Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Vitulka @ 2011 01 05, 22:59)

graziai ir efektyviai skamba tavoji rutina rolleyes.gif
o jokio spf nenaudoji??? jei naudoji, koki atsitaikei??

man po kokiu dvieju menesiu naudojimo rugstis -
PC 2%bha geli, neostrata aha (bet tik kartais), prausiklis PC, dar benzoilo peroksida kokius du-tris kartus i savaite naudoju, arbatmedzio eterini imaisau i krema, kita karta su kokoso aliejumi ji sumaisau ir ant veido nakciai dedu, jokio riebumo nepalieka, kaip kurie kremai, rytais Actipur tentee claire maskuojanciu kremu pasitepu,na tai matyt pagerejimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stalazass @ 2011 01 06, 19:36)
Nieks neatsake, bet manau vistiek zinos atsakyma i mano klausima. Ar ilgai reikia atsigauti odai nuo raudonio(kaip jau minejo), po rugstiniu valymu ?

Ziurint kokio stiprumo rugstis des. Pradzioje deda mazesnes koncentracijos, tai oda atsigauna greiciau per kokias 2-3 dienas. Bet veliau didina, tai gali ir savaite oda atsistatinet. Bent jau man taip yra. Bet verta del rezultato pakentet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 01 06, 13:51)
Skaičiau, kad Vitulka rytais neprausia veido, tai aš irgi žinokit prausiu tik vieną kartą per dieną. Man asmeniškai dermatologė griežtai sakė tik 1 kartą dienoje prausti veidą, kad nedirginčiau papildomai, nes man tai ne į gerą. smile.gif Pati pastebėjau, kad ryte kai nieko nedarau, arba tik pasitepu kokiu kremuku, žymiai geriau oda jaučiasi ir atrodo... wink.gif

o jum oda nesiriebaluoja? as is ryto visa taukuota atsikeliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 06, 12:36)
Kremą dienai man irgi siūlo drėkinantį, sakė nėra reikalo.
Bet aš nakčiai tepu serumą su rūgštimis, tu nieko panašaus nenaudoji?

nenaudoju, nes kosmetologė sake,kad man pilnai užtenka to kremo nors būtų įsomu sužinot kokį naudojipati,nes šiaip galvoju nakčiai kokį nusipirkt,nes tos dėmelės ir nelygumai man neduoda ramybės,nors puikiai suprantu,akd ne viską galima ir panaikint,bet visvien į naudą būtų. g.gif

naudojau šiaip benexere v12 su spf buvo jis o dabar vėl grįžau prie M-120 seborsysteme g.gif

QUOTE(Lu Lu @ 2011 01 06, 17:29)
Man taip pat kosmetologe rekomendavo veida valyt sarvetelem  ax.gif ant ranksluoscio susikaupia bakterijos, kurios kiekviena karta pavalius veida atsiduria vel ant odos, o vienkartine sarvetele panaudojai ir ismetei , kartu su tom bakterijom  biggrin.gif su sarvetele reikia veida valyt taip tapsnojant su sarvetele, svelniai,  o ne trinti  blush2.gif

man taip pat patarė,kad servetėlėm geriau valyt.Kažkaippripratau tai net nemalonu atrodo į rankšluostį valytis būtų. Kai pasibaigia servetėles kartais naudoju rankšluostįvisiškai švarų,bet irgi patapšnoju tap tik smile.gif

QUOTE(stalazass @ 2011 01 06, 17:36)
Nieks neatsake, bet manau vistiek zinos atsakyma i mano klausima. Ar ilgai reikia atsigauti odai nuo raudonio(kaip jau minejo), po rugstiniu valymu ?

kaip ir minėjo priklauso nuo rūšties stiprumo.Greičiausiai tai mane sekančia dieną dar pakankino raudonis ir tiek,o kažkada apie 4dienas buvo oda paraudus,bet tose vietose,kur labiausiai problematiškos
Atsakyti
Aš veidui nusausinti po prausimosi jau n metų naudoju popierinius rankšluosčius. Bet jei jie pakankamai minkšti, turbūt nėra skirtumo ar jais, ar servetėlėmis sausinti veidą?
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 01 06, 17:59)
graziai ir efektyviai skamba tavoji rutina  rolleyes.gif

man po kokiu dvieju menesiu naudojimo rugstis -
PC 2%bha geli, neostrata aha (bet tik kartais), prausiklis PC, dar benzoilo peroksida kokius du-tris kartus i savaite naudoju, arbatmedzio eterini imaisau i krema, kita karta su kokoso aliejumi ji sumaisau ir ant veido nakciai dedu, jokio riebumo nepalieka, kaip kurie kremai, rytais Actipur tentee claire maskuojanciu kremu pasitepu,na tai matyt pagerejimas  smile.gif

Va pažersiu dabar klausymų tau blush2.gif
PC 2%bha gelis, benzoilo peroksidas- kur pirkai, kiek mokėjai? ax.gif
O ta arbatmedžio eterinį aliejų tai taip įpili į kremą, sumaišai ir tiek, ar kaip? Turiu jį nusipirkusi, tai juo tik spuogelius tetepu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(chelsey @ 2011 01 06, 15:02)
Koki butent seruma naudoji?

