Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(kamius @ 2011 01 05, 13:17)
Man rodos vien prausiklio neužtenka tam..pati naudoju rūgštinį prausiklį,daraus veido valymus su rūgštim pastoviai,bet neatsikratau tų dėmelių po spuogų.Kokį kremą gal reiktų  naudot su rūgštim,bet kosmetologė vis rekomenduoja drėkinantį kremą,kuriame rūgščių nerasta  g.gif

Kremą dienai man irgi siūlo drėkinantį, sakė nėra reikalo.
Bet aš nakčiai tepu serumą su rūgštimis, tu nieko panašaus nenaudoji?
Atsakyti
Skaičiau, kad Vitulka rytais neprausia veido, tai aš irgi žinokit prausiu tik vieną kartą per dieną. Man asmeniškai dermatologė griežtai sakė tik 1 kartą dienoje prausti veidą, kad nedirginčiau papildomai, nes man tai ne į gerą. smile.gif Pati pastebėjau, kad ryte kai nieko nedarau, arba tik pasitepu kokiu kremuku, žymiai geriau oda jaučiasi ir atrodo... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 06, 13:36)
Kremą dienai man irgi siūlo drėkinantį, sakė nėra reikalo.
Bet aš nakčiai tepu serumą su rūgštimis, tu nieko panašaus nenaudoji?

Koki butent seruma naudoji?
Atsakyti
QUOTE(chelsey @ 2011 01 06, 00:12)
O kurias butent serveteles naudojat? ar realiai nera jokio skirtumo? bijau kad gali kas nuo serveteliu kimsti, jei imanoma taip is vis  blush2.gif
is LRP naudoju Effaclar purifying foaming gel for oily sensitive skin. Labai patinka man jis, nors ir pries tai turetas Anna Lotan irgi labai patiko  bigsmile.gif O oda mano riebi, bet butent La roche-posay kremas ir prausiklis labiausiai padejo sureguliuot ta riebuma.
Va tas turbut ir skaudziausia, kad jau maniau jog issprendziau visas problemas, ir vel is naujo viskas...

Margarita
user posted image

pas mus LT labai jų skurdus pasirinkimas, mačiau dar Olay, bet kaina 18 lt doh.gif ir reiktų pirma man sudėtį pasinagrinėt jų, bet neprisimenu pavandinimo doh.gif o parduotuvėj pamirštu pasitikslint. Man nekemša, o naudoju gal jau du mėnesius.
aš LRP Effaclar Purifying Foaming Gel turbūt du prausiklius suprausiau savo laiku drinks_cheers.gif
bet man labiau patinka LRP Physiological Cleansing Gel. Jis švelnesnis, mano sesuo riebiaodė juo irgi prausias, jai taip pat jis labiau patiko nei Effaclar.
user posted image

o apie natūralias priemones aš turiu savo nuomonę. Jokių natūralių priemonių odai, kurios sudėtyje turi aliejų. Aš tik į molį kelis lašus lašindavau ir tai kimšdavo poras doh.gif mečiau bet kokius aliejus. Kūnui taip, veidui šimtą kartų ne smile.gif
QUOTE(Thea! @ 2011 01 06, 00:44)
dar tokio yra pirkti? kur galima rasti? g.gif
gera mintis del prausikliu,pirma kad jis gal neturi dideles itakos,antra kad gal visai nereikia juo praustis g.gif geriau jau uz tuos pinigelius kokia priemone butent spuogiams nusipirkti...galvoju gal ta sebamed geli?  ji tiesiog reikia uztepti ant spuogo ir greit ji isdziovina?tik reik akciju vaistinej sulaukti blush2.gif   galvoju kokia cia priemone nusipirkti,kad bendrai kovotu su spuogais

