as saviskiui is darbo paskambinau. jis kazkaip tik numyke, kad pakalbesim, kai grisiu, nes as siaubingai stresavau ir jis jau nenorejo daugiau manes nervuoti. o siaip dziaugesi labiausiai, nes norejo vaikelio, ir, aisku, pastojau "jo deka")))) ir dabar labai labai lepina:)
O aš savojo reakciją tik iš jo kaimynės (mūsų draugės) sužinojau Iš vakaro nusipirkom testą, ir laikėm špygas, kad tik neigiamas būtų. Pamačius rezultatą pati likau kaip maišu trenkta, todėl tik parašiau sms, jog sakiau, kad man niekad nevėluoja. Nelabai pamenu kas vyko kurį laiką po to, nes buvau nerealiam šoke. Kažkaip nusigavau pas jį.. Jis sėdėjo pas tą pačią kaimynę ir rūkė, berods (nors kai tik atėjo, sakė, kratėsi visas kaip epušė ). Pirmas dalykas, kurį padarė, tai stipriai stipriai mane apkabino.. Pakalbėjom, palengvėjo ir ėmėm net džiaugtis po truputi Ne romantiška, bet vistiek miela prisimint
Mes kadangi planavom leliu, tai būsimas tėvelis labai ir nenustebo
Kai pasidariau testą irpasakiau rezultatus, tai nelabai jais tikėjom, (labai jau greitai viskas gavos) bet kai gerą žinią patvirtino ir gydytoja.... Grįžo su gėlėm, rafaelo dėže... gražu, kad tik viskas gerai baigtųs
Atrodo, kad mes taip seniai pamatem tas dvi juosteles uzrasiau viska dienorasty, o vakar paskaitem Daug jausmu atgijo
Sekmingo ir lengvo visoms nestumo ir zinokit, laukia dar stipresnes emocijos, kai pamatysit jau nebe dvi juosteles, o savo mazus stebuklelius
Sekmingo ir lengvo visoms nestumo ir zinokit, laukia dar stipresnes emocijos, kai pamatysit jau nebe dvi juosteles, o savo mazus stebuklelius
maniskis net nepatikejo visai.... neplanuotas buvo musu kudikelis. ir as ilgai tylejau kai jau pati zinojau. nors labai reikejo su kazkuo pasidalint. ir vis laukiau tinkamos akimirkos. o ji taip ir neatejo. viena sekmadienio ryta (jau pirmo menesiuko pabaigoj) dar gerai neatsibudusiam pries darba emiau ir isdesciau. tada jau palengvejo. nors pati net nesupratau kaip suskiau selmiskai kikendama ir dabar abu laukiam, abu dziaugiames. rupnasi manimi, bijo ir labai myli savo ateinanti vaika
NA,KĄ AŠ GALIU PASAKYT....MES UŽKIBOM PO 4 VEDYBINIŲ METŲ,PO PUSANTRO MĖNESIO "NESIMATYMO".SUPRATAU,KAD LAUKIUOS,KAI MM VĖLAVO VOS 3 DIENAS.NEDRĄSIAI PASAKIAU VYRUI,KAD GALI BŪT,KAD AŠ ,TAI SAKAU,GAL TESTĄ NUSIPIRKT,O JIS-GERIAU VITAMINŲ NĖŠČIOMS... APSIDŽIAUGĖ,NORS IR NEPLANUOTAS...KAIP BŪTŲ SU ANTRU...NEĮSIVAIZDUOJU
Musu tetukas buvo uzsieni kai suzinojau kad esu .taigi teko telefonu pranest.reakcija:O...Tikiuos gimdysi(buvom pazystami vos keturis menesius).ir dabar laukia leliaus labiau nei as
O aš tau labai bijau ,
testas buvo neigiamas , bet kažkaip viduje žinau kad laukiuosi.
Po švenčių reikės nukulniuoti tiesiai pas gydytoją. Nors abu kaip ir planuojam vaikelį , nesisaugom , bet kažkaip nedrasu , oj nedrasu
testas buvo neigiamas , bet kažkaip viduje žinau kad laukiuosi.
Po švenčių reikės nukulniuoti tiesiai pas gydytoją. Nors abu kaip ir planuojam vaikelį , nesisaugom , bet kažkaip nedrasu , oj nedrasu
Mes su vyru planavom , tai kai suzinojau is karto jam skambinau ir pranesiau, reakcija buvo .
Vaikelį planavom ne vieną mėnesį, kai vėluodavau, nedarydavau jokiu skubotų išvadų. Buvo tiek vilčių, tiek laukimo, tiek sunaudotų testų!
O šįkart išpuoliau iš vonios ir puoliau būsimą tėvelį kumščiuoti rėkdama: Ką tu padarei?!!! Ar supranti, ką pridirbai?!!! Kas dabar bus? ir pan.
O tas sėdi su šypsena nuo asies iki ausies! Geresnės jo reakcijos net negalėčiau įsivaizduoti, bet nusivyliau savimi...
O šįkart išpuoliau iš vonios ir puoliau būsimą tėvelį kumščiuoti rėkdama: Ką tu padarei?!!! Ar supranti, ką pridirbai?!!! Kas dabar bus? ir pan.
O tas sėdi su šypsena nuo asies iki ausies! Geresnės jo reakcijos net negalėčiau įsivaizduoti, bet nusivyliau savimi...