Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Casual, Indraja, neturiu Jūsų adresų.. pakuoju čiliukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2011 01 06, 13:52)
As nesakau, kad ju yra, bet tokia tikimybe yra. Ir jeigu man kas nors kelia itarima, tai as neperku. Na vat gaila neatsidaro www.kedainiusiltnamiai.lt, tai pacituociau tiksliai, ka jie raso puslapyje 'Apie mus'.
Vakaryksteje laidoje sake, kad pas mus negalima GMO prekiauti, bet o kur garantija, kai visi tokie korumpuoti?

Taip, žiūrėjau tą laidą - kažkas baisaus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2011 01 06, 13:19)
Casual, Indraja, neturiu Jūsų adresų.. pakuoju čiliukus smile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 01 06, 12:35)
Taip, žiūrėjau tą laidą - kažkas baisaus  unsure.gif

Fi nekenčiu tokių laidų,kai tik kokie rinkimai artėja ir parsideda bla bla šou,nors prieš tai viskas tylu ir ramu būna
Atsakyti
Aš turiu tris pomidorų rūšis iš Twileyseeds.com, kaip žinot ar ne GMO g.gif Nerandu info, kadangi iš JAV tai visko gali būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2011 01 06, 15:18)
Aš turiu tris pomidorų rūšis iš Twileyseeds.com, kaip žinot ar ne GMO g.gif  Nerandu info, kadangi iš JAV tai visko gali būti g.gif

daigus uzauginsit ir matysit: ar nesikandzioja, ar nekniaukia, ar plunksnos nesikala biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2011 01 06, 12:52)
BLAKSTIENA, PAKUOJU TAU PIPIRU SEKLAS IR MATAU, KAD PRASIUSI ESI SWEET MILLION... AR JAMT IS EBAY???

imk blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2011 01 06, 16:01)
Fi nekenčiu tokių laidų,kai tik kokie rinkimai artėja ir parsideda bla bla šou,nors prieš tai viskas tylu ir ramu būna

Ne politika ten, o tik parodoma, ką mes valgome verysad.gif
Atsakyti
Geriau jau tegu pries rinkimus apie tai kalba, nei isvis nekalba, nerodo. Ir prie ko cia tie rinkimai, kas is laidos dalyviu bolatiruojasi? Prof.Svirskis? Nemanau...
Atsakyti
Mielosios patarkit prasau, ar verta seti Red Zebra, ar skanus? Ar gausiai dera?
Aciu smile.gif
Atsakyti
smile.gif Tai ar kas buvot Manto gatvej Zalioj stotelej, yra nauju seklu ar dar ne?
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2011 01 06, 16:51)
Mielosios patarkit prasau, ar verta seti Red Zebra, ar skanus? Ar gausiai dera?
Aciu smile.gif

Man green zebra skanesni ax.gif
Atsakyti