Na va, beveik metus skaičiau šią temą ir visoms pavydėjau
, o dabar ir aš galiu papasakoti, kaip maniškis sureagavo
Na, aš jokių pirmųjų ankstyvų nėštumo požymių nejaučiau, išskyrus tai, kad nebuvo PMS, o man jis pasireikšdavo dideliu krūtinės jautrumu. Taigi, vis žiūrėdavau į kalendorių ir mąstydavau, nejaugi ir šis ciklas bus koks trenktas (40 ar 50 dienų)?
Bet širdyje kažkas nedavė ramybės ir todėl nusprendžiau nusipirkti testą (net du, vyrui nieko nesakiau). Kadangi esu baisiai nekantri, tai vos nusipirkusi testą, nubėgau į Akropolio WC
ten kaip kokia vištelė bandžiau po tomis mėlynomis šviesomis įžiūrėti tas stebuklingas II juosteles. Lyg kažką ir mačiau, tačiau nebuvau tikra. Tuo metu vyras su draugais žaidė boulingą
. Po visų linksmybių mes dar turėjome nuvažiuoti aplankyti jo tėvų, o tašėje gulėjo dar vienas testas, todėl užsisakiau dyyyydžiausią kokteilį
Pas vyro tėvus testui nebuvau pasiruošusi, neturėjau indelio, teko auksiniu vandenėliu pašventinti jų kriauklę
. Per 3 min. niekas neišryškėjo, susinervinau, mečiau testą į tašių ir nusprendžiau - nesąmonė
.
Aišku, kai grįžau namo, išsitraukiau abu testus ir aiškiai mačiau ant kiekvieno iš jų II. Aišku, pati negaliu patikėti. Naktį vos miegu... Kitą dieną vėl varau pirkti du testus. Dabar tikrai matau II
, bet vis tiek netikiu...
Trečią dieną pakartoju procedūrą, vėl II
.
Na ką, vis gi reikia informuoti ir vyrą. Ateinu pas jį ir ant stalo padedu visus testus
, o jis
"kas čia???" Sakau: "atsimeni, tą vakarą, kai aš buvau pantera... tai atrodo, medžioklė buvo sėkminga"
. Jis - be žado, aiškiai matau, kad jam ta pati būsena kaip ir man po Akropolio WC - ja ličiu v splašnom tūmane
Kai praėjo šiek tiek laiko, jis vyriškai susimąstęs tarė "taigi mūsų namas dabar bus per mažas! kur gyvens auklė?"
Į vakarą jau pradėjome rinkti vardus
Žodžiu, tai ne visisškai būsimo tėvelio, bet ir būsimos mamytės reakcija