QUOTE (Li ute @ 2004 06 04, 14:06) | ||
Jei gu sako, kad myli, tai myli |
labas liute Kokio amziaus tavo dukryte???
Tikriausiai, Stebukliuk, del streso. Tu zinai, moters nestumo metu kai kurie vyrai taip pat 'laukiasi' . Cia as be bajerio, taip nuskaiciau kazkokiam zurnale. Tipo jie gali jausti panasius simptomus kaip ir mes, sustoreti, atsiranda nuotaiku kaita . O be to daugumai pradzioje iskyla klausimas, o kas as su tuo rekianciu darysiu.. Bet jei raso, kad myli, tai vadinasi labai
QUOTE (Li ute @ 2004 06 04, 14:12) |
Labas, Stebukliuke Mano jau didele - septyni metai. Bet labai noriu dar maziuku lialiuku, daug daug |
As irgi noriu... Maziausiai triju, bet atskirai, o ne visu kartu
QUOTE (Andrea @ 2004 06 04, 14:15) |
Tikriausiai, Stebukliuk, del streso. Tu zinai, moters nestumo metu kai kurie vyrai taip pat 'laukiasi' . Cia as be bajerio, taip nuskaiciau kazkokiam zurnale. Tipo jie gali jausti panasius simptomus kaip ir mes, sustoreti, atsiranda nuotaiku kaita . O be to daugumai pradzioje iskyla klausimas, o kas as su tuo rekianciu darysiu.. Bet jei raso, kad myli, tai vadinasi labai |
Nusiraminau... As irgi apie tokias nuotiku kaitas skaiciau...
Beje, koks busimo vaikelio vardas??? Na, jei mums gims mergyte, vadinsim Austeja (Austyte), o je berniukas bus kaip tevelis - Marius. jaunesniuoju vadinsim Grazus vardas, kai pasiuliau, mano katinelis net pasimete, po to tyliai pasake, kad tai labai didele garbe butu, bet jis noretu.
vardai. O mes dar negalvojom. Pirmos dukrytes vardas Jasmin (na ji pusiau lietuve, pusiau vokiete , gyvenam Hamburge), o antram noreciau tokio kuris tiktu ir Lietuvoje, ir Vokietijoje. Sunku buvo isrinkti varda, neapsisprendem iki pat gimdymo. Gal si karta bus greiciau. Man grazus Gabija (bet mano pusesere Gabija '), ai, zodziu nezinau.
QUOTE (Andrea @ 2004 06 04, 14:24) |
vardai. O mes dar negalvojom. Pirmos dukrytes vardas Jasmin (na ji pusiau lietuve, pusiau vokiete , gyvenam Hamburge), o antram noreciau tokio kuris tiktu ir Lietuvoje, ir Vokietijoje. Sunku buvo isrinkti varda, neapsisprendem iki pat gimdymo. Gal si karta bus greiciau. Man grazus Gabija (bet mano pusesere Gabija '), ai, zodziu nezinau. |
grazus vardas Jazmin...
Aciu, Stebukliuke. Ciuoziu as is forumo i virtuve, a tai seimyna liks be pietu . Juk kaip Vokietijoje sakoma: moters vieta virtuveje, sode ir baznycioje
Iki rytojaus!
Iki rytojaus!
Įsitikinau, kad esu nėščia, kai atostogavau kaime, viena, o būsimasis tėvelis dirbo Vilniuje ir žadėjo aplankyti savaitgalį. Laukiau spirgėdama savaitės pabaigos, nes nenorėjau tokią žinią pranešt mobiliu Bet pasirodo ne aš viena spirgėjau ir laukiau susitikimo, jau trečiadienį jis atidūmė šiaip, manęs pasiilgęs. Atvežė šašlykų ir pora butelių alaus. Galvoju - atkreips dėmesį ar ne, ko aš alaus negeriu? Bet jis kažkaip neužfiksavo to...
Aš sakau - "imk irklus, einam pasiirstyt po ežerą valtimi" - OK, taip ir padarėm. Nusiyrėm iki vidurio ežero ir aš tai pasakiau atidžiai stebėjau jo veidą ir pamačiau šypseną Pasikalbėjom apie permainas ir grįžom į krantą.
Labiausiai iš visos tos istorijos man įstrigo jo frazė, kai išlipom ant kranto, Jis pasakė: "Na va, išplaukėm dviese, o grįžtam jau tryse"
Aš sakau - "imk irklus, einam pasiirstyt po ežerą valtimi" - OK, taip ir padarėm. Nusiyrėm iki vidurio ežero ir aš tai pasakiau atidžiai stebėjau jo veidą ir pamačiau šypseną Pasikalbėjom apie permainas ir grįžom į krantą.
Labiausiai iš visos tos istorijos man įstrigo jo frazė, kai išlipom ant kranto, Jis pasakė: "Na va, išplaukėm dviese, o grįžtam jau tryse"
QUOTE (aureja @ 2004 06 04, 14:31) |
Jis pasakė: "Na va, išplaukėm dviese, o grįžtam jau trise" |
Labai grazu mano vyras irgi visa laika akcentuoja, kad as esu ne viena. pavyzdziui, klausia, ar jus abu valgyti nenorit?
QUOTE (Andrea @ 2004 06 04, 14:31) |
Aciu, Stebukliuke. Ciuoziu as is forumo i virtuve, a tai seimyna liks be pietu . Juk kaip Vokietijoje sakoma: moters vieta virtuveje, sode ir baznycioje Iki rytojaus! |
IKI, sekmes ir skaniu pietu
O mes apsisprendem turet maziuka, dienos neatejo, o trys testai vienas po kito vis neigiamus atsakymus rode. Poliklinikoj "atrado" karoliukus - tipo policistoze. Man asaros upeliais sruvo, o vyras tik ramino ir sake - nesamone, netikek tu tais gydytojais, viskas bus gerai. Ir isties - nuejom pas jo gera pazistama, jis padare ultragarsa ir sako - nu tai viskas gerai, kad temperatura 37,5 laikosi, nugi va - lialius auga ir jokiu karoliuku as niekur nematau. Vyras savaite visas svytejo ir niekam pylos nedave (nes siaip yra gan reiklus, bet teisingas). Ir mums visa nestumo laika is komandiruociu zinutes daugiskaitoj siuntinejo - kaip laikotes? buckis tau ir jam i bambute; ir pan.