o serveteles tai as naudoju vaikiskas

veidą valyt kažkuom reik, jei ne prausikliu praust, tai valyt pieneliu, tik po to pienelį reiktų toniku/terminiu vandeniu nuvalyt smile.gif
o tas Sebamed gelis visam veidui smile.gif jis ne nuo spuogų, tai drėkinanti priemonė. Eurovaistinėj buvo nuolaida kažkada Sebamedui, nusipirkau už 23 lt atrodo g.gif šiaip virš 30. Dbr Šeimos vaistinės 10 proc. nuolaida visai kosmetikai, tik nežinau, ar turi Sebamed.
jei pudros nenaudojat, tai ir vaikiškų turėtų užtekt drinks_cheers.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 06, 10:19)
Kas nenorit/negalit prausti veido odos vandeniu, būna juk  kokybiškų priemonių bevandeniui veido valymui. Man kosmetologė rekomendavo ( ir naudojau kurį laiką) Neostrata (o gal net ir Exuviance g.gif , dabar jau gerai nepamenu) tokią priemonę.

reiks pažiūrėt Eurovaistinėj g.gif nors ten labai mažytis asortimentas

QUOTE(mocha @ 2011 01 06, 12:51)
Pati pastebėjau, kad ryte kai nieko nedarau, arba tik pasitepu kokiu kremuku, žymiai geriau oda jaučiasi ir atrodo... wink.gif

aš todėl ir nustojau veidą praust rytais, ar valyt kuom nors. Kol jo netepi niekuom, oda atrodo daug gražiau drinks_cheers.gif tas sudirginimas tikrai grožio neprideda

dar man kosmetologė draudė valyt veidą rankšluosčiu, todėl jau n metų perku servetėlės:
user posted image
Atsakyti
Draugė sakė išsigydė greitai spuogus su kosmetiniu spiritu. Nusipirkau uz 2,70lt. Ir dabar žiūriu 60proc. alcohol denat nekas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 06, 14:17)
dar man kosmetologė draudė valyt veidą rankšluosčiu, todėl jau n metų perku servetėlės:

Aš irgi tą patį girdėjau, pažįstama visada naudoja vienkartinius popierinius rankšluosčius, nes atseit per rankšluosčius įprastinius persineša bakterijos ir gaminasi spuogai. Bet aš pamirštu nusipirkti, o reiktųųųų blush2.gif reikės šiandien padaryt tą, gerai, kad užsiminėt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 01 06, 15:37)
Aš irgi tą patį girdėjau, pažįstama visada naudoja vienkartinius popierinius rankšluosčius, nes atseit per rankšluosčius įprastinius persineša bakterijos ir gaminasi spuogai. Bet aš pamirštu nusipirkti, o reiktųųųų blush2.gif reikės šiandien padaryt tą, gerai, kad užsiminėt thumbup.gif

Pirksiu ir aš jau tuos vienkartinius rankšluosčius ir dar rytais veido nebeprausiu ax.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(astuliux4 @ 2011 01 06, 15:32)
Draugė sakė išsigydė greitai spuogus su kosmetiniu spiritu. Nusipirkau uz 2,70lt. Ir dabar žiūriu 60proc. alcohol denat nekas?  g.gif

nekas schmoll.gif
gali dirgint, sausint odą, bandykit nebent tik ant spuogų tept smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 06, 15:47)
nekas schmoll.gif
gali dirgint, sausint odą, bandykit nebent tik ant spuogų tept  smile.gif

Ačiū, taip ir darysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 06, 14:17)
user posted image

blink.gif Geras, negirdejau apie tai. O gal zinai kodel taip geriau nei su ranksluosiu? kuo naudingiau? Kaip tik turiu namie visa paka tokiu gal ir man sakau pabandyt... g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man taip pat kosmetologe rekomendavo veida valyt sarvetelem ax.gif ant ranksluoscio susikaupia bakterijos, kurios kiekviena karta pavalius veida atsiduria vel ant odos, o vienkartine sarvetele panaudojai ir ismetei , kartu su tom bakterijom biggrin.gif su sarvetele reikia veida valyt taip tapsnojant su sarvetele, svelniai, o ne trinti blush2.gif
Atsakyti
Nieks neatsake, bet manau vistiek zinos atsakyma i mano klausima. Ar ilgai reikia atsigauti odai nuo raudonio(kaip jau minejo), po rugstiniu valymu ?
Atsakyti