Mano net nesuprato ka reiskia dvi juosteles ant poperiuko... Sako ka tai reiskia. Kai pasakiau kad pastojau, nustebo: "Taip greitai?" Nes planavome.
galima as su visa istorija? obuvo taip susipykom pirma karataper du su puse metu taip rimtai....ui .....susitaikem ir nusprendem kad laikas leliu daryti jau rimtai ir nepraktikuoti.... nu va darem darem ir sakom gal testa darom....pasidarem testa o tas neigemas mmmm galvoju ne ne s taip lengvai nepasiduosiu ir dar pasistengem zodziujau turiu susirgt cia velyku pirma diena tai yra sekmadieni o ju nera na tu raudonu draugiu kagi po darbouzbegu i vaistine nuperku ta puodeli nestumo testa...parbegusi namo dar galvoju palauksiu dar naktele ir su ritiniupadarysiu....bet smalsumas yveike mane tadpadariau testa....ir kaip tik per duris iejo brangusis sakau labas teveli tas tik akis isplete nesuprato ,paziurejo testa apsidziauge isisigando.....ir atsvente su draugis kad bus tevelis o po keletos bokalu dar ir mane apkaltino kas pati prisidirbau tai pati ir suksiuos....na kita ryta buvo rimtas pokalbis irpoto vel isejau i darba gryzusi radau trukusi vel nuo ugninio vandens....bet kita ryta viskas pasikeite sustitaike su ta padetim ir lyk viskas gerai....bet va terciadieni patekau i ligonine tai vaje vaje uz galvos susiemes lakste ir pergivena kiek tik gali tiek jau sedi pas mane pilviuka gloso buciuoja nieko vienaip ar kitaip jie visi issigasta bet veliau suspranta kad ir mum ne ka lengviau
maniskis man geriausiais "daktaras" kai mmm viena diena suvelavo iskart pasake kad as tad jokio nustebimo nebuvo tik didziulis dziaugsmas ir manes lepinimas,tai yra noru pildymas
Man teko 6 NT pasidaryt kol maniskis patikejo,kad tikrai
Mes labai ilgai planavom mažutį, bet vis nesėkmingai Vyras visada žinojo kada man turi buti mmm, tai kiekvieną mielą mėnesį vis klausinėdavo - "na, neatvažiavo?" Ir vis turėdavau jį nuvilti... Kai šįkart mmm neatvažiavo jis kasdien kalbino mane pasidaryt testuką, bet aš, nors ir turėjau nuojautą, kad šį kartą jau tikrai manyje gyvena mažuliukas, vis atsisakydavau, sakydama, būna, kad mmm vėluoja kelias dienas... Tiesiog būdavo labai skaudu pačiai ir matyt liūdną vyro veidą, kai testas parodydavo tik vieną juostelę... Bet vieną rytą nebeišlaikė mano nervai ir atsikėliau gerokai anksčiau už vyrą (nors esu žiauuuri miegalė). Pasidariau testuką ir ... matau "vaiduokliuką" Matau tą antrąją juostelę, taip norisi tikėti, kad aš tikrai laukiuosi ir pasveikinti būsimąjį tėvelį su gražiu rytu, bet taip baisu - o jeigu klysta ta juostelė... Tad pažadinau vyrą, nedrąsiai parodžiau NT ir paklausiau ką jis mano, galim džiaugtis ar ne. Pamačiau ašaras jo akyse ir jis pasakė greit rengtis ir lekiam į vaistinę. Nusipirkom dar 3 skirtingų firmų testus - visi jie rodė vaiduokliukus. Aš patikėjau, kad tikrai laukiuosi Vyras lyg irgi, bet su tokia baime...
