Na kai pasakiau kad laukiuosi tai tiesig apsidziauge, o kai vakar pasakiau kad DVYNUKAI, tai neteko zado
Niekas giminej neturojo dvyniu
Na maniškis tai pasimetė iš pradžių, tada priėjo apkabino, pabučiavo ir juokaudamas pasakė - tai ką, mazge, prisidirbom??
Su pirmu vyru gyvenom 7 metus nors vyrui tada buvo 33 metai , netiketai pastojau po tokio ilgo laiko , bet padėjo ant stalo 500 Lt. ir pasake :- kad nebutu , bet aš nepaklausiau, visa nėštuma buvau viena ir pagimdžiau mergaite , po pusės metu išsiskyrėm jau oficialiai
Antras lelius buvo netikėtai , nes gėriau KT, buvo šokas , o mano mylimiausias vyras apsidžiaugė ir net labai, nes ir amžius buvo 37 metu, tai labai norejo vaiko, bet aš nelabai , bet dabar džiaugiuosiu turėdama gražu mažiuką
Va kaip buna su tais vyrais
Antras lelius buvo netikėtai , nes gėriau KT, buvo šokas , o mano mylimiausias vyras apsidžiaugė ir net labai, nes ir amžius buvo 37 metu, tai labai norejo vaiko, bet aš nelabai , bet dabar džiaugiuosiu turėdama gražu mažiuką
Va kaip buna su tais vyrais
Su pirmu vyru gyvenom 7 metus nors vyrui tada buvo 33 metai , netiketai pastojau po tokio ilgo laiko , bet padėjo ant stalo 500 Lt. ir pasake :- kad nebutu doh.gif , bet aš nepaklausiau, visa nėštuma buvau viena verysad.gif ir pagimdžiau mergaite , po pusės metu išsiskyrėm jau oficialiai verysad.gif
Antras lelius buvo netikėtai , nes gėriau KT, buvo šokas , o mano mylimiausias vyras apsidžiaugė ir net labai, nes ir amžius buvo 37 metu, tai labai norejo vaiko, bet aš nelabai schmoll.gif , bet dabar džiaugiuosiu turėdama gražu mažiuką wub.gif
Va kaip buna su tais vyrais doh.gif
Antras lelius buvo netikėtai , nes gėriau KT, buvo šokas , o mano mylimiausias vyras apsidžiaugė ir net labai, nes ir amžius buvo 37 metu, tai labai norejo vaiko, bet aš nelabai schmoll.gif , bet dabar džiaugiuosiu turėdama gražu mažiuką wub.gif
Va kaip buna su tais vyrais doh.gif
Nu ir reakcija..... Bet man tai keista, negi jus su savo vyru nebuvot aptare situ klausimu? Na mes pvz. neskubejom su vaikais, bet karts nuo karto apdardavom, kas butu jei butu......
QUOTE(Brigitte @ 2008 07 16, 15:04)
Nu ir reakcija..... Bet man tai keista, negi jus su savo vyru nebuvot aptare situ klausimu? Na mes pvz. neskubejom su vaikais, bet karts nuo karto apdardavom, kas butu jei butu......
Manau jis turejo savo planu, nera ka daugiau ir pridurti. Dabar jam 41 m. bet daugiau vaiku kaip ir neturi
Manau jis turejo savo planu, nera ka daugiau ir pridurti. Dabar jam 41 m. bet daugiau vaiku kaip ir neturi cool.gif
Na svarbiausia kad tau viskas gerai susikloste
ish pradziu ishsigando, po to apsidzhiauge, o dabar lepina:)
Gandru laukeme beveik metus, o kai visai netycia pasidarius nt buvo dvi juosteles, MB pirmi zodziai - Ka dabar darysim?! Po to iskart buvau apdovanota buciniu
Pas mus tai viskas buvo taip - idomiai
Vyras grizo is darbo apie 4 h ir sakau : mums reikia apie kaika pakalbet, tai labai svarbu. Mano vyras sako - as ir tau turiu kaika pasakyti... Klausia - pas tave gera ar bloga '' tema '' ? Sakau nei tokia, nei tokia Klausiu jo o pas tave ? Sako - labai gera ! Sako - tai tu pradek, sakau : na as nescia Jis sustingo ir po minutes sako - mano geros naujienos nera... Seip po kiek laiko - suprato, kad ir jau laikas tas kad reikia tureti pilna seima Po to visiems praneseme - tai visi dziugavo, sveikino
Vyras grizo is darbo apie 4 h ir sakau : mums reikia apie kaika pakalbet, tai labai svarbu. Mano vyras sako - as ir tau turiu kaika pasakyti... Klausia - pas tave gera ar bloga '' tema '' ? Sakau nei tokia, nei tokia Klausiu jo o pas tave ? Sako - labai gera ! Sako - tai tu pradek, sakau : na as nescia Jis sustingo ir po minutes sako - mano geros naujienos nera... Seip po kiek laiko - suprato, kad ir jau laikas tas kad reikia tureti pilna seima Po to visiems praneseme - tai visi dziugavo, sveikino
QUOTE(Mama_Augustė @ 2008 07 16, 20:40)
Pas mus tai viskas buvo taip - idomiai
O tai sužinojai, kokia buvo ta jo naujiena? Ar nuo tavo naujienos viską pamiršo?
QUOTE(egleegle @ 2008 07 17, 07:44)
O tai sužinojai, kokia buvo ta jo naujiena? Ar nuo tavo naujienos viską pamiršo?
Na '' pamiršo '' Po kiek laiko aš jo klausiu - tai kokia ta gera naujiena tavo ?? Jis man sako : Mane paaukštino, gavau atostogų - varom į Egiptą ! Aš tokia - Tai va - po savaitės varėm į Egipą, pailsėjom
Jau keturis kartus reagavo Rodos vis neįpranta Nors ir labai rūpinasi planavimu, pastarosiomis dienomis vis klausinėja, ar neslepiu ko?