Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(himalaia @ 2011 01 08, 03:08)
Man kol kas rūgštis silpnas deda, tai oda beveik neparaudonuoja, vos vos tik. Labiau raudona būna tose vietose, kur išspaudžia kosmetologė visas bjaurastis.
stalazass, jei ieškosi kosmetologės, pasiteirauk, ar ji dirba su kojine rūgštim, balinančiais ekstraktais, kaip kad pvz. mėlynės (mėlynės turi arbutino, kuris panašus į hidrochinoną, tad efektyviai balina odą). Nežinau, ar Lietuvoje yra tokių kosmetologių, bet man kai deda rūgštines kaukes, miksą padaro. Pvz., praeitą sykį naudojo glikolį, kojinę, BHA su visokiais papildomais ekstraktais, daugiau visokių ten ingredientų buvo, nebepamenu jau.

o tu kokioj saly? as ieskau londone kosmetologes dirbancios su rugstim, gal kas turi ka patart? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2011 01 08, 14:17)
o tu kokioj saly? as ieskau londone kosmetologes dirbancios su rugstim, gal kas turi ka patart?  ax.gif

Aš JAV gyvenu, tai nieko negaliu patart.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 08, 15:17)
Ichtiolas yra antibiotikas, jo neparduos be recepto smile.gif
o kuri geresnė turbūt niekas neatsakys. Nors aš abi naudojus, bet didelio skirtumo nepastebėjau g.gif toj su ichtiolu nėra sieros, aktualu tiem, kuriem siera netinka, beria pvz.

Vaistinese pardavineja stai toki krema nuo spuogu butent su ichtiolu ir beje be jokio recepto.
Tormentile
user posted image
Tepalas unikalus savo sudėtimi. Miškinė sidabražolė pasižymi sutraukiančiomis, antimikrobinėmis savybėmis. Ichtiolas – palaiko epitelizaciją, džiovina, dezinfekuoja. Cinko oksidas skirtas natūraliai odos regeneracijai, apsaugai nuo kenksmingo aplinkos poveikio.
Tormentile skirtas:
• Probleminei odai prižiūrėti
• Labai spuoguotos odos priežiūrai

Gal kuri bandet?
Atsakyti
aš dėl ichtiolo priemonių nesiginčysiu parduoda be recepto ar ne. Bet kai aš norėjau nusipirkt, man nepardavė be recepto ne už ką. Gal priklauso nuo vaistininkės, gal nuo vaistinės, gal nuo jo kiekio priemonėje.Nežinau

dėl rankšluosčių. Man geriau popierinės. Kas dėl ekologijos, nebent paskui tuos rankšluosčius ekologiškais skalbikliais skalbiat. Ekologija ir mažiau vandens naudot. taip kad pasirinkimo laisvė.
Kūnui ir veidui rankšluosčiai vien dėl jų dydžių pas mus atskiri smile.gif
Atsakyti
O niekas nebandet faberlic rugstines serijos, kazin ka geriau bandyt rasa ar faberlic. Faberlc ner kaip sudeties suzinot ir kiek ten tu procentu rugsties, raso kad su salicilo rugstimi 4u.gif
Radau vieną "Cheminis odos sveitiklis su AHA ir BHA rugstimis" kaina 49,90 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astuliux4: 09 sausio 2011 - 09:48
QUOTE(astuliux4 @ 2011 01 09, 10:41)
O niekas nebandet faberlic rugstines serijos, kazin ka geriau bandyt rasa ar faberlic. Faberlc ner kaip sudeties suzinot ir kiek ten tu procentu rugsties, raso kad su salicilo rugstimi  4u.gif
Radau vieną "Cheminis odos sveitiklis su AHA ir BHA rugstimis" kaina 49,90  g.gif

