Įkraunama...
Įkraunama...

Būsimo tėvelio reakcija

Nors leliuka planavom ir is pirmo karto nesigavo veide maciau nusivilima, o po antro karto laimingas akutes, bet dar turejau nueit pas gydytoja. Tik tada patikejo tai dabar jau taip rupinasi, kad rodos kartais persistengia, bet vistiek malonu smile.gif
Atsakyti
O maniškis tai pirmiau už mane pradėjo sakyt kad aš laukiuosi, sako labai jau rami ko tai pasidariau sleep.gif , tai liepė testą pirkt, o aš galvojau , kad dėl šiokių tokių sutrenkimų ir kritimų vėluoja g.gif , Nusipirkau ir-dvi juostytės, niekaip negalėjau patikėt, nes pirmą kart gyvenime ir testą dariau, kažkaip kitaip viską įsivaizdavau blush-anim-cl.gif . Ir kai vyras prabudęs paklausė, kaip - pasakaiu, kad gavosi kažkoks pusiau teigiamas (nes antra tokia nelabai ryški dar buvo ) tai jis pradėjo juoktis ir klykti kad aš NĖŠČIA. Toksa pat laimingas jis ir dabar biggrin.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
nium maniskis tai labai jau apsidziauge, nors viskas gavosi netiketai ir neplanuotai smile.gif bet svarbiausia, kad lelius yra laukiamas ir mylimas smile.gif
Atsakyti
o mes savo 2.gif planavom. bet labai jau greitai mums jis "uzkibo". tik nustojau gerti kontraceptines, tai pagal paskaiciavimus pastojau kazkur po 2 savaiteliu!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o busimasis tevelis labai nustebo: nejaugi... jau... bet tikrai dziaugesi thumbup.gif
Atsakyti
mūsu būsimas tėvelis labai džiaugiasi ir laukia stebuklo,kada pamatys savo leliu wub.gif
tik,kad ilgai iki pavasario teks laukti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snail: 28 spalio 2006 - 19:23
na, as jau mamyte esu, bet gerai pamenu, kai ryte pasidariau testa, ir prizadinau vyra, sakau, as nescia, jis prabudo, sako nekalbek nesamoniu, netikiu (na paaiskinsiu, jis nepatikejo, nes negalvojo, kad per menesi laiko galejau pastoti, tik pradejom vaikeli, ir bummm yra !!!)na atsipeikejes, apsidziauge, is kart susiruosem i klaipeda prie juros, pa keliui sustojom i kolonele, kuro uzsipilti, na idejo i automata pinigeliu, na nemazai, nes iki klaipedos tolokai nuo kauno, ir is tos laimes atsisedo pas mane i masina, sako na kaip faina, nesitiki ir panasiai...ir paeme uzvede masina, ir vaziuoti pradejo, po to sustojo ir prisimine, kad benzinas dar neisipyle, slanga ant ze,es, na teko piltis is naujo, pinigelius traukti, stai tokia mano istorija, i vyro reakcija biggrin.gif
Atsakyti
O mano vyro reakcija labai mane išgąsdino. Situacija tokia, kad mes jau turim 12 metų sūnų ir antro vaiko jau net nebeplanavom. Tipo, jau vėlu, užteks ir vieno, gyvenimas jau taip susitvarkęs ir nusistovėjęs. Ir kai pirmus kartus ėmė pykinti, net nepagalvojau, kad galiu lauktis: vieną kartą apkaltinau kavinės maistą, kitą kartą "trenktą mikriuko vairuotoją, kuris taip vežė, jog vos dabėgau iki namų neapsivėmusi" doh.gif Bet kažkaip man kilo įtarimas. Atlikau testą - teigiamas blink.gif Pasakiau vyrui. TYLA. Ir tyla tęsėsi visą tą dieną (buvo sekmadienis, abu namie). Pirmadienį ryte tylom išsiskirstėm į darbus. Tiesą sakant, net nežinojau, ką galvoti g.gif Neišlaikiau iki vakaro, paskambinau vyrui sužinoti kame reikalas. O pasirodo - jam taip pasireiškė ŠOKAS. Reikėjo prieš tai psichologiškai paruošti, o jau po to skelbti gerąją žinią lotuliukas.gif
Atsakyti
o aš testuką pasidariau prieš pat Tėvo dieną, nu ir ateinu pas savąjį, jis dar miega, ir sakau - su tėvo diena... tai apsimiegojęs nesuprato sako - tai gi en tėvas dar... Sakau, kad kaip ir jau ax.gif biggrin.gif

