lengvas sokas , nes vaikutis buvo neplanuotas Buvo laimingas , dabar nesioja ant ranku ir lepina
maniskis tai buvo salia kai NT dariausi..mazius planuotas buvo..rodau jam NT su II.o jis ziuri didelem akim ir klausia, o ka cia reiskia? aiskuas pati is to netiketumo pamirsau ar cia teigiamas ar neigiamas tada ilgai stovejom ir ziurejom i NT..
Man tai vaidenasi,kad laukiuosi, rytoj turėtų pasirodyt MM, kitą savaitę MB gimtadienis,manau jam būtų nereali dovana jeigu padovanočiau teigiamą neštumo testą Oi, kad tai būtų teisybė
linkiu kad pavyktu dovanele vyrui gimtadienio proga
As irgi per kelis vyro gimtadienius vis norejau tokia dovanele padaryti, bet kad nepavykdavo. Siais metais pavelavau visu menesiu, bet svarbiausia kad galu gale pavyko ir vyras pasake, jog tai geriausia dovana, nors ir be progos......
As irgi per kelis vyro gimtadienius vis norejau tokia dovanele padaryti, bet kad nepavykdavo. Siais metais pavelavau visu menesiu, bet svarbiausia kad galu gale pavyko ir vyras pasake, jog tai geriausia dovana, nors ir be progos......
maniskis tai is pradziu sake valyma daryti bet kategoriskai atsisakiau, nes man net mintis tokia kvaila nebuvo kilusi dabar apsiprato, ir nuotraukytes parodziau ir taip ir anaip pratinu prie to kad bus tevelis, tai pastebejau, kad paskutiniu metu labai daznai pilvuka vis buciuoja reiskia, kad viskas ok
Maniskis visdar netyki . Kai parodziau testa, tai tik nusisipsojo. Net apsiverkiau, toks jausmas kad nesidziaugia. Bet matau, kad svelnesnis pasidare, daugiau sipsotis pradejo.
Maniskis tai labai dziugiai prieme sia zinia
Jau nuo pirmuju dienu iesko progos paglostyti pilveli ir labai laukia kada pagaliau uzaugsim dideli ir nebereikes gyventi mamos jaukiam "namelyje"
Testą įdėjau jam tarp darbinių dokumentų prieš pat išeinant iš namų... Man tą dieną buvo išeiginė, tai sėdėjau namie ir laukiau... Po valandos su trupučiu nuo išėjimo iš namų įgriūva į vidų - su baltu darbiniu chalatu, be portfelio, kvadratinėm akim spoksojo į mane su savo "Ar tikrai???" "Tikrai tikrai". Apsisuko ir išėjo... Grįžo po penkiolikos minučių - rankoj diiiidelė puokštė rožių, o pats spindi labiau už tas gėles... Taip ir nežinau, kuris buvo laimingesnis
Po kokios valandos susiruošė atgal į darbą, sutvarkyt, kad pakeistų kas nors. Grįžo po kelių minučių ir sako: "žinai, nuvežk mane į darbą..." Aš: "ką, toks laimingas, kad vairuot nesugebėsi?" Jis: "Laimingas tai laimingas, bet teises tai darbe palikau..."
Kur tu, Meile mano?..
Papildyta:
O neslepi?
Po kokios valandos susiruošė atgal į darbą, sutvarkyt, kad pakeistų kas nors. Grįžo po kelių minučių ir sako: "žinai, nuvežk mane į darbą..." Aš: "ką, toks laimingas, kad vairuot nesugebėsi?" Jis: "Laimingas tai laimingas, bet teises tai darbe palikau..."
Kur tu, Meile mano?..
Papildyta:
QUOTE(Akutore @ 2008 07 17, 14:31)
Jau keturis kartus reagavo Rodos vis neįpranta Nors ir labai rūpinasi planavimu, pastarosiomis dienomis vis klausinėja, ar neslepiu ko?
O neslepi?
QUOTE(consvela @ 2008 08 07, 21:54)
Testą įdėjau jam tarp darbinių dokumentų prieš pat išeinant iš namų... Man tą dieną buvo išeiginė, tai sėdėjau namie ir laukiau... Po valandos su trupučiu nuo išėjimo iš namų įgriūva į vidų - su baltu darbiniu chalatu, be portfelio, kvadratinėm akim spoksojo į mane su savo "Ar tikrai???" "Tikrai tikrai". Apsisuko ir išėjo... Grįžo po penkiolikos minučių - rankoj diiiidelė puokštė rožių, o pats spindi labiau už tas gėles... Taip ir nežinau, kuris buvo laimingesnis
Kur tu, Meile mano?..
Papildyta:
O neslepi?
Kur tu, Meile mano?..
Papildyta:
O neslepi?
kaip grazu
musu vaikiukas buvo neplanuotas....tad nestumas sukele soka ir man ir busimam teveliui as tai is pat pradziu zinojau,kad gimdysiu,jokiu bet negalejo buti kokia savaitele MB priesinosi,norejo kad nutraukciau nestuma,nes dar labai mazas terminas buvo,bet as nesutikau ir gerai,jis susitaike su naujiena ir net pradejo dziaugtis ,mes susituokeme ir dabar turime puiku suneli,kuri labai labai mylime
QUOTE(besilaukiantis angelas @ 2008 08 08, 11:18)
musu vaikiukas buvo neplanuotas....tad nestumas sukele soka ir man ir busimam teveliui as tai is pat pradziu zinojau,kad gimdysiu,jokiu bet negalejo buti kokia savaitele MB priesinosi,norejo kad nutraukciau nestuma,nes dar labai mazas terminas buvo,bet as nesutikau ir gerai,jis susitaike su naujiena ir net pradejo dziaugtis ,mes susituokeme ir dabar turime puiku suneli,kuri labai labai mylime
O mano siandien pasake, kad "prisizaidziau" , o as ji pataisiau, kad abu zaideme O siaip, manau, kad kai pasakysiu , kad rimtai busime teveliais, tai apsidziaugs Na taip tikiuosi , nes cia toks mums netyciukas pusiau gavosi, po 8 metu laimingos santuokos.
QUOTE(Iriska @ 2008 08 08, 12:11)
kaip grazu
Labai vaikų norėjom... Turėjau prieš tai "incidentą", kurio planuose visia nebuvo, dar medikų aplaidumas prisidėjo - labai bijojom, kad galiu nebepastot...