Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(astuliux4 @ 2011 01 10, 20:00)
Patariu pati geriausia varianta: rusiškas BORO PLUS žalias thumbup.gif

riebus labai smile.gif

aš ant skruosto vieną šalią kito 4 spuogus užsiauginau, nedideli, bet jau vėl dėmės gun_bandana.gif
dar kad jos greičiau išnyktų, ne taip pykčiau ant spuogų
bet čia inkštirai, jaučiu. Nes spaudžiant lindo baltas, ilgas kaip siūlas doh.gif
Atsakyti
O kuo naikinat demesles po spuogu?Bet kad butu nelabai brangus,veiksmingas ir nereiketu is niekur siustis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 10, 20:03)
riebus labai smile.gif

aš ant skruosto vieną šalią kito 4 spuogus užsiauginau, nedideli, bet jau vėl dėmės gun_bandana.gif
dar kad jos greičiau išnyktų, ne taip pykčiau ant spuogų
bet čia inkštirai, jaučiu. Nes spaudžiant lindo baltas, ilgas kaip siūlas doh.gif

o pas mane ant abieju zandu po viena diiiiideli raudona gilumini verysad.gif slykstu iki negalejimo doh.gif ir taip visada, sitei praeis, garantuoju - nauji atsiras. nes jau pora metu visada nors po kelis yra.. jau apie demeles nekalbu..
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 01 10, 22:39)
o pas mane ant abieju zandu po viena diiiiideli raudona gilumini  verysad.gif slykstu iki negalejimo  doh.gif ir taip visada, sitei praeis, garantuoju - nauji atsiras. nes jau pora metu visada nors po kelis yra.. jau apie demeles nekalbu..

o jūs bandėt skaityt temas "Skausmingi giluminiai spuogai"? gal ten senos geros info rastumėt g.gif

aš prieš du mėn. turėjau porą giluminių, nusipirkau tepalą Ilon abszess salbes, bet nepasakyčiau, kad mane ta brudą į viršų ištrauktų. Dbr ne ant giluminio užtepus turiu, tikiuos, kad ištrauks į viršų visą briudą. Nes man spuogų džiovint nepatinka. Jokios naudos, nes lieka po oda gumbelis, kuris stovi stovi ir paskui vis tiek uždegimas prasideda.

ichtiolas turėtų padėt spuogą iškelt, radau savo seną postą temoj.

aš jau nebetikiu, kad yra priemonių nuo spuogų smile.gif
Atsakyti
Aš nugalabijau kelis spuogus tepdama Rasos kremą-gelį nuo spuogų, kurį naudot reikia tik ant pačio spuogo, jis su AHA ir BHA. Tai nudžiūvo ir nukrito šašiukas,o jo vietoje, raudona dėmė sad.gif eina pyp. Bent jau tiek, kad nubombinau. Dabar eisiu prie kitų, turiu keletą giluminių, skauda veidą net. Oda nerealiai sausa, nusipirkau Laveros drėkinamąjį kremuką, bandysiu drėkinti, stebėsiu, ar keičiasi odos būklė. Esu įsitikinus, kad tik nuo drėgmės trūkumo man kyla spuogai... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 01 10, 20:12)
ne, nebandziau  unsure.gif tiek visokiu negeru atsiliepimu prisiskaiciau ivairiose vietose, kad po to reiks kartot ir kartot, kad nepasiryztu vis. nors gal reiketu. o kur jus darot? kiek kainuoja jie panasiai? ir kaip daznai po to reikia kartot?

Kaip įsivaizduojat tą kartot ir kartot - jei kemšasi poros, matosi, kad reikia valymo, nemanau, kad didelė problema kas kokį mėn. vaikščiot. Svarbu rezultatas smile.gif
Atsakyti
ne, nebandziau tiek visokiu negeru atsiliepimu prisiskaiciau ivairiose vietose, kad po to reiks kartot ir kartot, kad nepasiryztu vis. nors gal reiketu. o kur jus darot? kiek kainuoja jie panasiai? ir kaip daznai po to reikia kartot?

