Casual, Indraja, neturiu Jūsų adresų.. pakuoju čiliukus
QUOTE(giedrulka @ 2011 01 06, 13:52)
As nesakau, kad ju yra, bet tokia tikimybe yra. Ir jeigu man kas nors kelia itarima, tai as neperku. Na vat gaila neatsidaro www.kedainiusiltnamiai.lt, tai pacituociau tiksliai, ka jie raso puslapyje 'Apie mus'.
Vakaryksteje laidoje sake, kad pas mus negalima GMO prekiauti, bet o kur garantija, kai visi tokie korumpuoti?
Vakaryksteje laidoje sake, kad pas mus negalima GMO prekiauti, bet o kur garantija, kai visi tokie korumpuoti?
Taip, žiūrėjau tą laidą - kažkas baisaus
QUOTE(ra @ 2011 01 06, 13:19)
Casual, Indraja, neturiu Jūsų adresų.. pakuoju čiliukus
QUOTE(jediara @ 2011 01 06, 12:35)
Taip, žiūrėjau tą laidą - kažkas baisaus
Fi nekenčiu tokių laidų,kai tik kokie rinkimai artėja ir parsideda bla bla šou,nors prieš tai viskas tylu ir ramu būna
Aš turiu tris pomidorų rūšis iš Twileyseeds.com, kaip žinot ar ne GMO Nerandu info, kadangi iš JAV tai visko gali būti
QUOTE(Ilaria @ 2011 01 06, 15:18)
Aš turiu tris pomidorų rūšis iš Twileyseeds.com, kaip žinot ar ne GMO Nerandu info, kadangi iš JAV tai visko gali būti
daigus uzauginsit ir matysit: ar nesikandzioja, ar nekniaukia, ar plunksnos nesikala
QUOTE(ra @ 2011 01 06, 12:52)
BLAKSTIENA, PAKUOJU TAU PIPIRU SEKLAS IR MATAU, KAD PRASIUSI ESI SWEET MILLION... AR JAMT IS EBAY???
imk
QUOTE(Lady Dy @ 2011 01 06, 16:01)
Fi nekenčiu tokių laidų,kai tik kokie rinkimai artėja ir parsideda bla bla šou,nors prieš tai viskas tylu ir ramu būna
Ne politika ten, o tik parodoma, ką mes valgome
Geriau jau tegu pries rinkimus apie tai kalba, nei isvis nekalba, nerodo. Ir prie ko cia tie rinkimai, kas is laidos dalyviu bolatiruojasi? Prof.Svirskis? Nemanau...
Tai ar kas buvot Manto gatvej Zalioj stotelej, yra nauju seklu ar dar ne?
QUOTE(..vijana.. @ 2011 01 06, 16:51)
Mielosios patarkit prasau, ar verta seti Red Zebra, ar skanus? Ar gausiai dera?
Aciu
Aciu
Man green zebra skanesni