tai apsisuko ir užmigo blink.gif tik kad apkabino, paskui liepė antrą testuką darytis ir tik tada patikėjo. Bet daėjo tik 6 mėnesį - sakė supranta dabar kodėl moteris 9 mėn neščia lotuliukas.gif kad vyrui spėtų daeiti smile.gif
Atsakyti
As dariausi nestumo testa tik vakar ir nepatikejau, kai pamaciau teigiama rezultata, iki mano busimu menesiniu buvo like apie 4 dienas, net negalvojau, kad testas gali buti teigiamas, bet buvo labai silpna ir krutys buvo tokios siaubingai jautrios, o namie turejau testa, tai galvojau pasidarysiu. Ir teigiamas! Vyrui pasakiau is karto, jis nepatikejo, sako- reikia dar kelis padaryti, nuejom i parduotuve, pasidariau dar 4 doh.gif ir visi buvo teigiami g.gif Tai vyras labai dziaugiasi, jau planuojam, kaip pasakysim jo tevams ( mano artimieji jau zino) o siandien ryte, pries eidamas i darba gal 10 kartu pabuciavo mano pilvuka bigsmile.gif
Atsakyti
Maniskiui musu netyciukas - didziausias gyvenimo stebuklas wub.gif mat abu broliai negalejo vaikuciu susilaukt, pats jis irgi nebe jaunuolis, ir suzadetine turejes (aciu dievui nesusituoke lotuliukas.gif ), bet kaip nieko, taip nieko. Tai jau buvo isitikines, kad ilgus kelius teks eit, kol susilauks atzalos. Ir se tau, susitikinejom vos pora men ir bum - as nestuke.gif doh.gif Tai kiek man buvo streso ir baimes, tiek jam buvo buvo asaru is laimes mirksiukas.gif Na, dabar jau abu laimingi ir laukiam savo stebukliuko soske.gif
Atsakyti
cool.gif labai apsidžiaugė. nestuke.gif buvo planuotas, bet abu nesitikėjom, kad iš pirmo karto "užkibsim" thumbup.gif
greit antrą "žvejosim", tikiuosi, taip pat pavyks iš pirmo karto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2006 11 02, 16:31)
o aš testuką pasidariau prieš pat Tėvo dieną, nu ir ateinu pas savąjį, jis dar miega, ir sakau - su tėvo diena... tai apsimiegojęs nesuprato sako - tai gi en tėvas dar... Sakau, kad kaip ir jau ax.gif biggrin.gif

tai apsisuko ir užmigo blink.gif tik kad apkabino, paskui liepė antrą testuką darytis ir tik tada patikėjo. Bet daėjo tik 6 mėnesį - sakė supranta dabar kodėl moteris 9 mėn neščia lotuliukas.gif kad vyrui spėtų daeiti smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Aida28 @ 2006 11 27, 16:51)
As dariausi nestumo testa tik vakar ir nepatikejau, kai pamaciau teigiama rezultata, iki mano busimu menesiniu buvo like apie 4 dienas, net negalvojau, kad testas gali buti teigiamas, bet buvo labai silpna ir krutys buvo tokios siaubingai jautrios, o namie turejau testa, tai galvojau pasidarysiu. Ir teigiamas! Vyrui pasakiau is karto, jis nepatikejo, sako- reikia dar kelis padaryti, nuejom i parduotuve, pasidariau dar 4  doh.gif  ir visi buvo teigiami  g.gif  Tai vyras labai dziaugiasi, jau planuojam, kaip pasakysim jo tevams ( mano artimieji jau zino) o siandien ryte, pries eidamas i darba  gal 10 kartu pabuciavo mano pilvuka  bigsmile.gif

O as dariausi trys kartus, kol pati patikejau blush2.gif Bet jausmas nuostabus. Jiuk po tavo sirdele plaka mazo zmogukio sirdele wub.gif O tevelis suregavo sauniai, nuo 5sav.taip jio ir nematem biggrin.gif
Atsakyti