Bandziau . Pirmasisi etapas fainas sveitikliukas ir tiek, treciasisi etapas tiesiog drekinantis kremukas,kuri dar dabar naudoju kai oda psauseja,o va antrasis etapas - su aha rugstim tai jausdavau, kad grauzia ir oda lyg skaistene po sito etapo budavo, bet zinoma ir visa rinkini reguliariai sunaudojus as poveikio kazkokio neatsimenu.
Aj ,buvo pradejus puliuoti nosies oda (ne spuogai bet baltos iskilios virsuneles,kurias spustelejus lengvai tryksta) tai gal taip valesi inkstyrai g.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 01 09, 11:56)
Bandziau . Pirmasisi etapas fainas sveitikliukas ir tiek, treciasisi etapas tiesiog drekinantis kremukas,kuri dar dabar naudoju kai oda psauseja,o  va antrasis etapas - su aha rugstim tai jausdavau, kad grauzia ir oda lyg skaistene po sito etapo budavo, bet zinoma ir visa rinkini reguliariai sunaudojus as  poveikio kazkokio neatsimenu.
Aj ,buvo pradejus puliuoti nosies oda (ne spuogai bet baltos iskilios virsuneles,kurias spustelejus lengvai tryksta) tai gal taip valesi inkstyrai  g.gif

O ar randus nepašviesino?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 01 08, 22:06)
Gal kuri bandet?

As turiu,kazkada pirkau,gal pries metus,tai dar dabar tebesimeto ta tubele praktiskai pilna. Siaip ji kai pirkau,tai su intensija naudoti ant giluminiu spuogu, esu naudojus kokius 3 kartus,tai berods palengvino situacija,jis iskelia spuoga kazkiek,o ne sumazina paraudima,panaikina spuoga ar pan. Pats tepalas toks riebus, smirdi.
Atsakyti
QUOTE(astuliux4 @ 2011 01 09, 13:21)
O ar randus nepašviesino?

Neatsimenu... matyt nelabai.

Maserati, aciu uz atsakyma, nebeplanuosiu pirkt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 09 sausio 2011 - 13:22
QUOTE(mocha @ 2011 01 08, 01:23)
Yra vaistinėse. Mano žiniomis viena iš jų NeoStrata, Rasos linijoj probleminei odai irgi kažko yra, tonike ar prausiklyje yra AHA bei BHA. Gal kas daugiau žino pavadinimų blush2.gif

Dar yra Exuviance su rugstim ir lietuviska profesionali kosmetikaO.D.A taip pat su rugstim. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 01 09, 12:58)
As turiu,kazkada pirkau,gal pries metus,tai dar dabar tebesimeto ta tubele praktiskai pilna. Siaip ji kai pirkau,tai su intensija naudoti ant giluminiu spuogu, esu naudojus kokius 3 kartus,tai berods palengvino situacija,jis iskelia spuoga kazkiek,o ne sumazina paraudima,panaikina spuoga ar pan. Pats tepalas toks riebus, smirdi.

panasiai ir as atsiliepima parasyciau apie Tormentile. Tik gal isnaudojau daugiau - beveik visa. man situacija pradzioj labai pagerejo smile.gif beje, kvapas tikrai pakenciamas, gal nuo uosles priklauso biggrin.gif

QUOTE(dilgelyt @ 2011 01 09, 13:21)
Neatsimenu... matyt nelabai.

Maserati, aciu uz atsakyma, nebeplanuosiu pirkt.

o kodel neplanuosit? as tai nusipirkciau jusu vietoj - o gal jums labiau tiks nei kitiems, juk cia labai individualu smile.gif ypac kai kainuoja iki 10 litu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(999999999 @ 2011 01 09, 19:22)
Dar yra Exuviance su rugstim ir lietuviska profesionali kosmetikaO.D.A taip pat su rugstim. smile.gif

Exuviance yra viena iš Neostratos linijų mirksiukas.gif Vat vaistinėse Exuviance, juolabiau O.D.A nemačiau (Neostrata yra, bent jau Eurovaistinėje).
Tačiau Exuviance galima rasti Sugihara grožio centruose.
Atsakyti