Įkraunama...
Įkraunama...

Būsimo tėvelio reakcija

QUOTE(Rasandra @ 2005 11 26, 13:41)
Geresnės jo reakcijos net negalėčiau įsivaizduoti, bet nusivyliau savimi...

nieko nieko ir bum! biggrin.gif sokas ne kitaip, atleidziama, juk tu nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na vieną dieną nusprendėm kad jau reikia. blush2.gif Kažkaip ramiai sureagavo-na bus tai ir gerai.Beje, šią žinią jam pranešiau per jo gimtadienį. Nors audringų jausmų ir neparodė, bet manau, kad tai buvo pati geriausia dovana jam.
Atsakyti
As neuzilgo tik paziuresiu jo reakcija, nes tik siandien suzinojau dziugia naujiena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chika @ 2005 12 11, 13:22)
As neuzilgo tik paziuresiu jo reakcija, nes tik siandien suzinojau dziugia naujiena biggrin.gif

4u.gif Sveikinu!!!
Atsakyti
Didziausi sveikinimai istojus i nestuke.gif gretas wub.gif Laukiu tos dienos,kai galesiu sia naujiena pranesti savo mylimajam wub.gif bet jis dar nenori leliukiu verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Chika,
sveikinu!!! 4u.gif
Atsakyti
as testuka parodziau,tai sake saugos ilgai ir kazkur pasidejo ji wub.gif
o pmate tai pas gydytoja per echoskopa..labai patenkintas buvo..
Atsakyti
Oi maniskis kaip apsidziauge ax.gif apsikabinom abu is dziaugsmo wub.gif
as testuka irgi ilgai laikiau,bet paskiau pagalvojau,kad ten sisiukas juk ir ismeciau.Kad nepradetu smirdeti. ax.gif Bet jau dziaugsmo buvo pilnos kelnes abiem.
Atsakyti
mane tai trikdo mano vyrelio reakcija ax.gif kartais man atrodo jis iš džiaugsmo nuprotės. Kai sužinojo, kad laukiuosi, tai vos napsiverkė iš džiaugsmo.
O dabar, kai einam echoskopu pažiūrėti, tai po apsilankymo neleidžiu jam vairuoti, atai nebesigaudo aplinkoj biški biggrin.gif važiuoja, nebežino kur pasukti, ne ten pasuka...Ir čia viskas iš džiaugsmo lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas!
Mes su vyru vaikuti planavome, laukiame, bet kai testas parode teigiama rezultata - nestuke.gif , tai nepatikejo biggrin.gif . Turbut pradejo tiket, tik kada abu du nuejome i echoskopija (jau 5 men) buvo ir jis savo akimis pamate maziaus pedutes wub.gif . Dabar vadina mane tik "jus": kaip jus jauciates? ar jus pavalgete? Vargsas kiekviena diena keicia sprendimus, ar gimdys su manim, ar ne, ar berniuko nori ar mergaites, vardus renkasi ir neissirenka niekaip tongue.gif
Atsakyti
O kodel moteris tai jau tikrai tik dziaugiasi po tokiu sokiruojanciu naujienu, o vat vyras tai gali ir pagalvot? Pas mus atvirksciai buvo.

mes tai vaiko dar neplanavom (tiksliau planavom, bet "kadanors"), tai kai taip netycia gavosi, jog isryskejo 2 juosteles, tada ant dar vieno testo vel 2 juosteles, kraujo tyrimas irgi teikiamas, o echoskopas parode 8 sav. (visi tyrimai atlikti per 1 para smile.gif ) as jau patikejau, kad turbut visgi nescia.

Brangiausiasis jau nuo pirmo testo blizganciom akytem stebejo mano tikrinimusis. Siaip as buciau darius aborta tikriausiai, tad galima sakyti, jog brangiausiasis isgelbejo musu maziu. Buvau 70% uz aborta, 30% pries, o tevelis 100% uz vaika. 130>70 tokia tat reakcija.
Atsakyti
O man net geda prisipazinti - nors lialiu ir planavom, pamaciusi dvi juosteles taip !!! issigandau unsure.gif , o kai pasakiau savo brangiausiam, tai jo reakcija visai pritrenke - mazdaug, tai gerai, auginsim... As ispradziu net pagalvojau, kad jis nusivyle (kadangi suzinojom kiek sunkoku metu - turejom dideliu planu ir t.t.).
Bet paskui supratau, kad jis kaip tik sureagavo taip, kaip ir turejo buti - juk planavom, tai aisku, kad anksciau ar veliau taip turejo buti... ax.gif
O ko as pati supanikavau ir apsiverkiau nelabai suprantu, na gal cia hormonai ax.gif nestuke.gif
Atsakyti