QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 06, 12:36)
Kremą dienai man irgi siūlo drėkinantį, sakė nėra reikalo.
Bet aš nakčiai tepu serumą su rūgštimis, tu nieko panašaus nenaudoji?
nenaudoju, nes kosmetologė sake,kad man pilnai užtenka to kremo nors būtų įsomu sužinot kokį naudojipati,nes šiaip galvoju nakčiai kokį nusipirkt,nes tos dėmelės ir nelygumai man neduoda ramybės,nors puikiai suprantu,akd ne viską galima ir panaikint,bet visvien į naudą būtų.
naudojau šiaip benexere v12 su spf buvo jis o dabar vėl grįžau prie M-120 seborsysteme
QUOTE(Lu Lu @ 2011 01 06, 17:29)
Man taip pat kosmetologe rekomendavo veida valyt sarvetelem
ant ranksluoscio susikaupia bakterijos, kurios kiekviena karta pavalius veida atsiduria vel ant odos, o vienkartine sarvetele panaudojai ir ismetei , kartu su tom bakterijom
su sarvetele reikia veida valyt taip tapsnojant su sarvetele, svelniai, o ne trinti
man taip pat patarė,kad servetėlėm geriau valyt.Kažkaippripratau tai net nemalonu atrodo į rankšluostį valytis būtų. Kai pasibaigia servetėles kartais naudoju rankšluostįvisiškai švarų,bet irgi patapšnoju tap tik
QUOTE(stalazass @ 2011 01 06, 17:36)
Nieks neatsake, bet manau vistiek zinos atsakyma i mano klausima. Ar ilgai reikia atsigauti odai nuo raudonio(kaip jau minejo), po rugstiniu valymu ?
kaip ir minėjo priklauso nuo rūšties stiprumo.Greičiausiai tai mane sekančia dieną dar pakankino raudonis ir tiek,o kažkada apie 4dienas buvo oda paraudus,bet tose vietose,kur labiausiai problematiškos