neskirti dėmesio..