QUOTE(chelsey @ 2011 01 06, 00:12)
O kurias butent serveteles naudojat? ar realiai nera jokio skirtumo? bijau kad gali kas nuo serveteliu kimsti, jei imanoma taip is vis
is LRP naudoju Effaclar purifying foaming gel for oily sensitive skin. Labai patinka man jis, nors ir pries tai turetas Anna Lotan irgi labai patiko
O oda mano riebi, bet butent La roche-posay kremas ir prausiklis labiausiai padejo sureguliuot ta riebuma.
Va tas turbut ir skaudziausia, kad jau maniau jog issprendziau visas problemas, ir vel is naujo viskas...
Margarita
pas mus LT labai jų skurdus pasirinkimas, mačiau dar Olay, bet kaina 18 lt
ir reiktų pirma man sudėtį pasinagrinėt jų, bet neprisimenu pavandinimo
o parduotuvėj pamirštu pasitikslint. Man nekemša, o naudoju gal jau du mėnesius.
aš LRP Effaclar Purifying Foaming Gel turbūt du prausiklius suprausiau savo laiku
bet man labiau patinka LRP Physiological Cleansing Gel. Jis švelnesnis, mano sesuo riebiaodė juo irgi prausias, jai taip pat jis labiau patiko nei Effaclar.
o apie natūralias priemones aš turiu savo nuomonę. Jokių natūralių priemonių odai, kurios sudėtyje turi aliejų. Aš tik į molį kelis lašus lašindavau ir tai kimšdavo poras
mečiau bet kokius aliejus. Kūnui taip, veidui šimtą kartų ne
QUOTE(Thea! @ 2011 01 06, 00:44)
dar tokio yra pirkti? kur galima rasti?
gera mintis del prausikliu,pirma kad jis gal neturi dideles itakos,antra kad gal visai nereikia juo praustis
geriau jau uz tuos pinigelius kokia priemone butent spuogiams nusipirkti...galvoju gal ta sebamed geli? ji tiesiog reikia uztepti ant spuogo ir greit ji isdziovina?tik reik akciju vaistinej sulaukti
galvoju kokia cia priemone nusipirkti,kad bendrai kovotu su spuogais
o serveteles tai as naudoju vaikiskas
veidą valyt kažkuom reik, jei ne prausikliu praust, tai valyt pieneliu, tik po to pienelį reiktų toniku/terminiu vandeniu nuvalyt
o tas Sebamed gelis visam veidui
jis ne nuo spuogų, tai drėkinanti priemonė. Eurovaistinėj buvo nuolaida kažkada Sebamedui, nusipirkau už 23 lt atrodo
šiaip virš 30. Dbr Šeimos vaistinės 10 proc. nuolaida visai kosmetikai, tik nežinau, ar turi Sebamed.
jei pudros nenaudojat, tai ir vaikiškų turėtų užtekt
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 06, 10:19)
Kas nenorit/negalit prausti veido odos vandeniu, būna juk kokybiškų priemonių bevandeniui veido valymui. Man kosmetologė rekomendavo ( ir naudojau kurį laiką) Neostrata (o gal net ir Exuviance
, dabar jau gerai nepamenu) tokią priemonę.
reiks pažiūrėt Eurovaistinėj
nors ten labai mažytis asortimentas
QUOTE(mocha @ 2011 01 06, 12:51)
Pati pastebėjau, kad ryte kai nieko nedarau, arba tik pasitepu kokiu kremuku, žymiai geriau oda jaučiasi ir atrodo...
aš todėl ir nustojau veidą praust rytais, ar valyt kuom nors. Kol jo netepi niekuom, oda atrodo daug gražiau
tas sudirginimas tikrai grožio neprideda
dar man kosmetologė draudė valyt veidą rankšluosčiu, todėl jau n metų perku servetėlės: