Įkraunama...
Įkraunama...

Būsimo tėvelio reakcija

as saviskiui is darbo paskambinau. jis kazkaip tik numyke, kad pakalbesim, kai grisiu, nes as siaubingai stresavau ir jis jau nenorejo daugiau manes nervuoti. o siaip dziaugesi labiausiai, nes norejo vaikelio, ir, aisku, pastojau "jo deka":))))) ir dabar labai labai lepina:)
Atsakyti
O aš savojo reakciją tik iš jo kaimynės (mūsų draugės) sužinojau biggrin.gif Iš vakaro nusipirkom testą, ir laikėm špygas, kad tik neigiamas būtų. Pamačius rezultatą pati likau kaip maišu trenkta, todėl tik parašiau sms, jog sakiau, kad man niekad nevėluoja. Nelabai pamenu kas vyko kurį laiką po to, nes buvau nerealiam šoke. Kažkaip nusigavau pas jį.. Jis sėdėjo pas tą pačią kaimynę ir rūkė, berods (nors kai tik atėjo, sakė, kratėsi visas kaip epušė biggrin.gif). Pirmas dalykas, kurį padarė, tai stipriai stipriai mane apkabino.. Pakalbėjom, palengvėjo ir ėmėm net džiaugtis po truputi smile.gif Ne romantiška, bet vistiek miela prisimint smile.gif
Atsakyti
Mes kadangi planavom leliu, tai būsimas tėvelis labai ir nenustebo blush2.gif
Atsakyti
Kai pasidariau testą irpasakiau rezultatus, tai nelabai jais tikėjom, (labai jau greitai viskas gavos) bet kai gerą žinią patvirtino ir gydytoja.... biggrin.gif Grįžo su gėlėm, rafaelo dėže... gražu, kad tik viskas gerai baigtųs smile.gif
Atsakyti
Atrodo, kad mes taip seniai pamatem tas dvi juosteles biggrin.gif uzrasiau viska dienorasty, o vakar paskaitem smile.gif Daug jausmu atgijo smile.gif
Sekmingo ir lengvo visoms nestumo ir zinokit, laukia dar stipresnes emocijos, kai pamatysit jau nebe dvi juosteles, o savo mazus stebuklelius 4u.gif
Atsakyti
maniskis net nepatikejo visai.... blink.gif neplanuotas buvo musu kudikelis. ir as ilgai tylejau kai jau pati zinojau. nors labai reikejo su kazkuo pasidalint. ir vis laukiau tinkamos akimirkos. o ji taip ir neatejo. viena sekmadienio ryta (jau pirmo menesiuko pabaigoj) dar gerai neatsibudusiam pries darba emiau ir isdesciau. tada jau palengvejo. nors pati net nesupratau kaip suskiau selmiskai kikendama smile.gif ir dabar abu laukiam, abu dziaugiames. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif rupnasi manimi, bijo ir labai myli savo ateinanti vaika thumbup.gif
Atsakyti
NA,KĄ AŠ GALIU PASAKYT....MES UŽKIBOM PO 4 VEDYBINIŲ METŲ,PO PUSANTRO MĖNESIO "NESIMATYMO".SUPRATAU,KAD LAUKIUOS,KAI MM VĖLAVO VOS 3 DIENAS.NEDRĄSIAI blush2.gif PASAKIAU VYRUI,KAD GALI BŪT,KAD AŠ nestuke.gif ,TAI SAKAU,GAL TESTĄ NUSIPIRKT,O JIS-GERIAU VITAMINŲ NĖŠČIOMS... wub.gif APSIDŽIAUGĖ,NORS IR NEPLANUOTAS...KAIP BŪTŲ SU ANTRU...NEĮSIVAIZDUOJU g.gif
Atsakyti
Musu tetukas buvo uzsieni kai suzinojau kad esu nestuke.gif .taigi teko telefonu pranest.reakcija:O...Tikiuos gimdysi(buvom pazystami vos keturis menesius).ir dabar laukia leliaus labiau nei as biggrin.gif
Atsakyti
O aš tau labai bijau ,
testas buvo neigiamas , bet kažkaip viduje žinau kad laukiuosi.
Po švenčių reikės nukulniuoti tiesiai pas gydytoją. Nors abu kaip ir planuojam vaikelį , nesisaugom , bet kažkaip nedrasu , oj nedrasu ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
o Mūsų tatukas pasakė, kai pamatė testą su dviem juostelėm-tai ką nupiešei mad.gif mad.gif , pykstu iki šiol nors jau ropoja po namus mažė.
Jis gi tik pajuokavo biggrin.gif , nes antroji l. laukta ir svajota buvo, kaip ir pirmasis.
Atsakyti
Mes su vyru planavom nestuke.gif , tai kai suzinojau is karto jam skambinau ir pranesiau, reakcija buvo thumbup.gif.
Atsakyti
Vaikelį planavom ne vieną mėnesį, kai vėluodavau, nedarydavau jokiu skubotų išvadų. Buvo tiek vilčių, tiek laukimo, tiek sunaudotų testų!

O šįkart išpuoliau iš vonios ir puoliau būsimą tėvelį kumščiuoti rėkdama: Ką tu padarei?!!! Ar supranti, ką pridirbai?!!! Kas dabar bus? ir pan.

O tas sėdi su šypsena nuo asies iki ausies! Geresnės jo reakcijos net negalėčiau įsivaizduoti, bet nusivyliau savimi...
Atsakyti