Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(astuliux4 @ 2011 01 06, 22:02)
Vat lygiai tokia pat mano oda!  drinks_cheers.gif

Kuri sukelia daug galvos skausmo 4u.gif
Aš pavydžiu savo bernui biggrin.gif jo oda ideali, porų nesimato, niekad neberia, tepa ką nori ant veido, nesudirgsta niekas, žodžiu normali oda - mano svajonių. Išvis, pasisekė tiems, kas tokių problemų neturi. Aš asmeniškai dar neišmokau suvaldyti savo bėdos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(astuliux4 @ 2011 01 06, 21:12)
Na aš kadangi naudoju tik dieninį drėkinamąjį kremą tai geriau nelašinsiu, o trauksis visi nuo manęs  biggrin.gif  O benzolio peroksida kur pirkai, kiek mokėjai?  4u.gif

pirkau uk, Boots vaistinej, 5£ kainuoja biggrin.gif
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 06, 22:04)
kucci, su SPF tik pudra.

norejau klausti kokia pudra,bet einu i tavo krepsa pasiziuresiu biggrin.gif
Atsakyti
Kaip manot, ar is cinko dregnose servetelese arba terminiame vandenyje yra kazkokios naudos? Ar oda ji pasisavina?
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2011 01 06, 18:56)
Ziurint kokio stiprumo rugstis des. Pradzioje deda mazesnes koncentracijos, tai oda atsigauna greiciau per kokias 2-3 dienas. Bet veliau didina, tai gali ir savaite oda atsistatinet. Bent jau man taip yra. Bet verta del rezultato pakentet  smile.gif

Nu oda lygi, ne duobeta ir labai svelni, bet negraziai atrodo raudonos demeles..nors jau ir taip esu nubalines. O priklauso koncentracijos nuo demeliu raudonumo ?

P.S. Vistiek, jei pakonsultavot, tai esat susidurus manyciau su valymais, galeciau imest nuotrauka "negrazesnio" zando, nes galvoju ar verta tai daryt, nes arteja tokia svente kaip simtadienis, o but labai "raudonam", zinot, nesinori smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stalazass: 07 sausio 2011 - 13:54
QUOTE(stalazass @ 2011 01 07, 15:48)
Nu oda lygi, ne duobeta ir labai svelni, bet negraziai atrodo raudonos demeles..nors jau ir taip esu nubalines. O priklauso koncentracijos nuo demeliu raudonumo ?

Manau, kad vistiek pradzioje detu silpnesne rugsti, veliau stipresne. Kad oda priprastu. Siaip nezinau del demeliu tiksliai, nes man daro konkreciai nuo spuogu.
Ir galvoju, kad verta kelias proceduras pasidaryt iki simtadienio, turetu sumazint ta raudonuma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgleG: 07 sausio 2011 - 13:57
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 01 06, 22:31)
pirkau uk, Boots vaistinej, 5£ kainuoja  biggrin.gif

norejau klausti kokia pudra,bet einu i tavo krepsa pasiziuresiu  biggrin.gif

O jis salina randus? g.gif Butu imanoma gal is universiteto vaistines gaut...
Atsakyti
O kur jūs perkat tas priemones su rūgštimis? Vaistinėse būna?
Atsakyti
QUOTE(Vasariss @ 2011 01 07, 22:53)
O kur jūs perkat tas priemones su rūgštimis? Vaistinėse būna?

Yra vaistinėse. Mano žiniomis viena iš jų NeoStrata, Rasos linijoj probleminei odai irgi kažko yra, tonike ar prausiklyje yra AHA bei BHA. Gal kas daugiau žino pavadinimų blush2.gif
Atsakyti
Sveikučiai visi 4u.gif Aš irgi turiu problemų su oda. Padėjo šiek tiek minėtasis "Duac" gelis, bet labiausiai tai giluminis cheminis odos valymas su rūgštim smile.gif Reiktų jau vėl keliauti, manau netrukus skambinsiu kosmetologei. Galiu pasakyti, kad bent kartą į mėnesį jį atliekant oda tikrai būna normalesnė, nes labai susitvarko odos riebalingumas, spuogų mažiau kyla ir dėmelės baltėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stalazass @ 2011 01 07, 14:48)
P.S. Vistiek, jei pakonsultavot, tai esat susidurus manyciau su valymais, galeciau imest nuotrauka "negrazesnio" zando, nes galvoju ar verta tai daryt, nes arteja tokia svente kaip simtadienis, o but labai "raudonam", zinot, nesinori  smile.gif

Pasirodyk.
---------------
Aš šiandien po valymo, ištempiau mėnesį po paskutinio, šiek tiek smakrą bėrė jau - silpnoji mano vieta. Pačiai situacija atrodė žymiai baisesnė, jau ir nosis negraži atrodė, ir bėrimai, bet kosmetologė nuramino, kad tikrai nieko baisaus. Matyt, prie gero greitai priprantama laugh.gif
-----------------
Iš rūgštinių Natinuel būna dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 08 sausio 2011 - 00:45
Man kol kas rūgštis silpnas deda, tai oda beveik neparaudonuoja, vos vos tik. Labiau raudona būna tose vietose, kur išspaudžia kosmetologė visas bjaurastis.
stalazass, jei ieškosi kosmetologės, pasiteirauk, ar ji dirba su kojine rūgštim, balinančiais ekstraktais, kaip kad pvz. mėlynės (mėlynės turi arbutino, kuris panašus į hidrochinoną, tad efektyviai balina odą). Nežinau, ar Lietuvoje yra tokių kosmetologių, bet man kai deda rūgštines kaukes, miksą padaro. Pvz., praeitą sykį naudojo glikolį, kojinę, BHA su visokiais papildomais ekstraktais, daugiau visokių ten ingredientų buvo, nebepamenu jau.
Atsakyti
Gal kas galit pasakyti kuri cinko suplaktinė geresnė: 4u.gif
Su ichtiolu, ar be ichtiolo?
Turiu jei ką sudėtis:
Suplaktinė su ichtiolu:
Ichtioli 1.5
Zinci oxydi
talci aa 20.0
ol. olivari ad 100.0

Suplaktinė be ichtiolo:
sulfur depur
streptocidi albi aa 4,0