Vakar (praėjus 14 dienų po pirmųjų testukų) pasidariau dar vieną NT - šį kartą abi juostelės nusidažė per kokias 3 sekundes ryškiai ryškiai Va tada jau vyras netvėrė džiaugsmu - nemačiau dar gyvenime jo tokio laimingo
Rytoj gryžta mano gine iš atostogų, tai lekiu pasižiūrėti ar viskas gerai. Oi, kaip nekantrauju
Na ir prirašiau aš čia romaną
Vakar (praėjus 14 dienų po pirmųjų testukų) pasidariau dar vieną NT - šį kartą abi juostelės nusidažė per kokias 3 sekundes ryškiai ryškiai Va tada jau vyras netvėrė džiaugsmu - nemačiau dar gyvenime jo tokio laimingo
Rytoj gryžta mano gine iš atostogų, tai lekiu pasižiūrėti ar viskas gerai. Oi, kaip nekantrauju
Na ir prirašiau aš čia romaną
Sveikutes
As ir tik praeita ketvirtadieni suzinojau, kad .... is pacio ryto pasidariau testuka, o kai pamaciau 2 juosteles, net asara iskrito. taip linksma pasidare .. nors jis neplanuotas, netyciukas bet tokia laiminga jau senokai buvau ... tai va, paskui iskart pasiskambinau savo gin. nulekiau echoskopija pasidaryt ir ka jus sau manot, ji man pasake, kad mumi jau 5 savaites ir 2 dienos, as taip nsutebau, nes visa menesi nieko nejauciau tik po velyku pajutau, kad kazkas ne taip ir pykint pradejo kuo toliau tuo labiau, i tualeta lakstau kaip isprotejusi ir labai daug geriu, toks troskulys ...mano gin.pasake, kad galejau pastoti po menesiniu, is vis man sokas buvo, nes mes su draugu savaite po mani dienu niekada nesisaugodavom ir stai tau kad nori tik viena beda jis dar to nezino, kad jis tetis bus .. nes mes siaip gyvename Svedijoje, o praeita savaite buvau LT viena, be draugo, tai va gryzau siand ir laukiu koliai pareis ir pasakysiu sia naujiena .. net nzn kaip jis reaguos .. nors ir daug kalbeta apie tai
ir mano romanas netrumpas
As ir tik praeita ketvirtadieni suzinojau, kad .... is pacio ryto pasidariau testuka, o kai pamaciau 2 juosteles, net asara iskrito. taip linksma pasidare .. nors jis neplanuotas, netyciukas bet tokia laiminga jau senokai buvau ... tai va, paskui iskart pasiskambinau savo gin. nulekiau echoskopija pasidaryt ir ka jus sau manot, ji man pasake, kad mumi jau 5 savaites ir 2 dienos, as taip nsutebau, nes visa menesi nieko nejauciau tik po velyku pajutau, kad kazkas ne taip ir pykint pradejo kuo toliau tuo labiau, i tualeta lakstau kaip isprotejusi ir labai daug geriu, toks troskulys ...mano gin.pasake, kad galejau pastoti po menesiniu, is vis man sokas buvo, nes mes su draugu savaite po mani dienu niekada nesisaugodavom ir stai tau kad nori tik viena beda jis dar to nezino, kad jis tetis bus .. nes mes siaip gyvename Svedijoje, o praeita savaite buvau LT viena, be draugo, tai va gryzau siand ir laukiu koliai pareis ir pasakysiu sia naujiena .. net nzn kaip jis reaguos .. nors ir daug kalbeta apie tai
ir mano romanas netrumpas
maniskis lb norejo to vaikelio tai dziugaujo ir apkabines mane pakele pabuciavo malonus jausmas
As vakar pasakaiu savo mylimajam jam tai buvo didele staigmena ir lengvas sokelis, nes mes dar neplanavome vaikelio, bet yra kaip yra reakcija jo buvo rami. sako - tai tu busi mamyte apkabino ir isbuciavo visa
Maniskis pats NT pirkdavo ir liepdavo darytis, nesvarbu ar jauciuosi ar ne Labai lauke mazylio
mes kelis metus bandem vaikuti "pasidaryt" dariausi testus kiekviena menesi tikedamasi pamatyt 2 juosteles,bet vis nusivildavau Bet viena ryta vyrui isvaziavus i darba pasidariau testa ir kojas pakirto - 2 JUOSTELES!!! Paskambinau vyrui ir pranesiau,jis sake kad tai geriausia naujiena bet kol neisejau is gyd kabineto su maziuko zirniuko echo nuotraukyte iki galo netikejo O jau tada pasakojo kad net keliai drebejo is tos laimes
Mes tai buv0m susipyke ta savaite,pasidariau testa ir teigiamas ,jis griz0 is darb0-pakisau testa jam p0 n0sim...
bludij0 3 dienas nezin0j0 kas dar0si,paskui sake,kad specialiai vaika pati pasidariau ,(id0mu kaip )...na 0 dabar dziaugiasi ir laukia...kiekviena diena klausia kas bus berniukas ar mergaite
bludij0 3 dienas nezin0j0 kas dar0si,paskui sake,kad specialiai vaika pati pasidariau ,(id0mu kaip )...na 0 dabar dziaugiasi ir laukia...kiekviena diena klausia kas bus berniukas ar mergaite
Niu mes tai gyvenam Svedijoj, ir butent per velykas ta savaite gryzau namo i LT viena ir suzinojau kad laukiuosi ... tai kai gryzau ir echo nuotraukyte pakisau lengvas sokas buvo vyrukui bet dbr atsigavo ir vis sako ... nu bet tu ir sugebi gryzai su tokiom naujienom ...taip greitai apsisukai -juokauja vis ..... joooooo as greita ... is kart 5 savaiciu pasidariau vaikeli