Natinuel Seba Fluid 12 proc.
Atsakyti
QUOTE(astuliux4 @ 2011 01 06, 19:55)
Va pažersiu dabar klausymų tau  blush2.gif
PC 2%bha gelis, benzoilo peroksidas- kur pirkai, kiek mokėjai?  ax.gif
O ta arbatmedžio eterinį aliejų tai taip įpili į kremą, sumaišai ir tiek, ar kaip? Turiu jį nusipirkusi, tai juo tik spuogelius tetepu...  rolleyes.gif

PC geli pirkau Paulos uk puslapyje, kainavo apie 20£.
benzoilo peroksidas vadinasi oxy 10% stiprumo todel ir naudoju tik kokius 2-3kartus per savaite. tepu pagrinde ant probleminiu vietu, nors ju buvo daug, tai galima sakyti visa veida tenka kita karta tepti doh.gif rytais pasimato kur per daug patepu, nes lyg nudegus oda buna vietom, bet ne visa laika smile.gif
Arbatmedzio eterini maisau i kur tik noriu, nes jis visgi dezinfekuoja veida, biskeli pavesina, tik kad kvapas baisus, o pagrinde nakciai tepuosi ir pas mb i lova einu visa kvepianti biggrin.gif kai sumaisau su kokosu aliejumi, tada kazkiek neutralizuojasi tas kvapas. o ilasinu lasa ar du tuo metu kai tepuosi kremu mirksiukas.gif
sake dar arbatmedi gerai i sampuna ilasinti, tai pleiskanos dingsta.
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 01 06, 20:35)
PC geli pirkau Paulos uk puslapyje, kainavo apie 20£.
benzoilo peroksidas vadinasi oxy  10% stiprumo todel ir naudoju tik kokius 2-3kartus per savaite. tepu pagrinde ant probleminiu vietu, nors ju buvo daug, tai galima sakyti visa veida tenka kita karta tepti  doh.gif  rytais pasimato kur per daug patepu, nes lyg nudegus oda buna vietom, bet ne visa laika  smile.gif
Arbatmedzio eterini maisau i kur tik noriu, nes jis visgi dezinfekuoja veida, biskeli pavesina, tik kad kvapas baisus, o pagrinde nakciai tepuosi ir pas mb i lova einu visa kvepianti  biggrin.gif  kai sumaisau su kokosu aliejumi, tada kazkiek neutralizuojasi tas kvapas. o ilasinu lasa ar du tuo metu kai tepuosi kremu  mirksiukas.gif
sake dar arbatmedi gerai i sampuna ilasinti, tai pleiskanos dingsta.

Na aš kadangi naudoju tik dieninį drėkinamąjį kremą tai geriau nelašinsiu, o trauksis visi nuo manęs biggrin.gif O benzolio peroksida kur pirkai, kiek mokėjai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2011 01 06, 18:57)
o jum oda nesiriebaluoja? as is ryto visa taukuota atsikeliu  doh.gif

Žinokit ne, mano oda mišri, bet mano skruostai laabai sausi, dehidratuoti sakyčiau. Riebaluojasi tik T zona, bet ant kaktos neturiu nė vieno spuogo, ant nosies tik inkštirų juodų, ant smarkro tie poodiniai inkštirai (nežinau kaip juos nubombint doh.gif ), kartais iškyla spuogučiai. Tai atsikeliu ir oda matinė smile.gif dienos eigoje T zona pasiriebaluoja, bet veidas niekada neplaukia. O mano pagrindinė bėda ant skruostų, ten kyla giluminiai skaudūs. Turbūt dėl to, kad trūksta drėkinimo, bei nuo vėjo ir šalčio. Bet aš pastebėjau tik gerus dalykus neprausiant veido dažniau nei kartą per dieną. Vakare tik, nes per dieną nešvarumų, dulkių ir t.t. prisikaupia, nuvalau ir lafa bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 01 06, 21:42)
Žinokit ne, mano oda mišri, bet mano skruostai laabai sausi, dehidratuoti sakyčiau. Riebaluojasi tik T zona, bet ant kaktos neturiu nė vieno spuogo, ant nosies tik inkštirų juodų, ant smarkro tie poodiniai inkštirai (nežinau kaip juos nubombint doh.gif ), kartais iškyla spuogučiai. Tai atsikeliu ir oda matinė smile.gif dienos eigoje T zona pasiriebaluoja, bet veidas niekada neplaukia. O mano pagrindinė bėda ant skruostų, ten kyla giluminiai skaudūs. Turbūt dėl to, kad trūksta drėkinimo, bei nuo vėjo ir šalčio. Bet aš pastebėjau tik gerus dalykus neprausiant veido dažniau nei kartą per dieną. Vakare tik, nes per dieną nešvarumų, dulkių ir t.t. prisikaupia, nuvalau ir lafa bigsmile.gif

Vat lygiai tokia pat mano oda! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 01 06, 17:59)
graziai ir efektyviai skamba tavoji rutina  rolleyes.gif

kucci, su SPF tik pudra.
nuo rudens turbūt tik porą dienų buvo, kai saulė švietė, nors žinau, kad ir apsiniaukiusią dieną reik SPF. Bet aš visur dažniausiai su mašina, tai man užtenka pudros SPF. Šiaip nusipirkau Paulos Choice purškiklį Ultra-Light Weightless Finish SPF 30 Sunscreen Spray, bet dar nebandžiau. Čia himalaia parašė, kad jai nuo avobenzono giluminiai spuogai kyla, biški bijau ir bandyt, bet aš gal būsiu išimtis, nes rašė, kad ne visiem jis netinka.
o šiaip link vasaros mesiu rūgštis, nes noriu/mėgstu pasidegint, ir vasarą nenoriu vaikščiot perbalus schmoll.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 06, 19:43)
Aš veidui nusausinti po prausimosi jau n metų naudoju popierinius rankšluosčius. Bet jei jie pakankamai minkšti, turbūt nėra skirtumo ar jais, ar servetėlėmis sausinti veidą?

tai žinoma drinks_cheers.gif
Atsakyti