Visada bus įvairiapusiškų atsiliepimų,kol pats neišbandysi nesužinosi tinka tau tai ar ne smile.gif
Aš Šiauliuose darausi,moku 70 lt
Pirmi 4 rodos ar 3 valymai buvo daryti aks savaitę,o po to lankausi prilauso nuo situacijos.. kaip aistuliaa ir minejo priklauso nuo to ar užsikimšę poros..Kartais ir po 3 savaičių nueinu,kartais ir po 6. Tačiau daaug mažiau išleidžiu pinigų bandydama įvairius kremus, nes oda mažiau reikalauja,be to aps kosmetologę pigiau nusiperku..Nežianu kaip kitom,bet man negaila pinigų išleistų,nes bent matosi rezultatas.O kiek kremų naudojau nepigių ,kurie nieko nepakeitė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 10, 22:59)
o jūs bandėt skaityt temas "Skausmingi giluminiai spuogai"? gal ten senos geros info rastumėt g.gif

aš prieš du mėn. turėjau porą giluminių, nusipirkau tepalą Ilon abszess salbes, bet nepasakyčiau, kad mane ta brudą į viršų ištrauktų. Dbr ne ant giluminio užtepus turiu, tikiuos, kad  ištrauks į viršų visą briudą. Nes man spuogų džiovint nepatinka. Jokios naudos, nes lieka po oda gumbelis, kuris stovi stovi ir paskui vis tiek uždegimas prasideda.

ichtiolas turėtų padėt spuogą iškelt, radau savo seną postą temoj.

aš jau nebetikiu, kad yra priemonių nuo spuogų  smile.gif

oi daug ivairiu temu skaiciau doh.gif ir ichtiola bandziau, ir dar begales priemoniu, pavargciau cia vardint.. visas temas seku, patarimu isklausau ir vykdau.. ir taip jau pora metu.. niekas man nepadeda, todel as irgi netikiu, kad yra priemoniu (veiksmingu priemoniu) nuo spuogu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2011 01 10, 21:42)
O kuo naikinat demesles po spuogu?Bet kad butu nelabai brangus,veiksmingas ir nereiketu is niekur siustis  biggrin.gif

Ir aš norėčiau rasti tokį stebuklą biggrin.gif
Atsakyti
tiesa, dar del giluminiu. jei jau jauciu, kad toks atsiradineja, tai zinau budu kaip ji iskelt ir padaryt kad greiciau praeitu.. ichtiolas tinka, tas pats tormentile tepalas kur irgi su ichtiolu.. bet va ka daryt, kad ju apskritai neatsirastu? doh.gif sito dar nesumasciau unsure.gif o jie kyla ir kyla sau.. vienas po kito praktiskai. idomu, nuo ju rugstinis valymas irgi padeda? ta prasme kaip prevencine priemone g.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2011 01 11, 00:45)
Nežianu kaip kitom,bet man negaila pinigų išleistų,nes bent matosi rezultatas.O kiek kremų naudojau nepigių ,kurie nieko nepakeitė ax.gif

Man taip pat, pagalvojus, aišku daug irgi reikėjo išleisti pinigėlių jau valymams ir priemonės, bet rezultatas viską atperka. Ne ką mažiau (o gal ir daugiau) išsileidžia bandant kremukus visokiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 11, 07:45)
Man taip pat, pagalvojus, aišku daug irgi reikėjo išleisti pinigėlių jau valymams ir priemonės, bet rezultatas viską atperka. Ne ką mažiau (o gal ir daugiau) išsileidžia bandant kremukus visokiu  rolleyes.gif

as girdejau atsiliepimu, kad pradejus daryt valymus (nesvarbu kokie jie bebutu), po to labai sunku istvert be ju. tai yra jei nustoji daryt juos, spuogai grizta dvigubai ir vel tenka daryt - tik veliau dazniau ir dazniau.. aisku, cia turbut velgi - individualiai, bet bijau tokio dalyko.. unsure.gif
Atsakyti