Kai suzinojau, kad laukiuosi pirmos mergytes, tai vyras buvo isvaziaves dirbti i uzsieni. Parasiau zinute visa drebedama ir isjungiau telefona. Tai vargsas tiek prisinervavo, kai negalejo susisiekti. Drauge mane paprotino, liepe ijungti atgal, tai kai jau buvau pasiekiama, tai vyras prisipazino, kad vienu kartu visa pakeli cigareciu suruke - ir is nuostabos ir is rupescio ir is dziaugsmo.
Kai suzinojau, kad laukiames antrosios - buvo netiketa abiem. Ejau pas gine tikrintis ar viskas gerai po gimdymo sugije, o ji rado net triju menesiu nestuma - ot buvo siurprizas. Tai vyrui grizusi po echo is pat ryto pasakiau, kad vel laukiuosi, tai vargsas per miegus nesuprato, o pati uzsidariau i vonia paverkti. Tai atejo pas mane i vonia apsikabino ir nuramino, kad uzauginsim ir ta antra. Uzauginom.
Trecio vaikelio testukas parode II kai atostogavom kaime. Kaip tik ta diena plaukem baidarem. Grazus oras, puiki gamta. As sedejau priekyje baidares, o jis gale. Pasakiau, kad pavyko mums leliuka uzmegzti - nes planavome. Tai nemaciau jo reakcijos, bet salto vandens pliupsnio irgi negavau. Zodziu viskas tvarkoj.