![nestuke.gif](http://www.supermama.com/InvisionBoard/html/emoticons/nestuke.gif)
kaip reagavo būsimi tėveliai į Jūsų naujienas?
QUOTE (vilko_puse @ 2004 06 04, 11:54) |
paprastai. du zodziai, abu necenzuriniai ![]() |
QUOTE (stebukliuke @ 2004 06 04, 12:02) |
maniškis iš pradžių nepatikėjo. Bet apsidžiaugė. O praėjus savaitei nuo tos naujienos pradėjo keistai elgtis... Iš pradžių viskas buvo puiku, stengėsi daryti viską, kas tik įmanoma, visaip rūpinosi. o šiandien pareiškė, kad neturi kada manęs apkabinti, nes reikia į darbą. Ir, kad iš viso planuojant vaiko norėjau tik aš, bet jis nesakė, nes man būvo patogiau manyt, kad tas noras abipusis ![]() |
QUOTE (stebukliuke @ 2004 06 04, 12:02) |
maniškis iš pradžių nepatikėjo. Bet apsidžiaugė. O praėjus savaitei nuo tos naujienos pradėjo keistai elgtis... Iš pradžių viskas buvo puiku, stengėsi daryti viską, kas tik įmanoma, visaip rūpinosi. o šiandien pareiškė, kad neturi kada manęs apkabinti, nes reikia į darbą. Ir, kad iš viso planuojant vaiko norėjau tik aš, bet jis nesakė, nes man būvo patogiau manyt, kad tas noras abipusis ![]() |
QUOTE (krika @ 2004 06 04, 12:00) |
Kazkas panasaus i "ka dabar darysim" arba "kas dabar bus". beje si naujiena buvo pasakyta santuokoj pragyvenus 2.5 metus. |
QUOTE (Yurgita @ 2004 06 04, 10:04) |
...maniskis reagavo taip pat kaip ir as, arba gal tiksliau butu reagavom kartu - is pradziu labai dziaugemes, po to truputi issigandom (nors ir planuota buvo), dabar jausmu kokteilis - smalsumas, baime, dziaugsmas, nezinomybe, palaima ir kt. zodziu labai daug emociju ir visos susije su padidejusia atsakomybe, busimu (is esmesir esamu) dziaugsmu |